Ihmiset ja suhteet

Ellien suuri seksikysely 2013: Omalle seksikkyydelle arvosana 8

Teksti:
Anna.fi

Mistä seksikkyys syntyy? Kuinka seksikkääksi sinä tunnet itsesi? Katso, mitä Ellien suureen seksikyselyyn vastanneet naiset omasta seksikkyydestään ovat mieltä.

Oma vartalo ei ole seksikkäin

Seksikyselyyn vastanneita pyydettiin järjestämään naisvartalot seksikkyyden mukaan ja sijoittamaan myös oma vartalo neljän valmiiksi valitun kuvan joukkoon. Ykköspaikalle sijoitettiin useimmiten ”normaali nainen”, jonka seksikkäimmäksi arvotti peräti 43 prosenttia vastaajista. Toiseksi seksikkäimpänä pidettiin ”laihaa naista”, jonka seksikkäimmäksi sijoitti 28 prosenttia vastaajista.

Kolmannelle sijalle seksikkyysmittelössä pääsi ”lihaksikas nainen” ja neljännelle sijalle jäi ”kurvikas nainen”. Kaikkein vähiten seksikkäänä nähtiin oma vartalo, jonka ainoastaan 7 prosenttia arvotti seksikkäimmäksi.

Seksikkäimmät naiset

Kuinka seksikkäänä pidät itseäsi?

Ellien seksikyselyssä vastaajien tuli antaa arvosana omasta seksikkyydestään. Jakauma oli seuraava: yleisin annettu arvosana oli 8, jonka antoi itselleen 38,01 prosenttia vastaajista. Kaikista harvimmin itselleen annettiin arvosana 10, jonka itselleen antoi ainoastaan 2,34 prosenttia vastaajista.

Näin vastasivat numeron 4 itselleen antaneet

”En vain koe olevani seksikäs. Olen liian arkinen, en meikkaa enkä käytä seksikkäitä vaatteita.”

”En pidä itseäni seksikkäänä, mutta seksin aikana olen itsevarma.”

”Olen ruma ja lihava mielestäni. En nauti seksistä, kun mietin koko ajan, että mitä mies ajattelee minusta ja olenko ällöttävä.”

”Olen todella epävarma itsestäni ja vartalostani.”

Näin vastasivat numeron 5 itselleen antaneet

”En pidä itseäni seksikkäänä, koska olen huonovartaloinen, rintani roikkuvat, minulla on paljon karvoitusta enkä ole itsevarma sängyssä.”

”Jos oikein käyn miettimään, löydän itsestäni lukuisia virheitä. Mutta en minä niitä seksin aikana mieti, onneksi, ei siinä ole sellaiselle aikaa eikä tilaa.”

”En pidä itseäni kauhean seksikkäänä. Näen peilissä vain luurangon ilman muotoja.”

”En pidä ulkonäöstäni, enkä osaa kunnioittaa itseäni. Voiko paita päällä rakasteleva nainen olla seksikäs, kun paidan pitäminen johtuu itsensä häpeilystä? Suuseksiä meillä harrastetaan pimeässä, pidän alapäätäni rumana, eikä avopuolisoni ole koskaan nähnyt sitä.”

”Exäni pihtasi seksiä ja arvosteli tylysti ulkonäköäni ja yleistä viehättävyyttäni, lisäksi petti.”

”Haluaisin kiinteyttää itseäni. En pidä myöskään häpyhuulistani ja mielestäni rintani ovat liian pienet.”

”En oikein koskaan ole osannut pitää itseäni seksikkäänä, eikä tilannetta ole helpottanut, että juuri herkimmässä iässä eli teini-iässä minua kiusattiin ulkonäkööni liittyen.”

Näin vastasivat numeron 6 itselleen antaneet

”Sen jälkeen, kun sain lapsemme, en ole niin jaksanut panostaa omaan ulkonäkööni ja olo on mitä epäseksikkäin.”

”Minulla on muutenkin huono itsetunto, ja seksuaalisessa merkityksessä se vain korostuu. Aina mietin, onko vatsa liian iso, tissit liian riippuvat ynnä muuta sellaista – ja että kuinka paljon seksikkäämpiä kaikki muut ovat.”

