Ihmiset ja suhteet

Esileikki – Näin saat enemmän nautintoa seksistä

Teksti:
Anna.fi

Uusi kumppani on yleensä innokas osoittamaan hellyyttään monin tavoin, mutta pitkässä parisuhteessa seksi voi muuttua rutiiniksi ja esileikki jää vähemmälle. Erityisesti naiset kuitenkin tarvitsevat enemmän lämmittelyä, jotta seksistä tulisi todella nautinnollista. Kokeile näitä vinkkejä paremman esileikin saamiseksi!

Esileikki – Näin saat enemmän nautintoa seksistä

Aloita läheisyydellä

Ihan ensimmäiseksi sinun pitää saada itsesi oikeaan tunnelmaan. Unohda kotityöt ja pyydä mieheltäsi oikein pitkä rutistus. Tutkimusten mukaan 20-30 sekuntia pitkä halaus vapauttaa naisen kehossa seksuaaliseen mielihyvään liittyvää oksitosiini-hormonia. Kerro miehelle, kuinka mukavalta halaus tuntuu, ja voit saada niitä jatkossa useammin ja pyytämättä.

Myös hieronta lisää oksitosiinin määrää, joten pieni jalka- tai niskahieronta voi johtaa miellyttäviin tuloksiin. Läheisyyttä löytyy myös yhteisestä suihkusta tai kylvystä. Vesi on seksikäs elementti ja tämän ehdotuksen kuullessaan miehesikin jo arvaa, mihin pyrit.

Jos kaipaat lisää verbaalista romantiikkaa, mutta kumppanisi on harvojen sanojen mies, ota sänkyyn mukaan romanttisia tai kiihkeitä runoja. Lukekaa runoja toisillenne ja pääsette pian oikeaan tunnelmaan.

Kerro, mitä haluat

Kuittaako miehesi esileikin muutamalla suukolla ja kiirehtii sitten varsinaiseen pääohjelmanumeroon? Käännä tilanne omaksi eduksesi kiusoittelemalla häntä. Luo tuhma katse ja sano ”Ei vielä, minä haluan ensin leikkiä”.

Kerro miehellesi, mistä pidät positiiviseen sävyyn. ”Rakastan sitä, kun annat pikku suukkoja korvan taakse.” kuulostaa paremmalta kuin ”Mikset koskaan suutele kaulaani?”.

Voit ohjailla miestä oikeaan suuntaan esimerkiksi kertomalla, mistä viime kerralla pidit: vaikkapa siitä, kun hän suuteli rintojasi. Ei ole niin väliä, tapahtuiko niin oikeasti. Positiivinen sävy on tärkein ja mies on innokas toistamaan aiemman onnistumisensa. Voit myös fyysisesti siirtää miehen käden oikeaan paikkaan ja antaa selkeitä ohjeita, kuten ”Hitaammin” tai ”Vähän vasemmalle”.

Kun nautit jostain, anna sen myös kuulua. Mikään ei saa miestä kuumemmaksi, kuin lause ”Mmm, tuo tuntuu ihanalta”, sillä mies haluaa tietää, että sinäkin haluat häntä ja nautit hänen kosketuksestaan. Jo kiihkeämpi hengittäminenkin välittää viestin.

Entä, jos mies ei vihjeistäsi huolimatta löydä oikeaa kosketusta? Seksiasioissa miehen ego on herkkä ja hän saattaa helposti loukkaantua, jos sanot, ettet pidä jostakin, mitä hän tekee.

Parasta on, jos syy löytyy jostain muualta kuin teistä itsestänne. Voit esimerkiksi sanoa, että kuukautiskierron eri vaiheissa kehosi nauttii eri asioista, mikä on itse asiassa totta monien naisten kohdalla. Kerro, mikä sinusta on aiemmin tuntunut hyvältä ja näytä samalla oikea kohta ja rytmi.

Esileikki on kahden kauppaa

Koska miehet ja naiset kiihottuvat eri tavalla, ajatellaan usein, että esileikin aikana mies tekee jotain saadakseen naisen kiihottumaan. Monet naiset päätyvätkin esileikin aikana murehtimaan sitä, kyllästyykö mies ja miksi oma kiihotus ei jo tule. Eikä murehtiminen tietenkään edistä asiaa.

Ryhtykää ajattelemaan, että esileikki on jotain, mitä teette tasapuolisesti yhdessä toisillenne. Tee esileikistä herkkua myös miehelle esimerkiksi pitämällä pieni striptease-show. Vaikka et olisi täysin tyytyväinen omaan vartaloosi, miehesi todennäköisesti mielellään katsoisi sitä kauniissa alusvaatteissa tai alastomana.

