Ihmiset ja suhteet

Kotona strippaaminen

Teksti:
Rakel Liekki
rakel

Ei tarvitse olla ammattitanssija stripatakseen rakkaalleen. Todennäköisesti mikä tahansa spontaani esitys, jossa poistetaan vaatteita, saa rakastavalta puolisolta positiivisen vastaanoton.

Jos kuitenkin haluaa hurmata kultansa viettelykyvyillään, niin voi olla järkevää suunnitella show etukäteen. Kannattaa muistaa että ihminen voi olla mainio strippari vaikkei olisi mestaritanssija. Kun puvustus, musiikki ja tunnelma ovat kohdallaan, tanssitaidot ovat toissijaisia.

Eroottista tunnelmaa luova musiikki on hyvän esityksen kannalta olennaista. Musiikkivalinnat riippuvat tietenkin sekä esiintyjän sekä yleisön musiikkimausta. Yleisesti ottaen suosittelisin musiikkia josta strippaaja pitää ja jonka tahdissa hänen on helppo liikkua. On tärkeää että kappale jota tanssitaan saa esiintyjän tuntemaan itsensä seksikkääksi. Etenkin aloittelijan kannattaa suosia hidastempoisia kappaleita, sillä hitaasti tehtynä monet liikkeet näyttävät eroottisemmilta. Oma henkilökohtainen suosikkikappaleeni tunnelman lataajana on Smoke Cityn Underwater Love.

Jos ei osaa tanssia korkokengillä voi mainiosti stripata ilmankin. Muutenkin esiintymisasun tulisi olla sellainen, jossa on helppo liikkua. Erittäin tärkeää on myös helppo riisuttavuus. Kannattaa kerrospukeutua, jotta riisuttavaa riittää tarpeeksi. Strippauksen viehätys perustuu vaatteiden alle kätkettyyn ihoon eli kaiken ei ole tarkoitus olla esillä heti. Ainakin nännit ja genitaalialue on hyvä piilottaa aluksi alusvaatteisiin. Halutessaan niiden päälle voi pukea helposti riisuttavan ylä- ja alaosan. Asua valitessa kannattaa korostaa omia hyviä puoliaan. Kun asuvalinta miellyttää itseä on helpompi tiedostaa että seksikäs. Stripatessa on tärkeää että rakkaus omaa vartaloa kohtaan ja ilo sen esittelemisestä näkyvät.

Kun on valinnut kappaleen ja asun, kannattaa harjoitella hieman. Kappaleen tahdissa peilin edessä liikkuminen ja riisumisen harjoitteleminen on usein hyödyllistä. Kasvojen ilmeet ovat tärkeä osa strippaamista. Viettelevät ilmeet ja katsekontakti auttavat tunnelman luomisessa. Liikkuessa tärkeintä on muistaa lantio. Strippauksessa olennaista on lantion liike. Lantiota voi pyörittää sivulta sivulle ja edestä taakse. Lantio muodostaa liikkeen olennaisimman osan, joten kannattaa minimoida muut liikkeet jotka vievät huomiota pois vartalosta. Esimerkiksi käsien heiluttelu laajassa kaaressa kaukana vartalosta ei ole eroottista. Käsiä siis kannattaa liikuttaa selkeästi vähemmän kuin diskossa tanssiessa. Vartalon eri osiin, kuten rintoihin tai reisiin voi kiinnittää huomion hivelemällä niitä hitaasti käsillä. 

Eroottisessa esityksessä esitellään vartaloa. Se kannattaa näyttää useista eri kulmista. Koska yleisö on paikallaan on esiintyjän tehtävä liikkua ja kääntyä. Stripatessa ei ole pakko seisoa. Esiintyjä voi kumartua, olla polvillaan, ryömiä tai maata lattialla. Jos askellus tuntuu vaikealta voi myös harkita sylitanssia. Sylitanssissa katsoja istuu tuolilla ja esiintyjä hieroo itseään häntä vasten. Tällöin esiintyjä voi ottaa tukea katsojasta ja tuolista, eikä hänen tarvitse tanssahdella yksin lattialla.

Stripatessa ei kannata kiirehtiä vaatteiden riisumista, vaan yleisön tulee joutua odottamaan. Vaatekappaleita poistetaan yksi nappi ja muutama sentti kerrallaan. Vaatteiden nopean riisumisen sijaan kannattaa siis leikkiä niillä. Vaatteen alla olevaa ihoa voi vilauttaa ja peittää sen uudelleen ennen kuin vaatteen poistaa kokonaan. Kun paljastaa jonkin ruumiinosan lopullisesti sitä voi hivellä ja hieroa. Tätä voi toki tehdä myös vaatteen läpi.

Koreografiaa on turha höylätä ikuisuuksia. Strippaamaan on valmis kun on harjoitellut sen verran että tuntee itsensä vietteleväksi ja haluttavaksi liikehtiessään. Tämä tunne välittyy varmasti myös katsojalle. Esiintymisessä tärkeää on ilo. Kotona stripatessa hermoileminen ja jännittäminen on turhaa. Edessä kun ei ole vastentahtoinen yleisö vaan oma rakas.

Kuva: Juha Helminen

X