”Pidän itseäni seksuaalisena, en niinkään seksikkäänä. Minulle on vaikea ymmärtää, miten minun ulkonäköni tai olemukseni kiihottaisi toista. Oli yllättävää (ja ilahduttavaa) kuulla entisen poikaystävän kutsuvan minua seksikkääksi. Kukaan muu toisen sukupuolen edustaja ei ole koskaan kutsunut minua kauniiksi tai seksikkääksi.”

”Olen reilusti ylipainoinen ja kehossani on arpia ja muita epäviehättäviä yksityiskohtia. Siksi en pidä kehoani seksikkäänä. Olen kuitenkin halukas nainen ja innokas tuottamaan nautintoa kumppanille. Katson sen kohottavan arvosanan edes kuutoseen.”

”En panosta lainkaan seksikkyyteen, koska se ei ole se viesti, jonka haluan itsestäni antaa.”

”Olen hirveän epävarma itsestäni. Jo se vähentää seksikkyyttä. Ajattelen aina, että kaunisvartaloiset eli kiinteäkroppaiset, isorintaiset ja hyvin kauniit ovat ainoastaan seksikkäitä. Eli minä en kuulu tuohon kastiin, vaikka en mikään lihava ole.”

”En ole koskaan tuntenut oloani kovin seksikkääksi. Ei ole paljoa vientiä ollut, jään aina toisten varjoon.”

Näin vastasivat numeron 7 itselleen antaneet

”En ole parhaassa mahdollisessa fyysisessä kunnossa, mikä vaikutta seksikkyyteen. 10 kiloa pois ja olen seksikkäämpi.”

”Minulla on melko isot rinnat, jotka ovat saaneet kehuja. Samoin monet pitävät pitkistä hiuksistani. En itse kuitenkaan koe itseäni kovin seksikkääksi.”

”Olen synnyttänyt, enkä itse pidä kehostani enää niin paljon kuin ennen, joten en ajattele muidenkaan pitävän. Kasvoni ovat kuitenkin sievät edelleen.”

”Tykkään erittäin paljon muodoistani – olen hieman muodokkaampi ja myös alapääni on omasta ja kumppanin mielestä kaunis.”

”Olen synnyttänyt ja imettänyt 3 lasta nuorella iällä. Kehoni on muuten kaunis, mutta rintani ovat huomattavasti kärsineet raskauksista ja imetyksistä. En ole myöskään saanut tarpeeksi hyväilyjä, koska entinen mieheni kärsi suhteemme alussa kammosta rintoihin. Sittemmin hän pääsi kammosta eroon, mutta ei suostunut kovin innoissaan rintojani koskettelemaan. Nyt yritän kehittää itsetuntoani vakaammalle pohjalle ja tutustua kehooni hyväksyäkseni sen tällaisenaan.”

”Olen raskaana ja koen olevani valtava, valasmainen, pyylevä, kömpelö… En ole aiemminkaan ollut kovin sujut ulkonäköni kanssa, vaan kokenut itseni liian lihavaksi jopa normaalipainoisena.”

”Olen varmasti jollekin viehättävä, en ehkä suuremmalle osalle ihmispopulaatiosta. Pienet ketunnenärinnat ovat ihan söötit joskus, iho mukavan ruskea ja hauskoja luomia ympäriinsä. Seksikkyys on myös sitä, että hyväksyy itsensä ja ”huonotkin” piirteensä. Niin minä osaksi teenkin, joten pisteitä minulle siitä.”

”Haluaisin olla timmimpi ja normaalipainoinen. Nenäni on väärän mallinen, siinä on kyömy. Myös isovarpaani ovat liian isot.”

”Olen ylipainoinen, joten en aina tunne itseäni kovin seksikkääksi fyysisesti. Minusta seksikkyys on kuitenkin enemmän asenteessani, eleissäni ja katseessani.”

