Ihmiset ja suhteet

Kierrä nämä 12 miestyyppiä kaukaa!

Teksti:
Anna.fi

Miehistä on moneksi, joten helmien löytäminen miesten suuresta joukosta voi olla välillä haastavaa. On kuitenkin olemassa muutama tapaus, joihin tärmätessäsi sinun ei tarvitse miettiä kahdesti, lähdetkö seuraaville treffeille.

1. Synnynnäinen valittaja

Tämä mies valittaa aina ja kaikesta, sillä mikään ei ole hänelle riittävän hyvää. Sama pätee sinuun: tulet olemaan hänelle joko liian äänekäs, liian iloinen, liian sitä tai tätä. Kierrä hänet kaukaa, sillä tämä mies vain satuttaisi sinua ja lyttäisi itsetuntosi.

2. Huumorintajuton juntti

Huumorintaju on yksi tärkeimmistä asioista parisuhteessa. Pelkästään se, että mies saa sinut nauramaan, ei kuitenkaan riitä. Hänen tulisi pystyä nauramaan myös itselleen. Jos jäät huumorintajuttoman miehen seuraan, huomaat pian joutuvasi nauramaan hänen sutkautustensa lisäksi aina tavalla tai toisella sille, mitä itse teit tai sanoit. Vaikka hän sanoo vain vitsailevansa, sinuun kohdistuvissa vitseissä on usein mollaava tai alistava sävy.

3. Ikuisesti rikkinäinen

Ensimmäisillä treffeillänne rikkinäinen mies ilmoittaa, että hänen sydämensä on särkynyt, eikä hän ole vielä toipunut asiasta. Oikeasti hän ei tule koskaan toipumaankaan, sillä hän nauttii tuskan kokemisesta ja siinä vellomisesta. Hänen suojamuurinsa on rakentunut surujen myötä niin tiukaksi, ettet koskaan tulisi pääsemään sen läpi, vaikka kuinka sitkeästi yrittäisit. Sinun ei siis kannata tuhlata rikkinäiseen mieheen sekuntiakaan ajastasi.

4. Peter Pan -mies

Voit olla varma, että Peter Pan ei tule koskaan kasvamaan aikuiseksi. Hän elää ikuista nuoruutta: juhlii joka viikonloppu (ja usein sen kaksi päivää putkeen) sekä tekee kaikkea hullua poikaporukassa, jonka kanssa usein on liikenteessä. Peter Pan -mies pukeutuu edelleen lukioaikaiseen lookkiinsa eli huppariin ja farkkuihin.

Vaikka hän saattaa sanoa sinulle haluavansa mennä kanssasi naimisiin ja perustaa perheen, älä mene halpaan. Hän ei ikinä osaa tehdä päätöstä siitä, milloin naimisiin oikeasti mentäisiin tai lapsia tehtäisiin, koska oikeasti hän ei halua eikä toisaalta kykenekään ottamaan vastuuta mistään tai kestään – ei edes itsestään.  

5. Analysoija

Tämä mies analysoi kaiken, mukaan lukien sinun tekemisesi. Hän kuvittelee olevansa paraskin Sigmund Freud ja analysoi sinua koko ajan: miksi teit noin, miksi sanoit tuon lauseen, miksi katsot juuri tätä saippuasarjaa tai luet tuota kirjaa.

Analysoija kuvittelee, että hän saa pidettyä sinut koukussa, kun luokittelee luonteesi ja käytöksesi kuulumaan tiettyyn muottiin. Seuraavaksi hän sitten haluaakin korjata lapsuuden traumasi ja terapioida sinusta paremman ihmisen.

6. Itserakas pöyhkeilijä 

Jos mies peilailee itseään enemmän ja useammin kuin sinä ja on hirvittävän tarkka hiuksistaan ja pukeutumisestaan, kannattaa varoa. Jos hänen asuntonsa on lisäksi täynnä kehystettyjä kuvia hänestä itsestään, tapaus on selvä.  Miehet, jotka rakastavat lähinnä itseään, tekevät sen yleensä hyvin selväksi käytöksellään.

7. Maailmannapa

Maailmannapa luulee olevansa parempi kuin muut. Siksi hän ei koskaan tee kenellekään vastapalveluksia, eikä pysty olemaan onnellinen muiden puolesta. Hän tuomitsee ja arvostelee muita, mutta ei kestä kuulla kritiikkiä itsestään. Jos vietät maailmannavan kanssa yhtään enempää aikaa kuin päivän, alat vihata koko ihmiskuntaa hänen takiaan.

8. Virtuaalifriikki

Tämä mies on koukussa elektroniikkaan, sosiaaliseen mediaan ja valokuvaamiseen. Hän elää virtuaalimaailmassa ja jakaa siellä itsestään kaiken. Virtuaalifriikki naputtelee iPhoneaan 24/7, ottaa jatkuvasti kuvia itsestään ja sinusta. Ottamansa kuvat hän jakaa Facebookissa. Virtuaalifriikkiä ei saa kännykän, tietokoneen, iPadin ja muiden elektronisten laitteiden äärestä mitenkään irti. Hänen kanssaan normaalia arkea ei ole, sillä hän elää bittiavaruudessa.

9. Kaunis poika

Hän on jumalaisen hyvännäköinen ja siksi hänen ympärillään pyörii jatkuvasti naisia. Kaunis poika on asiasta itsekin varsin tietoinen ja nauttii suuresti huomiosta. Sinäkään et saa katsettasi irti hänestä, mutta toisaalta hänen vierellään tunnet itsesi nuhjuiseksi, rumaksi ja riittämättömäksi. Jätä kaunis poika patsastelemaan muiden naisten edessä ja etsi itsellesi mies, joka ei tarvitse palvontaa ja korotusta jumalan asemaan.

10. Kiireinen bisnesmies

Ette näe tuskin koskaan, koska hänellä on koko ajan ”kiire”. Kun vietit yön hänen luonaan, ihmettelit ääneen, onko miehellä kämppiksiä vai miksi hänellä on kylpyhuoneessaan viisi hammasharjaa. Mies vastasi tarvitsevansa työmatkojensa takia useamman harjan. Todellisuudessa hammasharjat ovat todiste siitä, että hän tapailee samaan aikaan useita naisia. Siksi bisnesmiehellä on koko ajan myös kiire: hänen täytyy ehtiä tapailla ja tyydyttää useita naisia jopa saman päivän aikana.

11. Tyhmyri

Jos huomaat, että miehen yleissivistys on hyvin hatara, kannattaa huolestua. Jos hän vielä paljastaa, ettei ole lukenut yhtäkään kirjaa loppuun eikä hänen kotoaan löydy kirjahyllyä, pakene. Yksinkertainen mies ei ole nimittäin kovin seurallinen; mistä te edes voisitte jutella, jos hän ei tiedä mistään mitään?

12. Sairaalloisen mustasukkainen mies

Hän epäilee kaikkea sanomaasi ja on varma, että petät häntä. Hän ei kestä edes ajatusta siitä, että katsoisit muihin miehiin – saati sitten että muut miehet katsoisivat sinuun. Hän haluaisi pukea sinut rumiin rätteihin, jotta kukaan ei huomaisi kauneuttasi. Hän syyttää sinua flirttailusta, jos asioit ruokakaupassa miespuolisen kassan kanssa. Jos annat hänelle tilaisuuden, hän saa sinut hulluksi viikossa.

Lue myös:
12 seksikokemusta, jotka naisen tulisi kokea ennen aloilleen asettumista

Lähde: All Women Stalk, BuzzFeed

X