Ihmiset ja suhteet

Parinvaihto, kimppakiva ja orgiat – uusia kokemuksia parisuhteeseen

22.7.2009 Teksti: Anna.fi

ParinvaihtoOletko ikinä harkinnut parinvaihtoa kumppanisi kanssa, mutta et ole uskaltanut kokeilla? Ellit ottivat selvää, mistä parinvaihdossa on oikeastaan kysymys. Parinvaihtajien mukaan swinging eli parinvaihto vahvistaa heidän liittoaan ja poistaa houkutuksen kumppanin pettämiselle. Lue myös Jussin ja Minnan kokemuksia parinvaihdosta, kimppakivasta ja vahingossa järjestetyistä orgioista.

Olisiko parinvaihdosta tai kimppakivasta siis ratkaisu korkeisiin uskottomuuslukuihin? Kyse ei ole kumppanin päivittämisestä parempaan, vaan yhdessä puolison kanssa jaetusta fantasiasta. Mistä Suomessa löytyvät parhaat orgiat vai onko katse suunnattava ulkomaille?

Eritasoista parinvaihtoa

”Viime ulkomaanmatkalla vietettiin fantastinen ilta nudistibaarissa. Siellä onnistuu kaikki parinvaihdosta yhteissessioihin, tai sitten voi vain nauttia näkemästään. Baarissa oli pimeä huone, jossa pääsee nauttimaan toisten kosketuksista. Oli ihanaa jakaa tämä kokemus yhdessä käsi kädessä kumppanin kanssa”, muistelee 30-vuotias Jussi.

Swingaus voidaan luokitella eri tasoihin

  • Soft Swinging: seksin harrastamista vain oman kumppanin kanssa samassa tilassa muiden pariskuntien kanssa
  • Soft swap: toisen pariskunnan kanssa vaihdetaan oraalisia palveluita, mutta ei yhdyntää
  • Full swap: ollaan yhdynnässä myös jonkun muun kuin oman kumppanin kanssa. Ryhmäseksiksi homma menee kun partnereita on useampia samassa sessiossa.

ParinvaihtoRyhmäseksikokeiluissa voidaan esimerkiksi muodostaa ihmisjonoja.  Uudet pariskunnat aloittavat parinvaihdon usein varovasti kokeilemalla ensin Soft Swap -temppuja. Hieman yli puolet parinvaihtoa kokeilleista eivät enää kokeile sitä uudestaan. Jussi kertoo eritasoisista parinvaihto kokemuksistaan.

”Olen ollut sinkkuna kerran orgioissa ja siellä oli aika hauskaa. Mutta nyt sitten parisuhteen aikana on ollut kolmansia useamminkin. Alkuun siinä oli sellaista pientä jännitettä, ja ei oikein osattu ottaa toisiamme huomioon, mutta kun sitten sovittiin yhteisistä pelisäännöistä, niin sitten homma alkoi toimia.”

”Olemme kumppanini kanssa, vahingossa tosin, myös järjestäneet yhdet orgiat. Ne olivat festareiden jälkeen järjestämämme saunajatkot. Kokemus ei ollut täysin onnistunut, koska olimme humalassa ja osallistujia oli liian paljon. Nyt on silloin tällöin harrasteltu kimppakivaa jo 5 vuotta eikä loppua tarvitse tullakaan”,

Parinvaihto Suomessa

Ongelmana parinvaihdon toteuttamisessa on usein kumppaneiden erilaiset toiveet ja sopivan toisen pariskunnan löytäminen. Suomessa parinvaihdosta kiinnostuneille on perustettu Finswingers-sivusto netissä. Finswingersin palvelun kautta on mahdollista tutustua toisiin swingereihin suljetulla keskustelupalstalla. Parinvaihtajille järjestetään myös yksityistilaisuuksia helsinkiläisissä ravintoloissa noin kerran kuussa.

Finswinger -palvelun tilaajan kännykkään tulee aina viesti yksityisjuhlien sijaintipaikasta ja ajasta. Swingers-illat ovat tavallisia ravintola-iltoja, mutta illan aikana voi tavata mahdollisesti sopivia pariskuntia ja poistua sitten jatkamaan iltaa keskenään. Minna tapasi useimmiten sopivia pariskuntia yhdistyksen järjestämillä illallisilla.