”Olen välillä ujo ja epävarma itsestäni ja omasta kropastani. Hyvänä päivänä olen melko tyytyväinen itseeni yleisesti, mutta seksiasioissa olen edelleen epävarmuusalueella välillä. Haluaisin täydellisemmän vartalon. Olen hoikka, mutta minulla on pienet rinnat ja vartalon mallini on melko suora. Toisaalta en kyllä haluaisi paljon suurempiakaan rintoja, mutta haluaisin olla vähän naisellisempi ja seksikkäämpi. Ja haluaisin pidemmät sääret. Eli olen kriittinen ulkonäöstäni. Tutussa seurustelusuhteessa nämä asiat eivät niinkään ole häirinneet, vaan olen osannut nauttia seksistä. Mutta nyt sinkkuna tämä epävarmuus on ehkä yksi syy, etten tähän asti ole harrastanut yhden illan suhteita, koska pelkään että joku vieras pitääkin minua rumana tai loukkaa minua jotenkin. Haluaisin tästä pelosta eroon ja olla vapautuneempi ja sinut itseni kanssa – varsinkin nyt, kun pitkä seurustelusuhde on päättynyt ja haluaisin myös nauttia elämästä ja tutustua uusiin kivoihin poikiin.”

Näin vastasivat numeron 8 itselleen antaneet

”En ole klassisen kaunis, enemmänkin persoonallinen kasvoiltani. Minulla on kuitenkin kauniit rinnat ja sopivan muhkea pylly. Myös pituuteni on seksikästä. Tärkeintä on, että itse koen olevani suhteellisen seksikäs silloin, kuin laittaudun. Seksikkyys ei kuitenkaan ole vain ulkonäköä: pystyn olemaan seurassa kuin seurassa rento ja oma itseni, pystyn osallistumaan keskusteluun ja heittämään läppää, olemaan itsevarma. Se on myös seksikästä.”

”Pidän itseäni keskivertoa paremman näköisenä ja pidän anatomiastani suurin piirtein. Haluaisin kuitenkin isommat rinnat sekä olla ehkä vielä hieman kiinteäkroppaisempi.”

”Olen kaunis, minulla on sopusuhtainen vartalo, pidän ja nautin seksistä, osaan tyydyttää miehen ja olen sopivan raju, mutta myös ujo. Käytän kauniita ja seksikkäitä alusvaatteita. Luotan itseeni ja olen itsevarma.”

”Mielestäni olen tavallinen, itsevarma ja nätti nainen, joka hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja uskaltaa pukeutua ja laittautua juuri niin kuin itse haluaa eikä myötäile muita tai seuraa pakkomielteisesti muotia ja käytä kalliita merkkivaatteita tai liian paljastavia vaatteita vain saadakseen huomiota. Minusta se on seksikästä, kun saa huomiota ihan omana itsenään ja normaalilla pukeutumisella.”

”Kroppani ei ole ihan timmeimmässä kunnossa, mutta kurvikas ja naisellinen. Miehet lähestyvät minua usein ravintoloissa käydessäni.”

”Nautin seksistä ja haluan kehittyä siinä. Olen elementissäni makuuhuoneen puolella kun fiilikset kohtaavat.”

”Usein tunnen kyllä itseni seksikkääksi, mutta jotkut asiat vaikeuttavat sitä. Feminiinisesti laittautuneena saa helposti positiivista huomiota, mutta haluaisin voida tuntea itseni seksikkääksi myös ’miehekkäämpänä’…”

”Olen ’rouvautunut’ ja myönnän, etten panosta enää niin usein ulkonäkööni. En koe olevani mikään rumilus, mutta meikkaus ja seksikäs vaatetus saavat minusta ihan uudet puolet esiin. Parisuhteemme on kestänyt jo useamman vuoden, joten seksin tihkuminen on vähän hiipunut. Sitä kyllä tapahtuu (silloin tällöin pukeudun ja laittaudun miehelleni, valokuvaamme ja harrastamme vähän rajumpaa seksiä), mutta nykyään vain kerran kuussa.”

