Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Skorpioni (23.10.–21.11.)

Rohkeita ratkaisuja ja uskallusta hypätä tuntemattomaan tarvitaan vuonna 2020.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Rohkeita ratkaisuja ja uskallusta hypätä tuntemattomaan tarvitaan vuonna 2020.

Vuonna 2020 skorpioni muuttaa suuntaa. Vuoden avainsana on uusiutuminen.

Elämä kutsuu uusiutumaan, eikä vastaan kannata väittää. Tänä vuonna laitat pisteen jollekin sellaiselle asialle, joka on tuntunut turhan kuormittavalta jo pidemmän aikaa.

Päämääränä on saada enemmän henkilökohtaista vapautta, ja vuosi 2020 tarjoaa sinulle mahdollisuuden muokata elämääsi yksilöllisempään suuntaan.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Rohkeita ratkaisuja ja uskallusta hypätä tuntemattomaan tarvitaan kuitenkin myös vuonna 2020. Kapinahenki ja uhmakkuus kumpuavat syvältä sisältäsi silloin, kun olet vastatusten asioiden kanssa, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan.

Kevät voi olla suurien tunteiden aikaa, kun superkuu on merkissäsi 7.5. ja kärjistää jonkin sinulle tärkeän sydämenasian. Merkurius perääntyy skorpionissa lokakuussa ja suuntaa huomiotasi aiemmin tehtyihin päätöksiin ja sitoumuksiin, joita nyt täytyisi säätää vastaamaan paremmin tämän hetkisiä tarpeitasi.

Marras–joulukuu on rakkauden kannalta vuoden antoisinta aikaa. Parhaassa tapauksessa olet onnistunut raivaamaan elämääsi tarvittavaa tilaa, jotta uusi aloitus on mahdollinen puhtaalta pöydältä.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X