Ihmiset ja suhteet

Rokkitähtien penikset syynissä

15.6.2007 Teksti: Rakel Liekki

rakelAion nyt esineellistää miespuolisia rokkitähtiä häpeilemättömästi ja puhua heidän peniksistään. Rock ja seksuaalisuus kuuluvat eittämättä yhteen. Vaikka keikka-asut eivät aina jätäkään paljoa arvailun varaan, on suuri osa miesmuusikoista onnistunut pitämään elimensä poissa salamavaloista.

Muutamia lipsahduksia on toki tapahtunut. Type O Negativen Peter Steele näytti kookkaan varustuksensa Playgirl-lehdessä vuonna 1995, mutta ilmoitti myöhemmin katuvansa kuvia. Kuvat onneksi löytyvät edelleen netistä. Pamela Andersonia kyntänyt Mötley Crüen Tommy Lee taas paljasti miehuuteensa julkisuuteen vuotaneessa kotiseksivideossa.

Amerikkalainen kuvataiteilija ja groupie Cynthia Plaster Caster on tiukasti työskennellyt saadakseen rokkitähtien penikset kaikkien nähtäville. Jo vuodesta 1968 lähtien Cynthia on tehnyt valoksia kuuluisista peniksistä. Hänen ansiotaan on se, että kuka tahansa vieläkin voi nähdä millaista meisseliä esim. Jimi Hendrix kantoi. Cynthian ponnistukset on huomioitu myös musiikin saralla. Hän on ollut inspiraationa KISS–yhtyeen kappaleelle Plaster Caster.

On tavallaan huvittavaa, että makkaran kokoinen lihapötkö herättää näin paljon uteliaisuutta. Penis on kuitenkin vain penis, oli se kiinni kenessä tahansa. En osaa selittää miksi tuntemattomien miesten penisten muotojen arvailu kiinnostaa. Eihän lahjakkuus kuitenkaan vehkeessä näy tai siihen vaikuta. Silti näkisin erittäin mielelläni ainakin ikiliikkuja Iggy Popin tatin tai kameleonttimaisen David Bowien sauvan. Entäpä millainen mahtaa olla Ozzy Osbournen miekka? Ehkäpä muutaman kotimaan rokkarinkin miehuutta voisi vilkaista. Cynthia, nyt kiireesti hommiin tai joku muu tilalle! Jonkun on tehtävä likainen työ, koska kansa haluaa tietää, tai no, ainakin minä.

Lisätietoa Cynthiasta:

www.cynthiaplastercaster.com

www.cynthiapcaster.org

www.myspace.com/cynthiaplastercaster

Kuva: Nina Merikallio

Kommentit (25)

”Olet kateellinen rock-kukoille!”

Olipa pirteä ja terävänäköinen kommentti! 😀
Melkomoista kitkeryyttä täällä tosiaan on aistittavissa 😉

Nii-in onhan se mukava nähdä vaikkapa tunnettujen naisten tissejä samalla tavalla. Eli uteliaisuuttahan se herättää.

Ainakin mainitsemasi Iggy Pop on esitellyt varustustaan auliisti keikkatilanteissakin, joten kuvamateriaalia pitäisi löytyä helposti. Joskus Ylen Teemaltakin tuli Iggy-taltiointi, joka olisi varmasti tyydyttänyt jokaisen aisasta kiinnostuneen uteliaisuuden. Kannattaa ehkä kirjoittaa Ylelle ja pyytää uusintaa. (En enää muista ohjelman nimeä enkä muutenkaan nähnyt sitä kokonaan, joten sen tarkemmin en osaa auttaa.)

Juu, julkisuudessa on myös naisia, joiden vitut olisi kiva nähdä! Piirakoissakin on eroja. Naamasta ei näe, kenen tussu on kaunis ja kenen ei! Nami nami!!

Niinpä eikös ihan ole normaalia että kiinostaa vastakkaisen sukupuolen värkki? tyttöjen/naisten pimpsat ei ne ole kaikki päältä samannäköisiä..näin vanhana äijänä olis kiva nähdä nätin nuoren neidon pillu..nekin ovat hieman erilaiset..jne ja minkälaisen nautinnon eripillut antavat..kaikki kiinostaa myös erilaisuus..ja eriasennosta katsottuna..?

Minäkö utelias???:
Cynthia on muuten kipsannut muutamien naismuusikkojen hinkitkin. Sarja on ilmeisesti laajentunut rintoihin vasta 2000, joten niitä on vasta muutamia.