Näin vastasivat numeron 9 itselleen antaneet

”Koen oloni itsevarmaksi ja hyvännäköiseksi. Halutessani voin panostaa olemukseeni siten, että olen seksikkään näköinen. Saan myös suhteellisen paljon huomiota silloinkin kun en ole erityisemmin panostanut ulkonäkööni, joten uskon olevani miellyttävän näköinen minua lähestyvien henkilöiden mielestä. Tämä ei välttämättä tarkoita, että he pitäisivät minua seksikkäänä sanan varsinaisessa merkityksessä.”

”Kukaan ei ole täydellinen, ainahan on parantamisen varaa. Mutta olen suhteellisen tyytyväinen omaan seksikkyyteeni, ulkonäkööni ja seksuaalisuuteeni. Mieheni mielestä olen seksikäs, niin se riittää.”

”Pidän itseäni seksikkäänä tietyissä tilanteissa – en hae itsekään joka kerta seksikkyyttä. Osaan halutessani olla seksikäs ja saan huomiota helposti. Seksikkyys on useimmiten mielentila ja riippuu paikasta (tilannetaju) sekä siitä, millaisen vaikutuksen haluaa itsestään antaa.”

”Mielestäni seksikkyys on sisältä kumpuavaa. Rohkeuteni riittää nauttimaan seksistä avoimesti, olisin minkä muotoinen, kokoinen tai näköinen tahansa. Aina on ’parantamisen’ varaa, siksi ei arvosanaa 10 voi antaa…”

”Olen omasta(kin) mielestäni hyvän- ja terveen näköinen nuori nainen. Olen itsevarma ja koen olevani melko nokkela sekä sanavalmis. Uskon, että kokonaisena pakkauksena olen aika seksikäs, ilman liikaa herutusta.”

”Olen viehättävä ja seksuaalinen ihminen, minkä väistämättä aistii minusta. Olen persoonallinen luonteeltani ja uskon sen olevan seksikästä. Lisäksi pidän itsestäni huolta enkä halua peittää naisellisuuttani.”

”Kauniit alusvaatteet ja oikealla tuulella oleminen auttavat pitämään seksikkäänä.”

”Miten seksikkyys määritellään…? En ole kasvoiltani (omasta mielestäni, mutta kumppanin mielestä kyllä) kovin kaunis, joten siltä osin en pidä itseäni seksikkäänä. Toisaalta olen itsevarma ja viihdyn omassa kehossani. Kehoni on kaunis ja arvostan sitä, olen sinut seksuaalisuuteni kanssa ja iloitsen ja nautin seksuaalisuudestani. Uskallan pyytää ja sanoa, mistä pidän ja uskallan tehdä aloitteen seksiin. Nautin uuden kokeilemisesta. Minulle nämä asiat ovat seksikkyyttä, ja näiden perusteella annoin itselleni arvosanan 9. Toisaalta en ehkä tuntemattomien miesten silmissä välttämättä ole seksikäs, sillä seksikkyys on minulle ennen kaikkea mielentila eikä ehkä tule niin selkeästi esiin muiden kuin oman mieheni kanssa.”

Näin vastasivat numeron 10 itselleen antaneet

”Olen kaunis ja minulla on urheilullinen vartalo, josta sekä minä että poikaystäväni pidämmr. Minulla on kauniit rinnat ja kaunis, pyöreä peppu.”

”Koen itseni seksikkääksi ja olen saanut siitä positiivista palautetta.”

”Olen upea, positiivinen ja elämästä nauttiva nainen.”

”I’m sexy and I know it. Asenne!”

Lue myös:
Ellien suuri seksikysely 2013: Taustatiedot
Ellien suuri seksikysely 2013: Seksistä aidosti nauttivat ovat parhaita sängyssä

Ellien suuri seksikysely 2013: 60 % piristää petipuuhia seksivälineillä
Ellien suuri seksikysely 2013: Kumppanin orgasmi on tärkeämpi kuin oma
Ellien suuri seksikysely 2013: Peniksen tärkein ominaisuus on paksuus
Ellien suuri seksikysely 2013: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat seksiasennot

Minkä arvosanan sinä antaisit itsellesi? Jätä kommenttisi kommenttiosioon!

X