Ihmiset ja suhteet

Keskonen tarvitsee sopivankokoisia vaatteita

Teksti:
Anna.fi
Kietaisubody

Keskosille on usein hankala löytää tarpeeksi pieniä vaatteita. Pienten vauvojen iho on usein erittäin herkkä, joten on tärkeää että vaatteet ovat miellyttäviä ja sopivankokoisia. Polarn O. Pyretin keskosmallisto on suunniteltu 10 viikkoa etuajassa syntyneille vauvoille. Mallistosta löytyy 40 cm:n kokoisia kietaisubodeja ja housuja sekä 36/38 cm:n kokoisia myssyjä.

Sairaaloissa pula keskosvaatteista

Uusia keskosvaatteita on lahjoitettu Kokkolan ja Rovaniemen sairaaloiden synnytysosastoille, sillä sairaaloissa suuri pula aivan pienimmistä vauvanvaatteista.

Kietaisubody
Kietaisubody
Housut
Housut

Keskosvaatteet luomupuuvillasta

Kaikki Polarn O. Pyretin keskosvaatteet ovat saumattomia, ja ne on valmistettu pehmeästä ekopuuvillasta. Joutsenmerkitty mallisto on ekologinen puuvillapensaan kasvattamisesta valmiiksi tuotteeksi asti.

Eri väreissä saatava kietaisubody on helppo pukea, koska sitä ei tarvitse vetää vauvan pään yli. Housuissa on kuminauhan sijaan pehmeä ja leveä resori, mikä ei paina vastasyntyneen ihoa. Lisäksi mallistosta löytyy erilaisissa kausiväreissä torkkupeitteitä, joiden sisään vauvan voi kääriä.

Kietaisubody
Pipo

Keskosvauvamallisto on myynnissä läpi vuoden kaikissa Polarn O. Pyretin myymälöissä.

X