Ruusu”Jos tapasimme mieheni kanssa illallisilla kiinnostavan pariskunnan, kutsuimme heidät syömään luoksemme. Ruokailun jälkeen siirryimme makuuhuoneeseen ja rakastelin yleensä ensin naisen kanssa ja sen jälkeen kummankin miehen kanssa yhtä aikaa. Aika nopeasti luo verkoston sopivista ihmisistä, joten kun mieli tekee, kontaktit ovat valmiina. Nykyään ollessani avioliitossa en enää harrasta parinvaihtoa. Toisinaan kuitenkin kaipaan ja muistelen vanhoja kokemuksiani.”

Parinvaihto on marginaaliharrastus

Vuoden 1992 seksitutkimuksessa ilmeni, että parinvaihtoa oli joskus elämänsä aikana harrastanut 2,4 % suomalaisista miehistä ja 1,1 % naisista. Eniten parinvaihtokokemuksia oli keski-ikäisillä. Kynnys kokeilla parinvaihtoa on melko korkea, koska vain noin 14 % miehistä ja naisista, jotka ovat kiinnostuneita parinvaihdosta, päätyvät lopulta toteuttamaan fantasiansa.

Amerikassa tutkimusten mukaan parinvaihtoa harrastavat useimmiten keski-ikäiset avioparit. Suurin osa harrastajista on keskiluokkaisia tai ylempää keskiluokkaa edustavia valkoisia. Pariskunnat kokeilevat parinvaihtoa, kun lapset ja ura on hankittu, ja aika omien mieltymysten harjoittamiseen lisääntyy.

Parinvaihto on miljoonabisnestä

NASCA:n eli amerikkalaisen parinvaihtoyhdistyksen mukaan parinvaihtajille järjestetään toimintaa hyvin laajasti eri maissa. Parinvaihtajille suunnatussa matkailubisneksessä huhutaan liikkuvan miljoonarahat. Matkat suuntautuvat usein luksustason kohteisiin Meksikoon ja Karibialle.

Suuressa maailmassa toiminta on avoimempaa ja helpompaa, koska parinvaihtokulttuurin ympärille on kehittynyt monenlaisia palveluita. Tarjonnasta löytyy parinvaihtoklubeja, alastonuintia, juhlia nudistirannoilla ja konferensseja.

Suomessa parinvaihto on vielä lasten kengissä verrattuna Amerikan miljoonabisnekseen. Parinvaihto on vielä vaiettu asia. Suomessa kohu herää jo pelkästään siitä, kun heterobaariin rakennetaan pussauskoppi, joten avoimia parinvaihtobileitä tuskin tullaan näkemään ihan lähitulevaisuudessa.

Ryhmäseksi mahdollistaa uusia kokemuksia

Jussin kokemukset kimppakivasta ovat olleet hyviä. Erityisesti ryhmäseksissä viehättää sen rentous. ”Jos pitää seksistä muutenkin kun rakastelun merkeissä niin silloin kimppakiva sopii. Ihmiset ovat avoimia kokeilemaan kaikkea uutta, kun on ollut kimppasessioita. On myös paljon asioita joita voi tehdä ryhmässä paremmin ja myös paljon enemmän mahdollisuuksia. Kyllähän sitä haluaa tutustua elämänsä aikana mahdollisimman moneen kyrp….. ups ihmiseen ja persoonaan”, Jussi kuvailee.

Minna kertoo, mikä johti ensimmäiseen parinvaihtokokemukseen. ”Olin 16-vuotias ja seurustelin itseäni vanhemman miehen kanssa. Menin hänen asunnolleen käymään, ja hän odotti minua seuranaan häikäisevän kaunis nainen. Miesystäväni halusi kovasti kimppaseksiä ja minä en osannut kieltäytyä, koska olin niin rakastunut häneen. Harrastimme seksiä kolmistaan. Kokemus oli kuitenkin yksi parhaimmista seksikokemuksistani.”

ParinvaihtoTänä päivänä kokemuksia on kertynyt Minnalle jo paljon. ”Kaikki kokemukseni ovat olleet mielenkiintoisia ja jännittäviä. Jälkeenpäin oloni on tuntunut aina totaalisen vapaalta ilmaisemaan tunteitani. Kimppaseksin harrastaminen vaatii oikeita ihmisiä oikeaan aikaan ja myös keskinäistä kunnioitusta.”