Koskettele miestäsi joka puolelta, ei vain sukukalleuksista. Pyydä häntä näyttämään, mistä hän pitää. Miehet kaipaavat usein ronskimpia otteita kuin naiset uskaltavat käyttää. Teidän ei ehkä kannata molempia kosketella toisianne koko ajan, sillä nautinto voi häiritä keskittymistä.

Suuteleminen pitää ajatukset poissa kiirehtimisestä. Voit suudella miestäsi huulille, niskaan tai vaikka korvanlehtiin, jotta hän ymmärtää, kuinka paljon häntä haluat.

Puhukaa tuhmia. Vaikka ensin punastuttaisi, huomaatte, että pian kehonnekin puhuvat aivan uutta kieltä. Kerro miehellesi, että näit viime yönä ihanaa unta tai että sait juuri villin ajatuksen. Anna miehen houkutella sinulta tarkempi kuvaus ja saattaa olla, että pääset toteuttamaan fantasiasi.

Kokeilkaa vielä näitä

Vaihdelkaa asentoja. Ei ole mitään syytä, miksi esileikin aikana pitäisi maata vierekkäin. Kokeilkaa vaikka istua sylikkäin kasvot samaan suuntaan. Miehesi pääsee käsiksi tärkeimpiin alueisiin ja sinä voit nauttia miettimättä, miltä näytät. Suuteleminenkin onnistuu.

Harva tietää, että huulten ulkoreuna on äärimmäisen tuntoherkkää aluetta. Käytä sitä hyväksesi suudellessa. Suutele häntä tavalliseen tapaan ja seuraa sitten hänen ylähuulensa reunaa kielenkärjelläsi. Tee sitten sama alahuulelle. Anna hänen myös kokeilla samaa sinun huuliisi. Ajatuksenne saattavat johtua siihen, miltä kieli tuntuisi jossain ihan muualla.

Myös kaulasta löytyy monia erogeenisiä alueita. Herkullisin kohta löytyy kuopasta, joka muodostuu solisluiden väliin. Pyöritä sormeasi kevyesti kuopassa, puhalla herkälle iholle lämmintä ilmaa ja suukottele sitä. Jos miehesi tekee saman sinulle, saatat huomata tuntoaistin herkistyvän koko rintakehässä rintoja myöten.

Kylkiä pitkin rintakehän alta lantiolle kulkee hermo, joka yhdistyy sekä naisella että miehellä lantionpohjan lihaksiin ja saa ne supistumaan kiihottavasti. Sivele miehesi kylkeä kädellä tai seuraa samaa reittiä huulillasi vuoroin suukotellen ja näykkien. Herkästi kutiavalla alueella kannattaa käyttää vähän voimakkaampaa kosketusta. Tiedät onnistuneesi, kun näet miehesi peniksen ja kivesten liikkuvan supistusten tahdissa. Naisella vastaava kosketus tuntuu supistuksina emättimessä. Sen lisäksi, että kosketus tuottaa ihanan tunteen välittömästi, se myös vahvistaa myöhempää orgasmia.

Tiedät itse parhaiten, mikä tuntuu hyvältä, mutta jos sinusta tuntuu oudolta kosketella itseäsi toisen katsoessa, käytä häntä leikillisesti hyväksesi. Hiero itseäsi esimerkiksi vasten miehesi jalkaa tai hänen penistään ilman, että otat hänet sisääsi. Voit myös kellistää miehen selälleen, pitää häntä ranteista ja kieltää häntä liikkumasta, kun sinä otat nautintosi hänen päällään. Kiihotus tulee tekemään miehesi hulluksi.

Yksi ihmiskehon herkimmistä hermoista löytyy sisäreiden yläreunasta. Kostuta sormesi suussa ja kuljeta sitä miehen sisäreiden keskivaiheilta ylöspäin. Kulje sitten sama reitti huulillasi. Jos miehesi näyttää kutiavan, käytä enemmän voimaa. Jos miehesi toistaa saman sinulle, saatat huomata, kuinka lantiosi alkaa pumpata tietyllä tavalla. Tämä kannattaakin säästää esileikin loppupäähän, sillä kohta et voi enää vastustaa ja haluat miehen sisääsi.

Lähteet:
WebMD.com
…to Love, Honor and Vacuum.com
Cosmopolitan.com

Kuva: Colourbox

Lue myös nämä:
Koe voimakkaampi orgasmi – 7 täsmäliikettä parempaan seksiin!

Uutta puhtia seksiin – Lue Ellien vinkit

Miksi seksi ei suju? 20 yleisintä syytä

X