Ihmiset ja suhteet

Kadotettu g-piste

Teksti:
Rakel Liekki
rakel

Yllättävän moni tuntuu olevan ihan kuutamolla mitä tulee naisen sukuelimiin. Klitoris tiedetään, mutta naisen g-piste on joko kadoksissa tai muuten vaan unohdettu. On järjetöntä, että seksielämää piristetään kaikella anaaliseksistä parinvaihtoon, vaikka edes perusanatomia ei ole hallussa. Asentoakrobatian sijaan suosittelenkin syvällistä tutustumista omaan sekä toisen anatomiaan.

Jo yleissivistyksenkin vuoksi on hyvä tuntea naisen sukupuolielinten rakenne. Tätä tietoa tarvitsee naisen itsensä lisäksi myös hänen kumppaninsa. Useimmilla naisilla on siis g-piste, kaikki eivät vain sitä ole löytäneet. G-piste ei nimestään huolimatta ole piste, vaan vaihtelevan kokoinen alue. Se sijaitsee vaginan etuseinämässä vatsan puolella. Se on karkeasti arvioituna kolikon kokoinen ja sijaitsee noin 4 – 6 senttimetrin syvyydessä. 

G-piste on toisinaan hankala löytää eli sitä etsivän on syytä varautua urakkaan. G-pistettä etsiessäsi muista esileikki, sillä osa naisista kokee alueen hyväilyn miellyttävänä vasta ollessaan jo valmiiksi seksuaalisesti kiihottuneita. Alueen herkkyys siis lisääntyy kun nainen kiihottuu.

G-pisteen löytää helpoiten itse sormin. Laita yksi tai kaksi sormea vaginan sisälle. Hiero ja paina niitä vaginan etuseinämää vasten. Jos löydät hiukan karhean pinnan olet osunut oikeaan kohtaan. Jatka pisteen stimuloimista. G-piste on lähellä virtsaputkea, joten aluksi voi tuntua siltä kuin sinua pissattaisi. Tunne kuitenkin muuttuu nautinnoksi. Nautinnon lisäämiseksi voi myös hieroa klitorista samaan aikaan. Saattaa olla että g-pisteorgasmin lähestyessä  ejakuloit, eli emättimestä erittyy läpinäkyvää, hajutonta nestettä. Se on normaalia.

Vinkkejä g-pistepuuhailuun:

– Sukupuolielinten käsittelyssä on  aina syytä muistaa että limakalvot hankautuvat herkästi rikki. Kuiva hinkkaaminen tuntuu ikävälle eli muista siis kosteutus! Käsiin tai kohteeseen voi laittaa liukastetta.

– G-pisteen etsimisessä kannattaa edetä rauhallisesti. Jokaisen naisen g-piste toimii hiukan eri tavoin. Alueen aktivoiminen voi vaatia useammankin etsintäsession. Löytyi g-piste tai ei etsintä on hauskaa puuhaa.

– G-pisteen etsintään ja kiihottamiseen sopivat myös tähän tarkoitukseen valmistetut kaartuvat g-pistesauvat. Suosittelen valitsemaan sellaisen, jossa värisevä osa on sauvan kärjessä, eikä sen alaosassa.

–  Kun g-piste on löydetty, sen kiihottamiseen voi kiinnittää huomiota myös yhdynnässä. G-pisteen stimuloimiseen sopivat yhdyntäasennot joissa mies tulee sisään takaapäin. Kun naisen ylävartalo on tällaisessa asennossa koholla penis hyvin todennäköisesti hankaa g-pistettä. Lantiopohjalihasten supisteleminen työntöjen tahdissa sekä tempovaihtelut työnnöissä ovat myös kokeilemisen arvoista.

HUOM! Seksivinkit ovat vain minun mielipiteitäni. Niitä ei kannata noudattaa kirjaimellisesti, sillä kaikki ihmiset eivät pidä samoista asioista. Ei ole olemassa oikeita tai vääriä tapoja harrastaa seksiä. Parhaaseen seksuaaliseen kokemukseen pääset keskustelemalla kumppanisi kanssa ja kuuntelemalla häntä.

Kuva: Juha Helminen

X