Ihmiset ja suhteet

Flirttailuvinkit – Pääse alkuun tai hio taitojasi

Teksti:
Anna.fi

Saat flirttailuvaihteen kunnolla päälle, kun harjoittelet ensin omillasi ja testaat sitten taitojasi tositoimissa. Näillä ohjeilla opit viettelevän flirtin salat.

Flirttiä nurmikolla

Harjoitus tekee mestarin

Ennen kuin kokeilet viehätysvoimaasi kiinnostaviin miehiin, harjoittele flirttailua turvallisissa olosuhteissa. Pyörittele peilin edessä ääneen eri tilanteisiin sopivia repliikkejä ja tarkkaile ilmeitäsi.

Voit sopia miespuolisen ystäväsi kanssa, että kokeilet flirttailua häneen. Ystävä kehtaa antaa suoraa palautetta ja pääset hänen neuvoillaan parantamaan flirttailutaitojasi. Varmista kuitenkin, että toinen suostuu leikkiin kaverina. Jos ystäväsi onkin salaisesti ihastunut sinuun, hän kehuu sinua, vaikka olisit surkea flirttailija.

Kun tunnet itsesi valmiiksi ja aloitat vieraampien miesten kanssa flirttailun, valitse alkuun helppoja kohteita. Jututa tai lähesty rennon näköistä tyyppiä, ja jos saat vastakaikua, anna palaa!

Tee se helpoksi

Pysy mukavuusalueellasi, kun flirttailet. Jos olet kokeilemassa vuorikiipeilyä ensimmäistä kertaa, keskity siihen. Flirttailutilannetta on turha rasittaa jännityksellä. Jos yritys silloin menee pieleen, sinulle jää vain ikävä kokemus. Tutun ruokakaupan kassajonossa tai suosikkiharrastuksessasi taas olet omimmillasi. Muista, että flirttailun on tarkoitus olla hauskaa!

Hymyile

Hymyllä pääsee pitkälle. Hymy kaunistaa ja tekee sinusta helposti lähestyttävän. Mies huomaa sinut ja pitää sinua miellyttävänä. Hymy viestii hänelle, että pidät häntä hauskana ja olet kiinnostunut hänestä. Naura rennosti ääneen, kun hän kertoo jotain huvittavaa. Älä silti liioittele, vaan väläytä hymy silloin tällöin. Pieni hymy suljetuin huulin on myös tehokkaan vihjaileva.

Flirttailu baarissa

Katsekontakti

Vaikka toisen seura ujostuttaisi, älä päästä päätäsi painumaan alas. Katso miestä rohkeasti silmiin. Näin näytät itseluottamuksesi. Katseella osoitat olevasi läsnä tilanteessa ja keskittynyt vain häneen. Pelkkä katse voi olla hyvin intensiivinen ja luoda jopa seksuaalisen jännitteen välillenne.  Älä kuitenkaan tuijota. Jos toinen ei ole kiinnostunut, pitkä katseesi voi tuntua tungettelevalta tai arvostelevalta.

Eleet ja kosketus

Huolehdi, että kehonkielesi on avointa. Kiinnitä huomiota ryhtiin. Näytät itsevarmalta ja tietysti asteen pidemmältä, kun suoristat selän ja vedät hartiat ja pään taakse.  Ryhdikäs asento tuo rintasi kauniisti esiin. Kun suoristat asentosi, vedät myös vatsaa sisään, joten vyötärösi näyttää hoikemmalta.

Älä pidä käsiä puuskassa, sillä se sulkee keskustelukumppanin luotasi. Pidä kädet sivuilla tai mikä vielä parempi, puhu myös käsilläsi. Jos elehdit paljon, voit helposti koskettaa toista ohimennen. Kun istutte vierekkäin, anna käsivartesi tai sääresi koskea häntä kuin vahingossa. Kosketa kevyesti hänen olkapäätään tai käsivarttaan, kun naurat hänen jutulleen.

Yhteiset mielenkiinnonkohteet

Käytä flirttaillessa hyväksesi kaikki tieto, jonka olet toisesta saanut. Jos vasta tapasitte, lue hänen käytöstään. Mikäli hän on vanha tuttu, muistele, mistä hän pitää. Mikä teitä yhdistää? Älä esitä olevasi innostunut sellaisesta, mistä et oikeasti ole. Jäät siitä pian kiinni. Kun löydät yhteiset intressinne, keskustelu etenee kuin itsestään.

Kehu ja naurata

Jutelkaa kevyistä aiheista. Small talk flirttivivahteella toimii hyvin. Toisen kehuminen on hauskaa flirttailua. Kerro hänelle vaikka kuinka hyvin hänen farkkunsa istuvat. Hänen egonsa kiittää ja hän tuntee olonsa erityiseksi. Älä kuitenkaan kehu liikaa, sillä hän voi vaivautua ja sinun tarkoitusperäsi voivat tulla turhan ilmeisiksi.

Huumorintaju yhdistää tai erottaa ihmisiä. Flirttailijan kannattaa varoa mustaa huumoria. Voit tehdä nokkelan sarkastisia kommentteja, mutta jos väännät kaikesta ilkeän vitsin, vaikutat vain negatiiviselta ja epämiellyttävältä. Vähän sarkasmia muun huumorin seassa on sopiva määrä.

Lähde: All Women Stalk

X