Muuten vaan:
Noloa myöntää, mutta olen onnistunut tuon dokumentin ja livetilanteissa munanheiluttelun missaamaan. Kiitos infosta. 🙂

Iloa ja valoa!

ei se aina ole pelkästä nuoren naisen pillusta kiinni… kyllä naisenkin pitää osata värkkejään käyttää… sama kuin miehillä, vaikka on iso niin se ei tarkoita että nainen nauttii!! pienelläkin voi saada ihmeitä aikaan… ihmeellisiä nämä ihmisten mielen vääristymät… kaiken lisäksi aina puhutaan toista ja tehdään toista!! onko suomalaiset todella nin häveliäitä…

Kauneus on katsojan silmissä ja ihme taitavan tavarassa.

No voi, voi. Kikkuli kun kikkuli. Oikeesti ei se ole koosta
kiini, vaan siitä kuinka vitkassa varessa se on.

>>Vanha sanonta.. kokeneilta naisilta>>

Kyllä siinä on musiikki nautinto kaukana kun kolme riviä kuolaavia vanhoja ämmiä kuolaa Kari Tapion etuvarustusta. Jotain rajaa naistenkin tyhmyydelle pitäs laittaa.

Saittiisi varmaan sopii jatkossa lisäillä hjalliksen keräämän parlamentaariseen värisuoran vitkuttimet.

Onhan noita rocktähtien vehkeitä (ja niiden käytön hallintaa) kommentoitu (groupie tyttelien toimesta) ainakin Metal Sludge nettisivustolla. Tosin sivuston kommenttien luotettavuus lienee kyseenalainen. Sinällään kiinnostava yksityiskohta on, että tämän tukkahevisivuston ainoa mainittu suomalainen on Michael Monroe, joka muistaa joka haastattelussa mainita pysyneensä erossa groupie tyylisestä toiminnasta.

Eikös Jim Morrison-vainaakin saanut kerran sakot siitä, että repäisi lavalla nahkahousut alas. Liekö tuosta kukaan napannut valokuvaa?

Tartuit tärkeään aiheeseen! Miten olisi ensikerralla vaikkapa Darfurin nälänhätä.

no, rakel, eikun kuuluisuuksia jäljittämään ja housut alas jos mielenkiinto on noin suuri

Salaa Kotiväeltä vierailin ”saitissasi”. Vaan ei saittisi antanut sitä mainostamaasi eka ilmaista videota vitkuttimestasi. Liekö itse tirkistelijänä ja konemiehenä tumpelo ?

Sinussa, Rakel itsessäsi on sen verran naisenmuotoa, että mahdatko kelpuuttaa Njalliksen parlamentarisen värisuoran vitkuttimia saittiisi edes mustavalkoisina kuvina ?

Kyllä tämä taas on osoitus siitä miten sairas tämä maailma on …kyllä niin kuin tuossa aiemminkin jo joku kommentoi että onpas tärkeä aihe…ilmeisesti tätä suuntausta ei enää pysäytä mikään…tosiaankin kaikki muu kuin tärkeät asiat ovat tärkeitä joillekin..niin kuin tällekin tyttöselle…mitäs sä sit teet kun sä näät sulle niin tärkeän henkilön miehuuden…menetkös johonkin kammioon miettimään???

Eiköhän olisi jo aika Rakel antaa käytännön vinkit hintatietoineen suomalaisesta seksibisneksestä. Juurta jaksain mitä palveluja noissa seksibaareissa ja hierontapaikoissa on saatavilla. En ole jaksanut lukea syvällisiä analyysejäsi parisängyn seksileikeistä, koska vakipartneri puuttuu.
En tarkoita ns ”laitonta”-toimintaa, vaan näitä seksiliikkeittä, joiden takahuoneissa on intiimiä palvelua.
Kerro top ten-paikat vaikkapa suurimpien kaupunkien tarjonnasta.

Kiitos palautteista.
Käsittelen blogissani edelleen seksiin liittyviä aiheita ja ilmiöitä siksi että minulta on blogi tällä teemalla tilattu. 🙂

Iloa ja valoa!

Niinpä, Type O Negativen Peter Steelen Playgirl-kuvat olivat kaunis ja humanitaarinen teko maailman naisille, kiitos sinulle Peter elämänlaatumme parantamisesta ja raunioidu kaikessa rauhassa rakkaamme!
Tässä linkki: (ja mikäli tämä on sensuroitava, melko helpostihan kuvat löytyvät googlettamalla ”Peter Steele” 😀 :D)

http://tinyurl.com/hplst

Joo, Rakel se siis taas löytää kulmaa. Erityisesti julkimot ja mukanatulevat (groopit) ovat just mistä Rakel kirjaa. Ei silti, jos Rakel vaikka ens viikol kolumnoi että matit ja liisat osaa ja vetää sikaa (siis säkissä) ni siinä sitä kulmaa olisi.

”Olet kateellinen rock-kukoille!”

Olipa pirteä ja terävänäköinen kommentti! 😀
Melkomoista kitkeryyttä täällä tosiaan on aistittavissa 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *