Ihmiset ja suhteet

Kuinka saan orgasmista otteen?

Teksti:
Anna.fi
Ote orgasmista

Oletko eksyksissä ison O:n kanssa? Älä huoli, et ole etsintäpartioissa yksin! Eksynyt harhalainen löytyy kyllä, kunhan vain kuljet oikeita polkuja ja opit tietämään, mihin suuntaan kulkea.

Joku on etsinyt orgasmiaan jo hyvän aikaa, eikä tunnu alkuunkaan pääsevän jyvälle siitä, missä tämä saavuttamaton karkulainen piileksii. Toinen törmää siihen sattumalta oman käden kautta, mutta kumppanin kanssa jaettu ilo on vielä kokonaan kokematta. Kolmas kokee sen kyllä tavallisesti kumppanin kanssa, vaan ei kuitenkaan kykene kartoittamaan sen olinpaikkaa yksin ollessaan. Tietämättömät ovat joskus orgasmin olinpaikat, vaan eivät saavuttamattomat.

Jotkut ovat puolestaan saaneet jo orgasmista otteen, mutta eivät tarpeeksi usein – sitä paitsi jotakin tuntuu yhä puuttuvan – orgasmin pitäisi tuntua joissakin kehon sopukoissa vahvemmin. Se saisi kyllä räjäyttää tuntemuksia vielä käsin kosketeltavammin ja viedä vielä korkeammalle. Sen voisi sitä paitsi myös löytää nopeammin. Miksi se antaakin aina odotuttaa itseään niin kauan? Ja voisihan se näyttää toki yhä huimempia elämyksiä ja viedä tuntemattomiin sfääreihinkin.

Ota ohjat omiin käsiin

Tunnetko oman vartalosi? Osaatko tulkita vartalosi reaktioita? Jotta pystyt kertomaan kumppanillesi, mistä pidät ja mitkä asiat saavat sinut käymään kuumana, sinun on ensin itse tunnettava oma vartalosi perusteellisesti. Ota siis ohjat omiin käsiin! Kartoita hekumallisimmat maastosi ja lähde vaikkapa verkkaiselle sormilenkille. Jos et ole treenannut aiemmin, kannattaa lenkille lähteä varovasti verrytellen. Alkuverryttelynä voit viedä yhden tai kaksi sormea klitoriksellesi ja hyväillä itsesi vähitellen vauhtiin pyörivin liikkein. Mikäli tunnet kehossasi tässä vaiheessa liian voimakkaita värinöitä, voit lähettää sormesi lepäilemään toviksi. Hyväile alapään lenkkipolkuja tällä välin koko kämmenelläsi.

Ote orgasmista

Kun kiihotut, verenkierto sukupuolielinten alueella vilkastuu. Kuuma, täyteläinen tunne valtaa mielen. Kihelmöinti klitoriksessasi kertoo, että laukeaminen tällä ihanalla lenkillä on jo todella lähellä. Orgasmin aikana emättimen lihakset supistelevat ja mielihyvän tuntemukset leviävät kaikkialle vartaloosi. Anna tunteen tehdä hyvää. Kun olet palannut ensimmäiseltä sormilenkiltä ja käynyt huipulla kertaalleen, yksi asia on selvä: tällaiselle lenkille on päästävä uudelleen. Tästä harjoittelusta voi hyvinkin tulla tapa. Anna tulla vaan. Harjoittelu tekee nimittäin mestarin tässäkin lajissa.

Orgasmissa yksi pieni mutta varsin oleellinen juttu on klitoriksen löytämisen ohella G-pisteen kartoitus. Kompassit käteen ja etsimään: G-piste piileksii nimittäin emättimen etuseinämästä viiden sentin päässä emättimen suuaukosta. Suunnista tunnustellen.

Vie taas sormesi lenkille siihen samaiseen nautintojen maastoon. Venyttele etusormellasi emättimeen saakka, käännä kämmenesi ylöspäin ja taivuta sitten sormesi koukkuun. Ensimmäinen tuntemus koukistusharjoituksia tehdessä voi olla hieman kummallinen, mutta kukapa ei näin tuntisi uuden edessä.  Pian huomaat, että tämä liike tekeekin sisälläsi itse asiassa hyvää.

