Ihmiset ja suhteet

Näin loihdit tylsästä seksistä tajunnanräjäyttävää

Teksti:
Anna.fi

Elämä on liian lyhyt huonon seksin harrastamiseen. Kokeile näitä 6 vinkkiä ja paranna seksielämäänne kertaheitolla. Hyvän seksin salaisuus on keskustelu, kontakti ja esileikki. Ota ohjakset omiin käsiisi, sillä olet itse vastuussa nautinnostasi.

1. Panosta pohjatyöhön

Seksi on parasta silloin, kun molemmat osapuolet ovat todella kiihottuneita. Parin täytyy olla myös keskittynyt toisiinsa ja läsnä hetkessä. Tämä tila saavutetaan vain esileikin kautta. Hyvä pohjatyö takaa, että olette valmiita orgasmiin. Esileikki antaa myös vartalolle ja mielelle aikaa valmistautua tulevaan nautintoon.

Tiesitkö, että vaginasi muuttuu kiihotuksen aikana? Kohtusi vetäytyy hieman ja vaginan seinämät laajentuvat. Nämä seikat tekevät yhdynnästä entistä nautinnollisempaa, joten anna itsellesi aikaa virittäytyä tunnelmaan.

2. Älä kiirehdi

Älä anna kaikkea heti. Esileikin tärkein elementti on kiusoittelu. Se rakentaa jännitettä välillenne ja lisää halua. Kun vihdoin tiedät, ettet pysty odottamaan enää sekuntiakaan, olette leikkineet tarpeeksi.

3. Lisää volyymia

Kerro kumppanillesi, mitä haluat hänen tekevän. Kultasi haluaa tyydyttää sinut, mutta hän ei välttämättä tiedä miten. Jos puhuminen tuntuu vaikealta, ohjaa kädellä. Näytä miehellesi kädestä pitäen, mistä haluat hänen koskettavan sinua.

4. Anna positiivista palautetta

Kerro, kun kosketus tuntuu hyvältä. Näin kumppanisi tietää, mistä pidät ja kuulee, että hän tuottaa sinulle nautintoa. Jos haluat hidastaa, sano esimerkiksi: ”Rakastan, kun etenemme hitaasti – se saa minut haluamaan sinua lisää”. Tai jos jokin kosketus tuntuu erityisen hyvältä, sano se ääneen: ”Kun kosketat minua huulillasi tuolta, se saa minut sekaisin halusta”.

5. Ota vastuu orgasmistasi

Moni uskoo, että partneri tuottaa orgasmisi. Siksi saatat unohtaa oman nautintosi. Vaikka kumppanisi olisi täydellinen rakastaja, hän ei osaa lukea ajatuksia. Hän ei pysty antamaan sinulle orgasmia, ellet auta häntä. Harrastakaa seksiä sellaisissa asennoissa, jotka stimuloivat sinun herkkiä alueitasi. Kokeilkaa, nauttikaa ja naurakaa. Seksi ei ole niin vakavaa. Vain kokeilemalla opitte, mistä pidätte ja nautitte.

6. Testatkaa yhdessä vibraattoria

Vibraattorit voivat tehdä seksistä entistä rennompaa. Silloin miehesi ei tarvitse stressata ennenaikaista laukeamista tai erektion lopahtamista ja sinä voit puolestasi keskittyä vain nauttimiseen.

Lähde: YourTango.com

X