”Tällä hetkellä en tekisi sitä yhdessä mieheni kanssa, vaikka suhteemme alussa harrastimmekin sitä. Nykyään olisin hänestä liian mustasukkainen enkä haluaisi jakaa häntä muiden naisten kanssa. Voisi kuitenkin olla jännittävää seurata muita ihmisiä harrastamassa kimppaseksiä. Suosittelen parinvaihtoa, mutta mielestäni sitä kannattaa kokeilla spontaanisti eikä suunnitella.”

 

Kimppakivaa – historiasta nykypäivään

Amerikassa parinvaihdon on sanottu lähteneen liikkeelle toisen maailmansodan aikaan armeijan lentäjien ja heidän vaimojensa yksityisjuhlista. Tutkimusten mukaan parinvaihtoa ja kimppaseksiä on kuitenkin harjoitettu jo itse Jessen aikoihin ylhäisön hurvitellessa orjien kanssa.

Arvioiden mukaan parinvaihto on yleistynyt huomattavasti 90-luvun alusta lähtien. Parinvaihtajat itse kokevat harrastuksensa olevan ratkaisu ”seven year’s itch” -ilmiöön avioliitossa, jolloin uskottomuus yleistyy. Yli puolet parinvaihtajista kokee seikkailunsa parantaneen liittoa. Silti parinvaihto on kaapissa elävä marginaaliharrastus. Enemmistä parinvaihtajista sanoo, ettei kokeilusta aiheudu suhdetta kuluttavaa mustasukkaisuutta, koska kokemukset jaetaan aina yhdessä kumppanin kanssa.

Tarja

Lue lisää:
Polyamoria
Vapaat suhteet

Oletko kokeillut parinvaihtoa? Kerro oma kokemuksesi kommenttiosiossa!

Kommentit (27)

Jospa lopetettais jeesustelu,ja annettais niiden ketkä haluaa vaihtelua,saada sitä vaihtelua.Ei se ole kenenkään muun asia tuomita ketään sen takia että käyttäytyy toisin kun muut petipuolella.Ja joo,olen kokeillut kimppakivaa useinkin,ja ei mun värkki siitä kulunu ole,jos sitä on joku muukin höylänny kun oma mies,nää jeesustelijat vaan häpeää omaa kehoaan,eikä uskalleta elää elämää helvetin pelossa.

1
1

Mikä teitä toimittajia vaivaa näin kesäisin? Pelkkää seksiä joka tuutti täynnä. Taitaa olla jutunaiheet vähissä. Ei millään pahalla, mutta alaikäisetkin osaavat käyttää nettiä, ja tämänkaltaiset ryhmäseksijutut eivät ole heille sopivaa luettavaa.

”Kaikkihan tätä näköjään tekee ja tykkää, niinku toi 16-vuotiaski tos. Ja apua, mä oon jo 17 – ja vielä neitsyt!”
Juuri näin Jaska-Paska…

Ymmärrän kyllä että jotkut nauttivat, makunsa kullakin. Mutta jos aletaan ruokkia ajatusta, että hiipuvan parisuhteen voisi pelastaa tälläisilla virikkeillä, on se mielestäni aika kyseenalaista. Parisuhteeseen löytyyvarmasti uusia kokemuksia ilman origioitakin.

jos täytyy uusia kokemuksia tuollaisista parisuhteeseen hakea, niin kannattais varmaan erota kokonaan ja elää sinkkuna vapaata elämää viettäen.

Ihan asiallinen juttu, johon olisin kuitenkin kaivannut hieman enemmän kriittistä näkökulmaa (enemmän haastateltuja?). Olen ymmärtänyt, että aluksi hyvältä tuntuneesta ideasta on usein seurannut kalvavaa mustasukkaisuutta ja ero.

Mm. tästä syystä en ole vielä uskaltanut ehdottaa vaimolleni moista vaikka ideana tuo on aina kiinnostanut, enkä itse ole mustasukkaista sorttia.

Eiköhän yksikin sukupuolitauti lisää tilastoihin ole liikaa.Tuollaisista touhuista voi todella tulla ikäviä seuraamuksia .