G-pisteorgasmin tuntemukset ovat täysin erilaiset kuin klitorisorgasmin aikaansaamat värinät. G-pisteorgasmissa on touhussa mukana nimittäin koko lantionseutu, kun klitorisorgasmissa supistelee vain kolmasosa emättimen lihaksista. Oma vartalosi tottuu kyllä erilaisiin orgasmeihin, kunhan vain annat sille mahdollisuuden treenata aktiivisesti ratojaan.

Voit käyttää omissa harjoituksissasi erilaisia asentoja: makaa selälläsi, mahallasi, kyljelläsi, käy istuma-asentoon tai vaikkapa nelinkontin. Kun otat ohjat näin omiin käsiisi ison O:n kanssa treenatessasi, voit myös siirtää oppisi myöhemmin siihen hetkeen, kun olet kumppanisi kanssa kahden kesken ja lähdette yhdessä lemmekkäälle lenkille näihin samaisiin maastoihin.

Entä miltäpä tuntuisi sytyttää sisimmässään oikea sarjaorgasmien palo? Kyllä, se on mahdollista. Kehota nyt koko kätesi kuntoilemaan rohkeasti alas klitoriksen maastoon. Hyväile sitä toisella kädelläsi ja anna toisen kätesi eksyä vapaasti emättimen suuaukolle. Hyväile näitä molempia tantereita samanaikaisesti, mutta pidä välillä pieniä hengähdystaukoja yhtäaikaisesta harjoittelusta ja keskity pelkästään tuottamaan nautintoa toiselle näistä alueista.

Yhteiselle löytöretkelle hitaasti nautiskellen

Yhdessä hekuman huipulle

Kun olet palannut omalta onnistuneelta nautintojentäyteiseltä lenkiltäsi, haluaisitkin jo varmasti rientää seuraaviin treeneihin kumppanisi kanssa yhdessä. Älä kuitenkaan hötkyile vielä tässä vaiheessa! Orgasmi karkaa käsistä usein nimenomaan liiasta kiirehtimisestä. Nyt ei saa olla hoppu mihinkään. Naisen vartalon on saatava lämmetä rauhassa. Kiihota aistisi ja vapauta mielesi. Kiihottuminen saa klitoriksesi laajentumaan innostuksesta ja odotuksesta. Kiihottuneena klitoris aivan kuin siirtyy lähemmäs emättimen suuaukkoa ja kumppanisi pystyy kiihottamaan sinua silloin paremmin työntyessään sisääsi.

Tällä kohdin muutama fantasia lienee paikallaan. Onko fantasioissasi tilaa pelkästään omalle kumppanillesi vai työntyvätkö mielikuviisi muutkin seksikkäät miehet? Ei paniikkia! Fantasioinnissa kaikki on sallittua ja voit päästää mielikuviisi kenet vain itse haluat. Jos työpaikkasi esimiellä on veistoksellisesti piirtyvät lihakset, joiden näkeminen saa sisälläsi jonkin sykkimään vinhasti tai vanhan rakkautesi seksikäs kroppa mielikuvissasi vetää sinut yhä vieläkin vanhasta muistista veteläksi, kannattaa päästää fantasiat nyt hurjaan laukkaan. Ja mikä tässä sitten on parasta: se kaikki kiihottaa sinut kuumaksi halusta…

Miten olisi sitten vielä muutama hengitysharjoitus? Hengittele alkuunsa muutaman kerran kevyesti ja sitten syvään. Syvähengityksessä voit vetää ilmaa sisääsi nenän kautta ja päästää pois suun kautta. Sisäänhengittämisen aikana voit jännittää lantionpohjanlihaksiasi, joita käytät tavallisesti virtsan pidättämisessä. Saat tällä harjoituksella lihaksistosi reagoimaan herkemmin, koska hengittelyharjoitukset vievät happipitoista verta juuri niihin lihaksiin, jotka supistelevat orgasmin aikana.

Leikitelkää, kiusoitelkaa ja kiihottakaa toinen toisianne. Opasta kumppaniasi kulkemaan nyt juuri niissä mielihyvälle otollisissa maastoissa, jotka saat sinussa suuret liekit lepattamaan ja intohimon kipinät sinkoilemaan tuhansiin eri suuntiin. Kuljeta kumppanisi kättä ja näytä, millaisista otteista juuri sinä pidät eniten. Helppoa, eikö totta?

Ja sitten tositoimiin!

