Aion nyt esineellistää miespuolisia rokkitähtiä häpeilemättömästi ja puhua heidän peniksistään. Rock ja seksuaalisuus kuuluvat eittämättä yhteen. Vaikka keikka-asut eivät aina jätäkään paljoa arvailun varaan, on suuri osa miesmuusikoista onnistunut pitämään elimensä poissa salamavaloista.

Muutamia lipsahduksia on toki tapahtunut. Type O Negativen Peter Steele näytti kookkaan varustuksensa Playgirl-lehdessä vuonna 1995, mutta ilmoitti myöhemmin katuvansa kuvia. Kuvat onneksi löytyvät edelleen netistä. Pamela Andersonia kyntänyt Mötley Crüen Tommy Lee taas paljasti miehuuteensa julkisuuteen vuotaneessa kotiseksivideossa.

Amerikkalainen kuvataiteilija ja groupie Cynthia Plaster Caster on tiukasti työskennellyt saadakseen rokkitähtien penikset kaikkien nähtäville. Jo vuodesta 1968 lähtien Cynthia on tehnyt valoksia kuuluisista peniksistä. Hänen ansiotaan on se, että kuka tahansa vieläkin voi nähdä millaista meisseliä esim. Jimi Hendrix kantoi. Cynthian ponnistukset on huomioitu myös musiikin saralla. Hän on ollut inspiraationa KISS–yhtyeen kappaleelle Plaster Caster.

On tavallaan huvittavaa, että makkaran kokoinen lihapötkö herättää näin paljon uteliaisuutta. Penis on kuitenkin vain penis, oli se kiinni kenessä tahansa. En osaa selittää miksi tuntemattomien miesten penisten muotojen arvailu kiinnostaa. Eihän lahjakkuus kuitenkaan vehkeessä näy tai siihen vaikuta. Silti näkisin erittäin mielelläni ainakin ikiliikkuja Iggy Popin tatin tai kameleonttimaisen David Bowien sauvan. Entäpä millainen mahtaa olla Ozzy Osbournen miekka? Ehkäpä muutaman kotimaan rokkarinkin miehuutta voisi vilkaista. Cynthia, nyt kiireesti hommiin tai joku muu tilalle! Jonkun on tehtävä likainen työ, koska kansa haluaa tietää, tai no, ainakin minä.

X