Mielenkiintoiselta kuulostaa, tosin 1,5 vuoden suhteen jälkeen ei vielä ole toiseen niin kyllästynyt. ”Vahingossa” ollaan jo näköjään harrastettu soft-swingiä parikin kertaa;) Sitä en tiedä antaisinko toisen naisen koskea minun mieheeni, voisi mustasukkaisuus iskeä, vaikka itse vieressä saisikin vierasta kyrpää. Ehkä katseleminen riittää toistaiseksi.

Tosin lisää mielipiteitä ja kokemusia olisin halunnut kuulla, enkä vain jonkun 16-vuotiaan kokemuksia. Ei kai ne kaikki sessiot sentään suju odotetusti ja pääty onnellisesti?

On mielenkiintoista huomata, että useampikin ryhmäseksiä harrastanut nainen, ei vakiinnuttuaan enää haluaisi ”jakaa” miestään toisen/toisten naisten kera, mutta itselleen kyllä kelpaisi vielä maistaa vierastakin. Mitäköhän tämä kertoo meistä naisista?

”Olin 16-vuotias ja seurustelin… Tänä päivänä kokemuksia on kertynyt Minnalle jo paljon… Kaikki kokemukseni ovat olleet mielenkiintoisia ja jännittäviä. Jälkeenpäin oloni on tuntunut aina totaalisen vapaalta ilmaisemaan tunteitani. ”

Näin sitä luodaan terveitä käyttäytymismalleja nuorille. Jos sinulla ei ole ollut 1000 seksikumppania 20 ikävuoteen mennessä ja joka ikinen ruumiinaukko käytössä petipuuhissa niin olet vähän kummallinen tai jopa luuseri.

Henkiseltä näkökulmalta, tässä on ihan sekomeininki- chakrat jotenkin vinksvonks.Kun porno alkaa olla se mitä miettii, pitäs hakea luonnosta lääkettä ja puhdistautua. En sinänsä välitä mitä muut tekevät, mutta miksei seksi voi olla oikeesti nautittavaa viattomamminkin, eikä aina näin että orgiat pystyyn vaan. Tämä tuputus on täyttä mekaanista hommaa, kuka oikeesti siinä kiihottuu ja onko tämäkään vastaus ongelmiin? Monesti tuo syöksee nimenomaan siihen, että mikään ei riitä, ja ihminen turtuu. Samoin käy liian alkoholin kanssa-ilo ja oikea rakkaus katoaa.

En viitsinyt lukea juttua, mutta moderaattorien omin sanoin: erotiikkajutut erotiikkapalstalle! Että piti oikein etusivulle nostaa tämä reportaasi.

johan oli juttu..täytyykin tästä lähteä parinvaihtoon jotta saa piristystä 5-vuoden suhteeseen. ja pas..marjat.

On mielenkiintoista huomata, että useampikin ryhmäseksiä harrastanut nainen, ei vakiinnuttuaan enää haluaisi ”jakaa” miestään toisen/toisten naisten kera, mutta itselleen kyllä kelpaisi vielä maistaa vierastakin. Mitäköhän tämä kertoo meistä naisista?

22.7.2009 klo 13.09, Ei sulle, mutta mulle kyllä! (vierailija)

Sitä, että myös naisissakin yhtä sitoutumiskammoisia ja vallanhimoisia ääri-itsekeskeisiä yksilöitä kuin miehissäkin – jotka haluavat alistaa kumppaninsa kaikilla tasoilla. Naisten enemmistö ei onneksi ole tällaisia ylimielisyyden ja erikoisuudentavoittelun riivamia ihmissusia – vaan kammoavat useamman naisen pelimiestä aivan yhtä paljon tervepäiset miehet kammoavat yleistä lutkaa.

”Tutkimusten mukaan parinvaihtoa ja kimppaseksiä on kuitenkin harjoitettu jo itse Jessen aikoihin ylhäisön hurvitellessa orjien kanssa.”

Ensinnäkin mestarin ja orjan suhde on seksuaalista väkivaltaa, ei rakkautta. Kannattaisi tutkia historiaa hieman tarkemmin, ei parinvaihtoa suotta kutsuta leijonalaumasyndroomaksi.

