Ihmiset ja suhteet

9 seksisalaisuutta, jotka sinun tulisi tietää

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä miehet oikeasti haluavat sängyssä. Paljastukset tekevät seksistä entistä nautinnollisempaa niin sinulle kuin kumppanillesikin.

1. Rakasta rajusti

Miehet nauttivat kovista otteista aina silloin tällöin. Hiusten vetäminen kesken rakastelun antaa miehellesi vaikutelman, että olet todella kiihottunut.

2. Anaaliseksiä, kiitos!

Useimmat miehet haluavat ainakin kokeilla anaaliseksiä. Jos miehesi ei ole vielä pyytänyt pääsyä kakkospesälle, hän ei todennäköisesti ole aiemmin kokeillut sitä. Jos sinuakin kiinnostaa, miltä kakkonen tuntuu, ehdota sitä miehellesi.

3. Koolla on väliä – hänelle

Luulisi, että miesten epävarmuus kokoa kohtaan katoaa, kun he alkavat käyttää peliänsä, mutta vielä mitä! Todellisuudessa miehet nauttivat egon hivelystä enemmän kuin peniksen hivelystä. Kerro miehellesi, kuinka uskomaton hän on sängyssä. Ja vaikka et sanoisikaan sitä ääneen, anna hänen ymmärtää, että hänellä on suurin penis, jonka olet koskaan nähnyt.

4. Itsevarmuus on kiihottavaa

Harrastatko seksiä rintaliivit päällä, koska pelkäät ettei miehesi pidä rinnoistasi? Omat epävarmuutesi heijastuvat seksielämäänne. Ujo käytös saattaa viestittää, ettet tunne oloasi mukavaksi miehesi kanssa. Heittäydy huumaan. Muista, että olet itse pahin kriitikkosi. Seksin hurmoksessa mies ei jaksa välittää kroppasi pienistä vioista.

5. Hänkin haluaa näyttää hyvältä

Voi vaikuttaa siltä, ettei miehesi juuri panosta ulkonäköönsä. Todellisuus on jotain aivan muuta. Miehet nauttivat kohteliaisuuksista ihan yhtä lailla kuin naiset. Kerro siis miehellesi kuinka hyvältä hän näyttää.

6. Luonnollisuus on seksikästä

Miehet nauttivat kauniista alusvaatteista, mutta eivät ehkä niin paljon kuin naiset luulevat. Tavallinen t-paita ja puuvillapöksyt saattavat olla ihan yhtä kiinnostavat kuin satasen korsetti. Rento asu saa sinut näyttämään luonnollisen kauniilta.

7. Yllätä kuvaviestillä

Miehet haluavat nähdä kiinnostuksen kohdettaan. Lähetä miehellesi yllättäen kesken työpäivää kuva itsestäsi. Olitpa sitten pukeissa tai et, hän varmasti innostuu eleestä.

8. Näytä, että haluat häntä

Myös miehet ovat epävarmoja seksin suhteen. Jos mies yrittää tehdä aloitteen ja tulee torjutuksi, se voi latistaa hänen itseluottamuksensa. Mies haluaa tietää, että hän saa sinut syttymään. Jos et ole sillä tuulella, kerro miehellesi, ettei se johdu hänestä.

9. Heitä turha siveellisyys romukoppaan

Seksi on leikkiä, josta on tarkoitus nauttia. Miksi siis uhrata nautinto ujoudelle? Ole äänekäs, pidä hauskaa ja rentoudu. Ja jos haluat kokeilla jotain uutta, sano se ääneen.

Lähde: Glamour.com

X