Ihmiset ja suhteet

Ellit vastaa: Seksikaupat ja -välineet

Teksti:
Anna.fi
Ellit vastaa

Seksikauppoja koskevia uskomuksia tuntuu edelleen olevan varsin paljon ja niihin liikkeeseen astuva saattaa vilkuilla pari kertaa ympärilleen tarkistaakseen, ettei ainakaan kukaan tuttu näe. Mitäpä, vaikka näkisikin? Seksikauppoja on onneksi nykyisin moneen lähtöön ja myös sellaisia, joissa tuikitavallinen elli voi huoletta käydä katselemassa. Kuinka moni seksikaupassa on vieraillut?

Kaksi kolmasosaa elleistä on joskus ainakin käväissyt seksiputiikissa, vaikkei mitään olisi mukaan tarttunutkaan. Nettiseksikaupoissa on käyty jonkin verran vähemmän. Ostokset on tehty useammin ihan oikeasta liikkeestä ihan oikean ihmisen kanssa asioiden. Aivan häveliäitä ellit eivät siis ole.

Yleisimmät yöpöydän laatikosta löytyvät seksivälineet ovat sauva ja liukuvoide. Hierontaöljyistä nauttivat varmasti ellien lisäksi myös heidän kumppaninsa. Geishapallot löytyvät joka neljännen ellin makuuhuoneesta.

Ruotsin apteekit alkoivat hiljattain myydä seksileluja. Niitä hankkiakseen ei ruotsalaisten siis enää tarvitse mennä edes seksikauppaan saakka. Miehetpä älähtivät seksivälineiden tuomisesta apteekkiin – ainakin kaksi miestä on kannellut Ruotsin tasa-arvoviranomaiselle, koska valikoimissa ei ole miehille tarkoitettuja leluja.

Oletko käynyt seksikaupassa?

 

 

 

 

 

Nettikaupassa

 

 

 

 

 

Seksivälineet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Minkälaisia ajatuksia nämä tulokset sinussa herättävät? Avaa sanainen arkkusi kommentointiosiossa!
X