Hyväilyjä ja kosketuksia ei voi koskaan olla liikaa. Kannattaa siis vieläkin viivytellä ja nauttia hetki. Tästä nauttivat sitä paitsi aivan varmasti molemmat. Tässä vaiheessa lemmenleikkejä olette kuitenkin jo varmasti molemmat melkoisen kuumissanne ja valmiina siirtymään seuraavalle etapille. Eiköhän olisi jo aika…

Hekuman huipulle

Vaikka olisitkin kartoittanut orgasmin tyyssijoja menestyksellisesti sormilenkeilläsi ja kämmenharjoitusten tuloksellisessa tuoksinassa omissa oloissasi, kannattaa muistaa, että tutkimusten valossa vain alle puolet naisista saa orgasmin yhdynnässä. Hekuman huipulle pääsemistä voi kuitenkin yrittää maksimoida kokeilemalla muutamaa valittua trikkiä.

Perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa kannattaa laittaa tyyny lantion alle. Kun lantio on korkeammalla kuin polvet, joutuu nivusten alue kovemman lihasjännityksen valtaan ja lantionseudun hermot herkistyvät. Saman efektin saat myös istahtamalla vaikkapa sängyn laidalle ja menemällä siitä selinmakuulle. Yhdynnässä miehen häpyluu voi näin kiihottaa klitoristasi.

Mies voi myös hivuttautua vartalollaan hieman yläviistoon, jolloin hänen lantionsa siirtyy sinun lantiosi yläpuolelle. Voit tarttua kumppaniasi yhdynnän aikana vaikkapa pakaroista tiukasti kiinni. Muista pitää hänet niin lähellä itseäsi, että häpyluunne eivät kadota kosketusta toinen toisiinsa. Tässä asennossa mies kiihottaa juuri sinun klitoristasi ja tämähän on luonnollisesti yksi naisen orgasmin perusjutuista.

Mikäli aikaisemmat g-pisteharjoitukset veivät sinut onnen korkeimmille kukkuloille, kannattaa kokeilla sellaisia asentoja, joissa mies tulee sisääsi suorassa kulmassa. Tällainen asento löytyy mm. koira-asennossa, jossa mies tulee sinuun takaapäin ja asennossa, jossa sinä istut miehen päällä siten, että selkäsi on hänen kasvojaan kohden. Huomaathan, että voit myös aina supistella lantionpohjan lihaksiasi niin, että mies tuntee pääsevänsä sisälläsi tiukasti otteeseesi ja samalla hän pystyy kiihottamaan hyvin g-pistettäsi. Saatattepa hyvinkin yllättyä!

Voiko tämän paremmaksi enää tullakaan?

Kun olet päässyt harjoittelun kautta yksin sekä yhdessä ja kerran jos toisenkin huipulle asti, tunnet päässeesi päämäärääsi ja löytäneesi reitin onnen korkeimmille kukkuloille. Oletko kuitenkaan aivan korkeimmalla huipulla vielä tässä vaiheessa? Niin, olet aika pitkällä, mutta mikä estää menemästä vieläkin ylemmäs, vaikkei mielessäsi sitten olisikaan minkäänasteinen mega-super-hyper-multiorgasmi. Intohimon lähteet ovat nimittäin varsin syvät. Niistä voi ammentaa yhä uusia aineksia lemmenleikkien ulottuvuuksiksi.

Kokeile vaikka asentoa, jossa mies kiihottaa sekä g-pistettäsi että klitoristasi. Usein vain toinen näistä nautinnonnappuloista saa huomiota osakseen. Kun mies on sisälläsi ja kun hän hyväilee kiltoristasi vaikkapa peukalollaan, saatat kokea aivan uudenlaisen elämyksen.

Eikä rakastelun suinkaan tarvitse päättyä yhteen orgasmiin. Vaihtakaa asentoa, jatkakaa hyväilyjä ja kosketelkaa – rajusti, hellästi, mikä nyt hyvältä tuntuu – ja jonkin kerran voit hyvinkin huomata kiihkon aaltojen hyökyvän päällesi uudemman kerran. Vaikka kyse ei olekaan suorittamisesta, tosiasia on, että nainen on valmis laukeamaan uudelleen jo muutaman sekunnin kuluttua edellisestä kerrasta. Naisen nautinoilla on loppujen lopuksi lähes rajattomasti mahdollisuuksia, pitää vain antaa itselleen lupa mennä ja uskaltaa.

Teksti: Kyllikki Vihervaara
Lähteet:
Kate TaylorIhana orgasmi (Tammi); Tara Barker Orgasmi (Karisto) ja Katerina Janouch Orgasmikirja (Schilds)

X