Ihmiset ja suhteet

Seksiä ulkosalla — Uskallatko kokeilla?

Teksti:
Anna.fi

Kaipaatko uutta jännitystä rakasteluun? Muisteletko ulkomaan matkan kiihkeää hetkeä autiolla hiekkarannalla? Lue vinkit kuumaan seksiin ulkosalla!

Seksiä ulkosalla

Seksi ulkosalla voi olla juuri se piristysruiske, jota seksielämäsi kaipaa. Kotona reittä ylöspäin hapuileva kumppanin käsi voi tuntua jo arkipäiväiseltä, mutta sama ele voi puolijulkisesti tehtynä ollakin taas kiihottavaa. Tärkeintä on tehdä jotain yllättävää ja tavallisesta poikkeavaa.

Villinä hakkaavat sydämet ja adrenaliinin purkaukset, kun luulet jonkun tulevan, ovat ulkona harjoitetun seksin parhaita puolia. Myös raikas ulkoilma iholla ja makuuhuoneessa vieraat tuoksut, kuten vastaleikatun ruohon tuoksu, tuovat rakasteluun uusia ärsykkeitä.

Kiinnijäämisen pelko tuo jännitystä, mutta voit viettää kiihkeän hetken ulkosalla ilman pelkoa poliisilta rapsahtavista sakoista, jos hieman harkitset, missä antaudut himon valtaan. Kaupungissa on hiljaisinta aamuyön tunteina, mutta maaseudulla ollaan työntouhussa jo aikaisin. Jos seksi julkisella paikalla tuntuu liian hurjalta, voitte harjoitella omalla takapihalla, missä kiinni jäämisen riski on pienempi. Ennen kuin antaudutte intohimon valtaan lomamatkalla, kannattaa selvittää, millaisia säädöksiä ja rangaistuksia kohdemaassa liittyy paljaaseen pintaan ja seksiin julkisilla paikoilla.

Asennot, joissa olette pystyssä, ovat turvallisempia ulkona, sillä niistä on helpompi irrottautua pakomatkaa varten, jos joku sattuu yllättämään teidät. Lähes paikassa kuin paikassa voit esimerkiksi seistä selin miehesi edessä, kumartua eteenpäin ja ottaa kiinni esimerkiksi puusta tai omista jaloistasi. Nosta hameen helmaa, ja anna miehesi hivuttaa housuja alas vain juuri sen verran kuin on tarpeen, että hän pääsee sisällesi kutittelemaan vaginan herkkää etuseinää.

Autossa tai sen päällä

Auton takapenkki on toki varsinkin teinien suosima klassikkopaikka salaiselle kohtaamiselle, mutta jännitystä voit lisätä kiipeämällä ajokkisi etupellille. Asetu auton reunalle istumaan ja vedä rakkaasi jalkojesi väliin. Anna hänen tulla sisääsi ja nojaudu sitten taaksepäin käsiesi varaan. Päästä sisäinen teinisi esiin!

Picnic-pöydällä puistossa

Suunnatkaa puistoon iltahämärällä, kun kaikki muut ovat jo lähteneet kotiin. Ottakaa eväät mukaan ja etsikää tukeva picnic-pöytä. Herkkuaterian jälkiruoaksi voit asettautua selinmakuulle pöydän reunalle. Kiedo jalkasi pöydän vieressä seisovan miehesi vyötärölle ja ota hänet sisääsi. Tämä on myös loistava asento suuseksille. Kuulaassa ulkoilmassa lämmin kieli tuntuu ihanalta. Oikeastaan toistenne nuoleminen julkisella paikalla voi olla seksiäkin tuhmempaa.

Metsässä

Metsässä rakastelussa on jotakin alkukantaisen kiihottavaa. Etsikää metsästä suojaisa paikka. Voitte asettua esimerkiksi muhkealle lehtikasalle, mutta kiihkeintä seksi metsän siimeksessä on puuta vasten.

Nojaa puuhun seisten, kiedo kätesi hänen kaulansa ympärille ja jalkasi hänen vyötärölleen. Saat säilytettyä tasapainosi painamalla selkääsi puuta vasten. Voit myös ottaa käsillä tukea tukevan näköisistä oksista. Jos tämä kuulostaa turhan akrobaattiselta, voit huijata pitämällä toisen jalan maassa. Miehesi pitää kiinni reisistäsi ja saavuttaa syvän ja tiukan penetraation. Nyt kannattaa kuitenkin unohtaa haaveet pitkitetystä nautinnosta, sillä tässä asennossa jäykistyvät monet muutkin paikat kuin urhosi penis. Sopii pikasessioihin!

