Ihmiset ja suhteet

12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista

Teksti:
Anna.fi

Piditpä rauhallisesta, hellästä tai rajusta seksistä, oletko kokeillut erilaisia juttuja sängyssä? Koettuasi nämä 12 seksikokemusta voit hyvillä mielin löytää Herra Oikean.

1. Ulkomaalainen mies

Ei haittaa, vaikka et ymmärtäisi sanaakaan miehen puheesta tai pystyisi ääntämään tämän nimeä, tartu kokemukseen. Mikä sen ihanampaa kuin puhua kehon kieltä komean ulkomaalaisen kanssa ilman sitoumuksia?

2. Se ”Oikea”

Luulit, että hän on Herra Oikea, mutta toisin kävi. Hän mursi sydämesi, ja nyt mietit voitko enää koskaan kokea yhtä upeaa seksiä. Kun tapaat oikean Herra Oikean ymmärrät, että aikaisempi tyyppi oli vain harjoittelua varten.

3. Suuri työkalu

Etsi käsiisi mies, jolla on iso penis. Muuten saatat aina miettiä, kuinka suuri on liian suuri. Näin huomaat, että suurella työkalulla ei tee mitään, jos käyttäjä ei ole lukenut käyttöohjeita. Iso penis on lopulta kuitenkin vain penis.

4. Huonoa seksiä

Jokaisen täytyy kokea, millaista on huono seksi. Se saa sinut arvostamaan hyvää seksiä. Ja mikä sen parempaa, jos hirveä seksikokemus saa keskivertoseksin tuntumaan maata järisyttävän hyvältä.

5. Aggressiivisia otteita

Olitpa vihainen miehellesi ohareiden tekemisestä tai syntymäpäivien unohtamisesta, käytä tilaisuus hyväksesi. Viha on yksi kiihottavimmista tunteista. Miksi muuten eroseksistä puhuttaisiin niin paljon? Kun tunteet ovat pinnassa, seksistä tulee entistä intohimoisempaa ja nautinnollisempaa.

6. Rokkistaraseksiä

Kukapa ei haluaisi olla taiteilijan tai muusikon inspiraationlähteenä. Olipa se sitten vain sängyssä. Jos kokemuksesta ei jää muuta käteen, niin ainakin sinulla on hyvä tarina kerrottavanasi.

7. Peppuseksiä

Kokeile sitä. Ethän muuten tiedä, pidätkö siitä. Testaa sitä jonkun tutun ja hellän rakastajan kanssa. Jonkun, jota voit olla näkemättä enää koskaan, jos kakkonen ei tunnukaan mukavalta kokemukselta.

8. Naistoimintaa

Teidän ei tarvitse mennä loppuun asti, mutta kokeile edes, miltä tuntuu suudella naista. Älä tee sitä vain saadaksesi miehiltä huomiota, vaan kokeile suutelemista jossain intiimissä paikassa. Ymmärrät itseäsi ja seksuaalisuuttasi paremmin, kun tiedät, miltä naisen kanssa oleminen tuntuu.

9. Ikäeroseksiä

Kokeile vanhempaa ja nuorempaa miestä. Näin saat vertailupohjaa mieskokemuksiisi. Kokeile saman tien miestä joka ikäluokasta, niin ymmärryksesi miehiä kohtaan paranee kerta laakista.

10. Ole päällä

Ota kontrolli ja dominoi. Keskity saamaan, mitä haluat.

11. Löysää seksiä

Oletko kuullut viskikikkelistä? Vai onko löysyyden syynä ollut jännitys? Niin tai näin, jokaisen tulisi kokea, miltä tuntuu, kun miehellä ei seiso. On tärkeää oppia käsittelemään omia epävarmuuksia siten, ettei miehelle tule entistä epäonnistuneempi olo. Se ei johdu sinusta ja näin käy kaikille. Voit olla varma, ettei kokemus jää viimeiseksi.

12. Itserakkautta

Masturboiminen on tärkeää, jotta opit tietämään, mistä pidät. Tutustu erilaisiin apuvälineisiin, kuten dildoihin. Käytitpä apunasi pattereita tai et, seuraava kumppanisi on kiitollinen, kun osaat kertoa, miten hän saa sinut sekaisin mielihyvästä.

Lähde: Thefrisky.com
Kuva: Colourbox

X