Ihmiset ja suhteet

Jyrkkä ei arkialusvaatteille!

Teksti:
Anna.fi

Lähes jokaisella tuntemallani aikuisella on arkialusvaatteita. Arkialusvaatteet ovat niitä puuvillaisia, maxi-mallisia, puuterin värisiä, pesussa virttyneitä erotiikan tappajia. Niitä mihin et koskaan pukeutuisi jos aiot harrastaa ensimmäisen kerran seksiä uuden heilasi kanssa, mutta mitkä vääjäämättä ilmestyvät patterin päälle kuivumaan kun suhteeseen astuu arki.

Jyrkkä ei arkialusvaatteille!

Minä en voi ymmärtää miksi kenelläkään on erikseen juhla- ja arkialusvaatteita. Minkä ihmeen takia arkenakin ei voisi käyttää kauniita, siistejä ja istuvia alusvaatteita. Arkiset nimettömät eivät ole yhtään halvempia kuin vähän iloisemmatkaan. Halpaketjujen tarjouksista löytyy iloisia ja värikkäitä alusvaatteita, siinä missä arkisempiakin.

Hinta ei voi siis olla syy ostaa värittömiä mummoalusvaatteita. Mukavuustekijätkään tuskin voivat vaikuttaa alusvaatteiden värivalintoihin, koska en  usko, että esimerkiksi punainen väri saisi makkarat tursumaan tai saumat hankaamaan yhtään enempää kuin kulahtanut beigekään. Se että ostaa arkista ja rumaa, kun samalla rahalla voisi ostaa viettelevää ja kaunista kertoo mielestäni melko paljon  ihmisen elämänasenteesta ja itsekunnioituksesta.

Rakel

Kapinoin siis arkialusvaatekäytäntöä vastaan. Jos alusvaatteet ovat jo lähtökohdiltaan niin rumat etten halua tulla niissä nähdyksi, jätän ne ostamatta. Enhän osta  pahanmakuista ruokaakaan tai rääkkää itseäni tarkoituksellisesti hankkimalla huonoa musiikkia. Jos pikkuhousut ovat pinttyneet niin etten koe niiden enää olevan kauniit, heitän ne pois. Huonokuntoisia alusvaatteita on ihan turha säästää vaatekaapissa, sillä sitä päivää jolloin ne muuttuisivat sammakoista prinsseiksi ei tule.

Minä en myöskään voisi kuvitella tekeväni minkäänlaista lähempää tuttavuutta miehen kanssa jolle alusvaatteen virkaan kelpaavat ikilikaantuneet pitkistä kalsareista itse askarrellut bokserit. Itseään tulisi arvostaa sen verran että ymmärtää pukea sukukalleutensa edustavasti. Pukeutuminen on suurelta osalta muiden ihmisten huomioonottamista. Tarkoituksenmukainen ja tilaisuuden mukaan pukeutuminen on kohteliaisuuden osoitus kanssaihmisiä kohtaan. Ja tämä pätee myös alusvaatteisiin.

Teksti: Rakel Liekki

X