Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2020: Vesimies (20.1.–18.2.)

Tämä vuosi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa alusta, tehdä pohjapiirustukset ja valaa perusta oman näköiselle elämälle omilla ehdoilla.

Teksti:
Kirsi Halla-Seppälä
Kuvat:
Ulla Sainio

Tämä vuosi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa alusta, tehdä pohjapiirustukset ja valaa perusta oman näköiselle elämälle omilla ehdoilla.

Vuonna 2020 vesimies karsii ja keskittää. Vuoden avainsana on priorisointi.

Yhteistä hyvää ja muiden parasta ensimmäisenä ajattelevien vesimiesten on tänä vuonna muutettava asennetta ja uskallettava tulla näkyväksi ja kuuluvaksi omana itsenään.

Epäitsekkyys toimii toisinaan myös hyvänä tekosyynä pysytellä tutussa ja turvallisessa, mutta suostuminen elämään muiden ehdoilla ja jonkun toisen luomissa raameissa näivettää salaisesti villin ja vapaan sydämesi ajan myötä.

Vuosihoroskooppi 2020: Rakkauselämä, haasteet ja mahdollisuudet 

Tämä vuosi tarjoaa mahdollisuuden aloittaa alusta, tehdä pohjapiirustukset ja valaa perusta oman näköiselle elämälle omilla ehdoilla. Rakenteita ja konkretiaa edustava Saturnus tulee merkkiisi maaliskuussa ja aloittaa elämässäsi uuden, noin 30 vuoden mittaisen jakson.

Olet jättämässä paljon vanhaa taaksesi, sillä uutta elämänvaihetta varten täytyy erotella jyvät akanoista, karsia tarpeeton ja keskittyä oleelliseen. Luot nyt elämällesi uutta rakennetta: sitä varten sinun täytyy olla hyvin tietoinen asioiden tärkeysjärjestyksestä. Kun aikaa ja energiaa ei ole kaikkeen, tulee keskittää voimavarat siihen, mikä on oikeasti tärkeää, eikä siihen, mitä ajattelet muiden odottavan sinulta.

Merkurius perääntyy vesimiehessä maaliskuussa ja tarjoaa sinulle erinomaisen ajankohdan tarkastella kriittisesti elämäsi rakenteita ja alkaa rakentaa uutta pohjaa tulevalle.

Vuosi huipentuu 21.12. Saturnuksen ja Jupiterin kohtaamiseen merkissäsi. Jos olet tehnyt pohjatyön hyvin, voit nousta elämässäsi aivan uudelle tasolle, ja menestys on taattu.

Lue, mitä Annan vuosihoroskooppi 2020 lupaa muille horoskooppimerkeille!

X