Ihmiset ja suhteet

Hieroen hekuman huipulle

Teksti:
Anna.fi
Hiero hänet!

Kosketuksesta on moneksi. Se rentouttaa, lähentää ja kiihottaa. Hierovin käsin voit saada kumppanisi syttymään yhdessä pienessä hetkessä ja lankeamaan kokonaan pauloihisi. Mutta miten se ihme käsillä sitten tehdään?

Jotkut sen osaavat. Näiden ihmeidentekijöiden sormenpäissä tuntuu olevan jonkinasteista säkenöivää taikaa, joka saa miehen syttymään kuin varkain. Muutaman minuutin hieronnan jälkeen saa nainen pyytää lähes vaikka kuun taivaalta ja se sieltä hänelle kyllä heti miten haetaan. Voiko sellaisen sorminäppäryyden ja heinot hierojankyvyt sitten oppia, vai annetaanko ne joillekin vain yksinkertaisesti syntymälahjana?

Mistään taikuudestahan ei sentään ole kyse. Sinäkin voit oppia hieromaan kumppanisi hurmokseen, kunhan taidat tekniikat. Sopivasti voimaa ja rautaista keskittymistä. Kukapa ei nauttisi saadessaan olla huomion keskipisteenä ja hoivattavana.

Nosta kätesi valmiusasemiin, suorista sormesi ja ryhdy reippaasti toimeen. Hiero kumppanisi päästä varpaisiin – ja ehkä inspiroidut puuhailemaan välimaastossakin kuka ties, jos annat halujesi huolehtia lopusta!

Hartoiden ja niskan hieronta pistää homman hyvälle alulle ja lähentää teitä
Hiero hänet!

Rakkaasi voi huoletta haudata työstressin ja paineet ja keskittyä siihen, mikä elämässä on olennaista, eli juuri sinuun, kun lasket kätesi vakaasti hänen hartoilleen ja annat mennä. Kannattaa pitää mielessä se tosiasia, että miehet eivät juurikaan piittaa kevyestä kutittelusta tai herkästä sivelystä, vaan arvostavat enemmänkin jämäkkää hierontaotetta ja tanakanpuoleista kosketusta.

Istahda siis miehesi selän taakse, laita sormesi ristiin ja suuntaa kämmenesi ulospäin. Voit näin ryhtyä painelemaan kämmenotteella hellästi rakkaasi kaulan ja niskan seutua. Painalla vain parin sekunnin ajan. Ylhäältä alas ja alhaalta ylös. Tee se kaikki hitaasti. Aika saa pysähtyä tällä kohdin kokonaan. Unohda siis kelloon vilkuilu kokonaan.

Ryhdy tämän jälkeen painelemaan hänen hartioitaan peukalollasi. Liike on parhaimmillaan pieni ja pyörivä. Aloita niskan paikkeilta ja siirry sitten vähitellen aina hartioiden puoliväliin saakka. Pistäydy myös olkapäiden seudulla painelemassa. Kädet liikkuvat voimakkaasti ja piirtävät hartioiden seudulla pitkiä syviä linjoja. Kosketuksen määrätietoisuus kertoo, että nainen tietää, kuinka miestä käsitellään. Naisen otteissa on luontaista herkkyyttä. Sormenpäät löytävät oikeat pisteet miehen keholla – tulet huomaamaan – kuin itsestään.

Voit hyvin kokeilla myös niska- ja hartiaseudun hierontaa siten, että asetut hänen syliinsä istumaan ja kiedot jalkasi hänen ympärilleen. Lähetä kätesi hänen selkänsä päälle ja liiku sitten niska- ja hartiaseudulla samanlaisin jämäkin painalluksin kuin hetki sitten.

Selkää pitkin syvemmälle hurmion syövereihin

Selkähieronta jatkaa siitä, missä hartia- ja niskahieronnassa jäätiin. Nyt ollaan matkalla entistä syvemmälle hurmion huostaan. Voit kehottaa miestäsi käymään makuulle. Istahda sitten polvillasi hänen lantionsa paikkeille. Lorauta kämmenellesi hieman hierontaöljyä ja lämmitä se kämmentesi välissä. Aisti öljyn tuoksu.

Laita kätesi keskelle hänen selkääänsä. Anna koko kämmenesi hieroa hitaasti ja rauhallisesti. Etene aina niskaan ja hartoiden kohdalle saakka. Aloita kevyemmin, mutta lisää voimaa vähitellen. Hiero pyörivin liikkein. Painalla välillä. Toista liikkeet monta kertaa uudestaan. Voit myös kokeilla edetä ensin voimakkaammin liikkein keskiselästä hartoioille ja niskaan ja jatkaa niskasta hellästi sormenpäillä sivellen. Ihanan kihelmöinnin voi lähes aistia.

Laita kätesi hänen päälaelleen. Avaa kämmen ja hiero häntä harovin liikkein kallon ja kaularangan kohdista. Tämä takaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Voit myös kokeilla intiimiäkin intiimejä kokovartalopainalluksia. Tämä käy helposti, jos sinulla on vain tarpeeksi voimaa käsivarsissasi. Riisu itsesi lähes kokonaan. Jätä vain pikkuhousut jalkaan. Kehota miestäsi käymään päinmakuulle. Käy sitten hänen päälleen etunojaan. Kannattele painoasi käsilläsi. Kyllä vaan, tämä käy etunojapunnerruksista. Käy sitten koko painollasi hänen päälleen ja ryhdy sumeilematta kokovartalohierontaan. Kestääköhän miehesi kantti tällä kohdin ja kuinka pitkään?

Jalkahoito saa ihmeitä aikaan
Hierontaa

Jalkojen hermopäätteet ovat herkkiä, joten on selvää, että jalkahieronta saa ihmeitä aikaan. Jalkahieronnan voi ohjelmoida vaikkapa yhteisen iltanne alkuun, jolloin mies saa esimakua siitä, millaista on luvassa, kun ilta ehtii.

Käy polvillesi miehen eteen. Nosta miehesi toinen jalka ilmaan ja ryhdy hieromaan molemmilla peukaloillasi hänen kantapäitään. Muista tehdä peukalollasi kevyitä, pehmeitä ja pyöriviä liikkeitä. Jatka tätä muutama minuutti.

Seuraavana on vuorossa jalkapohjan alue. Hiero hänen jalkapohjaansa siten, että liikkeet kulkevat kantapäistä kohti varpaita. Hermopäätteet heräävät heti miten ja verenkierto vilkastuu. Iholla on jo jännittävää kihlemöintiä, josta riittää vielä vaikka mihin!

Sitten ovat vuorossa varpaat. Pistä peukalosi ja etusormesi asemiin ja anna mennä. Hiero varvas varpaalta edeten isovarpaasta ja päättyen pikkuvarpaaseen. Kokeile hieroa varovasti myös ihoa varpaiden välissä. Mikäli miehesi on kutiavaa laatua, kannattaa lisätä otteisiin voimaa ja jättää sivelyt väliin, ettei jalkahieronta mene kiemurteluksi. Toisaalta nauraminen on vapauttavaa.

Hierominen on helppoa ja hauskaa. Voit käyttää tunnelmaa luomassa eteerisiä öljyjä. Tuoksut herättelevät aisteja. Hierontaöljy tuo niin ikään touhuun lisänautintoa. Vielä musiikki soimaan ja tunnelma on taattu. On mukavaa antaa hierontaa, mutta siitä on myös ihanaa itse nauttia. Seuraavalla kerralla onkin aika vaihtaa osia ja sitten onkin sinun vuorosi kokea miehisen sormityön suloiset seuraukset.

Kyllikki Vihervaara

X