Kokeilkaa myös koira-asentoa niin, että nojaat kiveen tai puuhun, kun hän työntyy sisääsi takaapäin. Voit kumartua, jotta miehesi pääsee syvemmälle. Hän voi hyväillä käsillään muita herkkiä pisteitäsi. Välttäkää kirkasvärisiä vaatteita ja varokaa uteliaita koiria, jotka voivat paljastaa teidät.

Rannalla

Seksiä ulkosalla

Seksi rannalla on kiehtovaa, koska se tuo mieleen rantalomat, joilla voi heittäytyä tunteiden vietäväksi. Etsikää kivien tai hiekkadyynin suojaama yksinäinen rantapoukama ja antautukaa toisillenne. Muistakaa ottaa mukaan viltti tai muu alusta, sillä muuten hiekkaa löytyy epämieluisistakin paikoista kiihkeän hetkenne jälkeen.

Kun haluatte välttää huomatuksi tulemisen, kannattaa asettua viltille kyljillenne kasvokkain. Aseta ylempi jalkasi hänen lantiolleen. Paina alempaa jalkaasi vasten hänen jalkaansa, samalla kun hän ottaa kiinni takapuolestasi. Tässä asennossa klitoriksesi hieroutuu vasten miehesi nivusia ja voitte vaihtaa kiihkeitä suudelmia.

Voitte myös muokata klassista ratsastusasentoa niin, että laskeudut aivan hänen lähelleen. Perinteisen ylös-alas-liikkeen sijaan hierot klitoristasi edestakaisin vasten hänen häpyluutaan. Kun huomaat hänen olevan lähellä tulemista, vaihda kahdeksikkoa muistuttavaan liikkeeseen, joka pitkittää hänen kliimaksiaan ja stimuloi aivan toisia kohtia alapäässäsi.

Jos ranta tuntuu liian avoimelta, voitte pitää hauskaa myös vedessä. Vesiseksi on hauskaa, koska te voitte nähdä muut ilman että he hoksaavat, mitä veden alla tapahtuu. Varokaa kuitenkin uteliaita snorklaajia!

Vesi voi lisätä ihon herkkyyttä, mutta se voi myös viedä mukanaan oman liukasteenne, joten varaudu käyttämään keinotekoista lajia. Anna miehesi seistä tukevasti ja kiedo jalkasi hänen vyötärölleen ja käsivarret hänen kaulansa ympärille. Siirrä uimapukusi alaosaa sivuun ja päästä rakkaasi sisääsi.

Veneessä

Missä muualla voisitte olla yhtä kaukana muusta maailmasta kuin aavalla ulapalla? Veneessä voit toteuttaa haaveesi rakastavaisista autiolla saarella. Pienen veneen pohjalla kannattaa kokeilla lusikka-asentoa, jossa sinä makaat selälläsi ja hän kyljellään vieressäsi. Nosta häntä lähempänä oleva jalka yli hänen reisiensä ja käännä takapuolesi häntä kohti. Miehesi työnnyttyä sisääsi takaapäin liikutte samassa tahdissa niin hitaasti, ettette kippaa venettä ympäri.

Pellolla tai kedolla

Oletko aina haaveillut seksistä kedolla pilvettömän tähtitaivaan alla? Tämä ulkoseksin klassikko ei välttämättä ole niin ihanaa kuin elokuvat antavat meidän uskoa, sillä heinä ei ole selän alla tai muissakaan paikoissa kovin mukavaa. Päiväsaikaan kannattaa myös pitää silmät auki traktoreiden varalta. Ujommat rakastelijat voivat vetäytyä ladon suojiin, jos sellainen on tarjolla.

Anna miehesi asettua selälleen makaamaan polvet koukussa ja jalat irti toisistaan. Sujauta itsesi hänen päälleen niin, että toinen polvesi on hänen jalkojensa välissä ja toinen hänen kainalossaan. Pidä toinen kätesi miehen rinnalla, toisella voit pitää kiinni takanasi olevasta polvesta. Keinu edestakaisin, kunnes hän osuu juuri oikeaan kohtaan sisälläsi. Asento saattaa vaatia hieman harjoittelua, mutta voit saavuttaa ihania tuntemuksia.

X