Eli puhutaan suoraan haaremeista ja haaremeiden menosta on rakkaus kaukana, pikemminkin ne olivat täynnään niin kieroja valtapelejä, että käytännössä saman alphauroksen puolisisarukset tappoivat toisiaan milloin mistäkin syystä. Haaremit muuttuivat nopeasti hyvin, hyvin epäeroottisiksi lapsenhoitoloiksi, joiden päätavoite oli tuottaa mahdollisimman monta poikalasta – mikä ei onnistunut, koska mitä vanhempi mies on, sitä todennäköisemmin mies siittää tytön huonolaatuisen sperman takia.

Jos seksuaalisesti menestykäs mies (YTM) siittää pääasiassa tyttölapsia, jotka käytännössä ovat äitiensä klooneja, jotka etsivät puolisonsa vähemmän seksuaalisesti menestyneistä miehistä (ATM) niin eikö tämä ole mitä oivallisin esimerkki kuinka luontokin pyrkii tasapainottamaan ihmisen kaltaisen ääripitkäikäisen lajin edustajan yksiavioisuuteen.

Lainaus Finswingersin Usein Kysytyt Kysymykset:

”Ketkä pääsevät bileisiin?

Bileisiin hyväksymme pariskunnat ja yksinäiset naiset. Yksinäisiä miehiä emme kuitenkaan ota mukaan (koska muuten bileissä kävisi vain yksinäisiä miehiä). Bileisiin osallistuminen on maksullista; ravintolatapaamisissa lipun hinta on noin 50 euroa/pariskunta (tai yksittäinen osallistuja), risteily- ja mökkibileissä lisäksi matka- tai majoitusmaksu.”

Ja ette te parinvaihtajat tunnu ollenkaan auttavan nuoria yksinäisiä miehiä seksielämän puutteen suhteen, pikemmin pahennatte tilannetta keräämällä itsellenne nuoria naisia, joista muutenkin jo kilpaillaan liikaa.

Toinen lainaus Finswingersin UKK:sta.

”Pääsenkö varmasti harrastamaan seksiä/ryhmäseksiä/parinvaihtoa, jos liityn?

Emme tietenkään voi taata, että sinulla tai teillä käy nk. ”flaksi”. Finswingers tarjoaa edellytykset, mutta onnistuminen on itsestäsi kiinni. Finswingers-seuranhaussa toimivat samat lainalaisuudet kuin elämässä yleensä, eli käyttäymällä fiksusti ja toisia kunnioittaen pääse pitkälle. Useampikin jäsenemme on saamamme palautteen mukaan onnistunut löytämään etsimänsä ystäväpariskunnan, kolmannen pyörän tai muita jännittäviä kokemuksia.”

Eli suoraan sanoen parinvaihtopiireissä valikoidaan puhtaasti ulkonäölle kuka on suosituin.

Tämä parinvaihto bisneksenä on ilmiselvää uusaatelisuutta ja jos asiat hoidettaisiin muinaisen rooman malliin, niin nuoremmat alempiarvoiset miehet tappaisivat alphaurokset iästä katsomatta, lutkat merkittäisiin pysyvästi polttoraudalla tai tatuoinneilla ja heitettäisiin huorataloon seksiorjiksi ja alphojen lapset joko tapettaisiin tai myytäisiin orjiksi ja itsekeskeisimmästä entisestä orjamiehestä tulisi uusi alpha ja sykli toistaa taas itsensä kahdessa sukupolvessa.

Aka rajuksi menee maailma kun sadepäivän ajankuluksi opastetaan orgioihin,ryhmäseksiin ja parinvaihtoon!
Aloittaja on varmaan 20-30 v kiimainen mies tai vastaava.
Ottaen huomioon että väestöstä hyvin pieni osa on kiinnostunut orgoista ym.
ryhmäiloitteluista,niin voisiko jättää tavalliset kuolevaiset rauhaan tälläisilta otsikoilta?
Jos ryhmäsessioita haluaa,niin niitä löytää seksilehdistä ym. julkaisuista.
Kohta kai aletaan tarjota jo yhteisiä tiloja kauppakeskuksissa tms. paikoissa joissa kotirouvat voivat ottaa kolmea parrua yhtä aikaa!
Joku tolkku se tässä elämässä pitää olla!Vai eikö enää ole?
Muutan maalle kohta ja heitän kännykän ja läppärin helvettiin ja otan possun ja hevosen ja lehmän ja alan elää normaalisti!

Aka rajuksi menee maailma kun sadepäivän ajankuluksi opastetaan orgioihin,ryhmäseksiin ja parinvaihtoon!
Aloittaja on varmaan 20-30 v kiimainen mies tai vastaava.
Ottaen huomioon että väestöstä hyvin pieni osa on kiinnostunut orgoista ym.
ryhmäiloitteluista,niin voisiko jättää tavalliset kuolevaiset rauhaan tälläisilta otsikoilta?
Jos ryhmäsessioita haluaa,niin niitä löytää seksilehdistä ym. julkaisuista.
Kohta kai aletaan tarjota jo yhteisiä tiloja kauppakeskuksissa tms. paikoissa joissa kotirouvat voivat ottaa kolmea parrua yhtä aikaa!
Joku tolkku se tässä elämässä pitää olla!Vai eikö enää ole?
Muutan maalle kohta ja heitän kännykän ja läppärin helvettiin ja otan possun ja hevosen ja lehmän ja alan elää normaalisti!

Hyvä ja asiallinen juttu. Älkää olko liian tiukkapipoisia. Jutussakin luki että vain kiille jotka eivät sekoita rakkautta ja seksiä toisiinsa! Olen kokeillut, minä ja kaksi miestä ja kivaa oli. Myös kaksi naista ja mies on kerran ollut kokeilussa, mutta tilanne ekäväkyllä keskeytyi. Liika rajoittuneisuus on paj´hasta kaikessa, mutta en tarkoita että kaikkien pitäisi kokeillta tai hyväksyä kaikkea. Mutta niinkuin artikkelissa todettiin voisi tällainen kokemus vähentää uskottomuutta.

Jo on todella ahdasmielisiä kommentteja suurin osa. Kyllä artikkeli oli ihan asiallinen. Ei ole pakko kokeilla jos ei halua, mutta ei taitaisi pahaa tehdä eräille.

Sitäpaitsi kokemuksesta tiedän että kaikkein ahdasmielisimmät ovat piilossa niitä kaikkein pahimpia.

tirlittan.09
”Sitäpaitsi kokemuksesta tiedän että kaikkein ahdasmielisimmät ovat piilossa niitä kaikkein pahimpia.”
/tirlittan.09

Ja omasta kokemuksestani tiedän, että itseään niin hyvinä, suvaitsevina ja yliseksuaalisista pissaliisoista ei tule hyviä äitejä, sillä he eivät ensinnäkään halua lapsia ja heidän suvaitsevaisuutensa käsittää vain heidän oman käytöksensä ja kun heidän omaa käytöstään kritisoidaan syystäkin, niin se on suvaitsemattomuutta. Valitan, itsetarkastelu ja itsekritiikki sattuu, varsinkin kun muut kertovat suoraan oman mielen sokeista pisteistä, mutta se on ainoa tie viisauteen ja todelliseen itseymmärtämykseen.

tirlittan.09
”Jo on todella ahdasmielisiä kommentteja suurin osa. Kyllä artikkeli oli ihan asiallinen. Ei ole pakko kokeilla jos ei halua, mutta ei taitaisi pahaa tehdä eräille.”
/tirlittan.09

Ensinnäkin Suvaitsevaisuus ei tarkoita kaiken mahdollisen hyväksymistä, varsinkaan sellaisen, joka saattaa olla pitkällä aikavälillä mahdollisesti äärettömän vahingollista kaikille yhteisön jäsenille. Irtosuhteet kuuluvat sinkkuuteen, eivät avioliittoon, sinkkujen irtosuhdesekoiluja en lähde tuomitsemaan.

Jkälä tiivisti minua paremmin anekdootin, lainataan:

”Kaikkihan tätä näköjään tekee ja tykkää, niinku toi 16-vuotiaski tos. Ja apua, mä oon jo 17 – ja vielä neitsyt!”

Sama perusviesti Tirlittan.09:llä muuten vasta-argumentteihin, ”älä vikise katkera neitsyt! Jos sinua ei kukaan pane, niin se on sinun oma vikasi! Ajattele positiivisemmin!” Itsearvostus ja itsetuntemus ovat kaksi eri asiaa, itsetuntemukseen kuuluu myös omien heikkouksien hyväksyminen.

Tuota, Tirlittan09, voisit oikeasti kokeilla sellaista empatiatestiä, jossa sinut maskeerattaisiin rumaksi noin kuukaudeksi ja katsoisit kuinka hyvin sen jälkeen sosiaalinen interaktio sujuu arjen pikkuaskareissa, puhumuttakaan kuinka hankalaksi seksuaalisten aloitteiden teko muuttuu. Ei, en ole ruma, mutta en adoniskaan.

Lainataan JanneJJ:tä:


”Olin 16-vuotias ja seurustelin… Tänä päivänä kokemuksia on kertynyt Minnalle jo paljon… Kaikki kokemukseni ovat olleet mielenkiintoisia ja jännittäviä. Jälkeenpäin oloni on tuntunut aina totaalisen vapaalta ilmaisemaan tunteitani. ”

Näin sitä luodaan terveitä käyttäytymismalleja nuorille. Jos sinulla ei ole ollut 1000 seksikumppania 20 ikävuoteen mennessä ja joka ikinen ruumiinaukko käytössä petipuuhissa niin olet vähän kummallinen tai jopa luuseri.

Ja vaikka toistan itseäni, niin silti parinvaihtajien suvaitsevaisuus tuntuu loppuvan nuorten miesten kohdalla.

Finswingers UKK:sta taas kerran lainattua:

”Ketkä pääsevät bileisiin?
Bileisiin hyväksymme pariskunnat ja yksinäiset naiset. Yksinäisiä miehiä emme kuitenkaan ota mukaan (koska muuten bileissä kävisi vain yksinäisiä miehiä). Bileisiin osallistuminen on maksullista; ravintolatapaamisissa lipun hinta on noin 50 euroa/pariskunta (tai yksittäinen osallistuja), risteily- ja mökkibileissä lisäksi matka- tai majoitusmaksu.”

Tervetuloa vain vakaatuloiset, mielellään rikkaat miehet, joilla on jo nainen. Tämähän on kuin pissaliisan tyypillistä ajattelua, sellainen mies on kelvoton, jota toinen nainen ei todistanut vähintään kelvolliseksi seurustelulla. Paras saalis on rikas mies, joka varastetaan vanhalta vaimolta.

Siltikin tiedän, että köyhätkin komeat miehet kelpaavat näihin piireihin, kunhan vain ensin joku parinvaihtajien piirien nainen hyväksyy heidät nimellisesti parisuhteeseen eli poikalelukseen riittävän pitkäksi aikaa.

Lisää finswingersin UKK:sta.

”Saako Finswingersistä maksullista seksiä?

Ei. Finswingers ei itse myy seksiä, ja jäsen, jonka todetaan sitä yrittävän myydä/ostaa Finswingersin kautta, poistetaan jäsenistöstämme. Finswingers on seuranhakupalvelu.

Vaikka kaikille avoimelle prostituutiolle onkin jo suomessakin omat hakupalvelunsa netissä, niin siltikin parinvaihtajien suvaitsevaisuus tuntuu myös loppuvan prostituutioon, sillä jos parinvaihto on maksullista toimintaa, se on myös aivan samanlaista maksullista seksitoimintaa kuin prostituutiokin. Kevytkenkäisempien naisten harjoittama prostituutio vain tasaisi valtapelin tasapainon myös sinkkumiehille edullisemmaksi parinvaihtajien piirissä.

Finswingerin sivuilla on kyllä pornomainoksia, eli yksinäisille miehille on tarjolla vain pornoa ja terveitä käsiä.

Voi vitsi. en oo ihan tiukkapipo itsekään, mut mihin tää maailma on menossa. Ymmärrän kyllä ittesä jakamisen vaikka kymmenelle, kun ollaan sinkku.., mut nää helevetin parinvaihdot ym.. yök. olen ollut mieheni kanssa tosi pitkään, eikä seksi kahden kesken ole puulta maistunut. mitähän nää nuijat hakee. miks pitää sitten elää parisuhteessa, jos kyllästyttää. en usko, että se ilman mustasukkaisuuksia ja draamoja aina sujuu. pelkkiä sikoja…

kesällä pitää vaikka väkisin vääntää näitä seksijuttuja joka väliin. ei oo missään todistettu, että ihmiset olisivat seksuaalisempia, eli kiimaisempia kesällä. seksi on ihana asia, mut lopettakaa helvetissä nää sikajutut. onhan niitä pornopalstoja, jonne niitä voitte tunkee. onneks suurin osa suomalaisista on järkeviä, eikä näitä extreme-sorvaajia… oma kulta ja privatsessiot parhaita, sanokoot nää kuppahaarat mitä hyvänsä.

Mikä teitä ihmisiä vaivaa, käsittääkseni etusivulta ei pääse tätäkään juttua lukemaan ilman hiiren heilautusta ja etusormella kliksautusta 😉 Sitten pitää kommenttipalstalla tekopyhästi nyrpistellä :D. Jokaisella pitäisi olla vapaus tehdä mitä haluaa jollei sillä loukkaa tai satuta toisia. Ei täällä netissäkään tarvitse pakolla mitään lukea jos ei halua. Itse olen harrastanut parinvaihtoa ja kimppakivaa muutaman kerran kun on sattunut kohdalle mukavia ja valloittavia persoonia. En ole mustasukkaista sorttia, kuten ei miehenikään joten on ihan mukavaa olla avoin.

Yksinäisten miesten rajaaminen parinvaihtobileitten ulkopuolelle on aivan oikein. Aivan kuten sivulla todetaan: silloin siellä kävisi vain yksinäisiä miehiä.
Näin se vain menee. Hyvin harva parinvaihtaja haluaa viedä vaimoaan/tyttöystäväänsä komppanian miehiä naitavaksi, se ei ole tämän asian ydin vaan p a r i n v a i h t o. Joten turha itkeä sellaista palvelua yhteisöltä jota sen ei ole tarkoitus alunperinkään tarjota. 3:n kimpat ja isommat kimpat muodostuvat näistä pareista jos on muiodostuakseen. Säännön tarkoituksena on varmistaa riittävä naisten määrä. Biologinen totuus.

..lisäyksenä: prostituutio ei ole missään tekemisissä parinvaihdon kanssa ja sen enempää kuin perunannosto. Katkeruus, tietämättömyys ja omat moraalikäsitykset saavat jotkut mustamaalaamaan asioita ja liittämään niitä kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan kielteiseen.

Tämä parinvaihto vie kadotukseen. Tiedän, koska olen ollut seksiriippuvainen, mutta Jeesus vapautti minut siitä sen jälkeen kun tulin uskoon. Uskoon voit tulla kun rukoilet esim: http://www.riitta.com/pelastus.aspx
teet parannuksen ja rupea lukemaan raamattua.

Vanhuskaaksi tullaan uskon kautta.

Ef 4:17-24
17 Minä varoitan teitä vakavasti Herran nimeen: älkää enää eläkö niin kuin pakanat! Heidän ajatuksensa ovat turhanpäiväisiä, [Room. 1:21; 1. Piet. 4:3]
18 heidän ymmärryksensä on hämärtynyt, ja se elämä, jonka Jumala antaa, on heille vieras, sillä he ovat tietämättömiä ja sydämeltään paatuneita.
19 Heidän tuntonsa on turtunut, ja he ovat heittäytyneet irstailuihin sekä kaikenlaiseen saastaisuuteen ja ahneuteen. [Room. 1:24; Kol. 3:5; 1. Tess. 4:5]
20 Mutta ei teille ole Kristuksesta tällaista opetettu,
21 jos todella olette hänestä kuulleet, jos teille on opetettu se totuus, joka Jeesuksessa on.
22 Sen opetuksen mukaan teidän tulee hylätä entinen elämäntapanne ja vanha minänne, joka on petollisten himojensa vuoksi tuhon oma. [Room. 6:6; Kol. 3:9]
23 Teidän tulee uudistua mieleltänne ja hengeltänne [Room. 12:2]
24 ja pukea yllenne uusi ihminen, joka on luotu sellaiseksi kuin Jumala tahtoo, elämään oikeuden ja totuuden mukaista, pyhää elämää. [Room. 13:14+]

Jospa lopetettais jeesustelu,ja annettais niiden ketkä haluaa vaihtelua,saada sitä vaihtelua.Ei se ole kenenkään muun asia tuomita ketään sen takia että käyttäytyy toisin kun muut petipuolella.Ja joo,olen kokeillut kimppakivaa useinkin,ja ei mun värkki siitä kulunu ole,jos sitä on joku muukin höylänny kun oma mies,nää jeesustelijat vaan häpeää omaa kehoaan,eikä uskalleta elää elämää helvetin pelossa.

1
1

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *