Seksielämä

Seksiä vain makuuhuoneessa? Testaa nämä joka kodin yllättävät seksipaikat

Seksielämää on helppo piristää rakastelemalla muuallakin kuin makuuhuoneessa. Monet suosikkiasennot on myös helpompi toteuttaa istuen tai seisten kuin sängyssä. Paljastamme, millaisia yllättäviä seksipaikkoja sinunkin kodistasi löytyy.
Teksti: Janica Brander Kuvat: 123rtf

1. Eteinen: peili tarjoaa silmänruokaa

Nainen jää monissa asennoissa paitsi silmänruoasta, mutta eteisen peili ratkaisee ongelman. Anna kumppanin nostaa sinut vastakkaiselle seinälle ja ihaile peilistä hänen pakaroidensa liikkeitä.

Kokeilkaa koira-asentoa peilin edessä, jotta sinäkin näet yksityiskohdat. Jos peili on korkealla, makaa vatsallasi peilin vieressä olevan tuolin päällä.

Lue myös: 10 kiihottavinta seksipaikkaa – näissä jokaisen kannattaa rakastella edes kerran!

2. Kodinhoitohuone: pesukoneen tärinä takaa orgasmin

Kodinhoitohuoneen tasot ovat kuin luotuja seksiin. Pesukoneen päällä kannattaa nauttia myös sooloseksistä. Voit saada tärinän avulla orgasmin lähes koskettamatta itseäsi.

Lue myös: Tajunnanräjäyttävää sooloseksiä – 20 masturbointivinkkiä naiselle

3. Keittiö: kuumia hetkiä viileää jääkaappia vasten

Myös keittiöstä löytyy käteviä pöytiä ja saarekkeita. Esimerkiksi seksi viileää jääkaappia vasten saa ihon kihelmöimään ihanasti. Hyödyntäkää rosterisen jääkaapin tai hellanluukun heijastus, joka paljastaa vartaloidenne liikkeet.

Testatkaa myös keittiön tuolit ja baarijakkarat. Kun ratsastat kumppanin päällä tuolilla, voit kontrolloida yhdynnän tahtia ja syvyyttä nousemalla välillä puoliseisovaan asentoon. Sylikkäin voitte myös suudella ja katsoa toisianne silmiin.

Lue myös: Hyödynnä viisi aistiasi seksissä

4. Sauna: syliseksiä lauteilla

Lämpö, hiki ja hämäryys luovat saunaan eroottisen tunnelman. Kokeilkaa erilaisia versioita koira-asennosta ja syliseksistä. Ne onnistuvat helposti saunassa, sillä voitte ottaa tukea lauteista ja portaista.

Lue myös: 3 parasta seksiasentoa – tarvitsette vain nämä upeaan seksiin!

5. Kylpyhuone ja palju: vesiseksi herkistää ihon

Jokaisen pitäisi kokeilla seksiä suihkussa tai kylvyssä edes kerran. Vesi tekee ihosta herkän, ja loiskahtelevat äänet saavat mielikuvituksen laukkaamaan. Kasvoja pitkin valuvat pisarat tekevät kokemuksesta alkukantaisen.

Jos suihkussa rakasteleminen seisten on hankalaa, istuta kumppani wc-istuimelle. Istu hänen syliinsä joko kasvot tai selkä kumppaniisi päin. Tässä asennossa hän yltää suutelemaan ja hyväilemään sinua. Saat työntöihin enemmän voimaa kuin sängyssä, koska jalkasi saavat tukea lattiasta.

Kokeilkaa herkkää syliseksiä ammeessa tai upeaa veden ja ulkoilman yhdistelmää paljussa. Voitte hyödyntää ammetta silloinkin, kun ette kylve. Seiso selkä kumppaniisi päin, kumarru eteenpäin ja ota tukea ammeen reunasta. Tässä asennossa voit säädellä miehen työntöjä paremmin kuin kontillasi.

Keskustele: Millaisia kokemuksia teillä on vedessä rakastelusta?

6. Olohuone: ihailkaa televisioruudun heijastuksia

Kun muhinoitte sohvalla tai nojatuolissa, näette vartaloidenne liikkeet television heijastavasta ruudusta. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät rohkene rakastella peilin edessä.

Lehmityttö- ja koira-asento onnistuvat helposti sohvalla, sillä voitte nojautua selkänojaan ja ottaa siitä tukea. Lähetyssaarnaaja on haastavampi asento kapealla alustalla. Kokeilkaa versiota, jossa sinä makaat ja kohotat lantiotasi, ja kumppanisi on polvillaan jalkojesi välissä.

Myös olohuoneen lattia on oivallinen rakastelupaikka. Matto on selän ja polvien alla mukavan pehmeä. Mies saa liikkeisiinsä enemmän voimaa kuin upottavassa sängyssä.

Lue myös: Lähetyssaarnaaja, koira ja lehmityttö ovat parhaat seksiasennot

7. Autotalli: rakastelkaa rajusti konepeltiä vasten

Moni haaveilee seksistä limusiinin takapenkillä, mutta harvalla on pokkaa toteuttaa haavetta. Soveltakaa fantasiaa ja sopikaa treffit hämärään autotalliin samppanjapullon kera. Jos auto on liian ahdas, rakastelkaa sitä vasten.

Kun makaat konepellillä, mies saa työntöihinsä enemmän vastusta kuin patjalla. Kätesi ovat vapaat, joten voit hyväillä rintojasi ja klitoristasi. Kun kumarrut konepeltiä vasten, ja mies ottaa sinut takaapäin, näet heijastavasta pinnasta vartaloidenne liikkeet.

Lue myös: Näin toteutat elokuvien kiihottavimmat seksikohtaukset kumppanisi kanssa

8. Rappukäytävä: nauttikaa kaiteista ja jännityksestä

Portaat ja kaiteet muuntuvat pienellä mielikuvituksella seksitelineiksi. Istu kumppanisi syliin ja tue käsiäsi portaita vasten tai roiku kaiteesta. Rappukäytävän pimeys ja äänet tuovat kokemukseen jännitystä.

Kerrostaloasukin kannattaa livahtaa myös pimeälle vintille tai pyöräkellariin. Talojen kerhohuoneista ja kuntosaleilta löytyy biljardipöytiä, painonnostopenkkejä ja kuntopyöriä, joita voi käyttää eroottisiin aktiviteetteihin.

Lue myös: Näin löydät g-pisteen – 6 parasta seksiasentoa

9. Parveke ja terassi: käpertykää toisiinne tähtien alla

Seksi ulkona on ihanaa loppukesän pimeinä iltoina. Tehkää puutarhakeinuun tai aurinkotuoliin tyynyillä vuorattu pesä. Käpertykää vilttiin ja uppoutukaa toisiinne. Ette voi liikkua rajusti keinussa tai kevyessä tuolissa, ja jokainen työntö tuntuu intensiiviseltä.

Kiinni jäämisen pelko tekee ulkoseksistä erityisen kiihottavaa. Rakastelkaa mahdollisimman hiljaa, kun naapuri on vain muutaman metrin päässä.

Lue myös: Seksiä ulkosalla – uskallatko kokeilla?

Lähteet: Health Site, The Frisky

X