Ihmiset ja suhteet

Miten tunnistaa pelimies? Katso 10 vinkkiä!

Teksti:
Anna.fi

Naiset rakastuvat tunnetusti renttuihin ja pelimiehet voinee myös sellaisiksi lukea. He ovat niitä sulavasanaisia naistennaurattajia, joiden ainoa tarkoitus on valloittaa mahdollisimman monta naista – ja sänkyä.

Koska pelimiehiin ei kannata rakastua, tässä avuksesi muutama merkki, joiden avulla tunnistat pelimiehen ja osaat jatkossa varoa lankeamasta hänen verkkoonsa.

1. Hän flirttailee muiden naisten kanssa

Jos mies ollessanne treffeillä vilkuilee jatkuvasti muita naisia ja flirttailee avoimesti niin tarjoilijan, kassaneidin, ohikulkevan kauniin naisen kuin kaikkien muidenkin vastaantulevien naisten kanssa, voit olla varma hänen olevan paatumaton pelimies.  Siitä voit olla myös varma, ettet koskaan saa osaksesi hänen jakamatonta huomiota. Sanomattakin on selvää, ettei mies ole arvoisesi.

2. Hän lausuu kohteliaisuuksiin verhottuja haasteita

Pelimiehillä on monia varmaksi hioutuneita konsteja saada naiset kaatumaan alleen ja yksi niistä on naisten imarteluksi verhottu haastaminen. Mies saattaa sanoa esimerkiksi: ”Onpa sinulla kauniit kynnet, ovatko ne aidot?” Näin jää hieman epäselväksi, onko mies todella kiinnostunut sinusta. Nyt on itsestäsi kiinni, ihastuuko mies sinuun vai ei.

Pelimies tietenkin haluaa saada sinut vain sänkyynsä, mutta olettaa, ettet tajua sitä. Näin hän saa sinun haluavan miellyttää häntä ja tienne saattaa viedä nopeastikin lakanoiden väliin, siis juuri kuten pelimies haluaakin. Seuraavana aamuna hän sitten tylysti dumppaa sinut.

3. Hän saa jatkuvasti tekstiviestejä

Jos deittisi saa vähän väliä tekstiviestejä ja soittoja, muttei kerro keneltä, kannattaa varautua pahimpaan. Hän saattaa sanoa viestittelevänsä kavereidensa kanssa, mutta suojelee kännykkäänsä kuin kalleinta aarrettaan. Hän ei halua sinun näkevän tai lukevan viestejään tai ylipäätään koskevan kännykkäänsä pikkusormellasikaan.

On siis enemmän kuin todennäköistä, että hän salaa sinulta jotain – hän saattaa viestitellä muidenkin naisen kanssa ja pitää yllä ”verkostoaan” samalla kun tapailee sinua. Toisin sanoen, sinä olet vain varalla hänen elämässään.

4. Hän välttelee perheensä esittelyä

Jos et ole koskaan tavannut hänen perhettään tai läheisimpiä ystäviä, eikä hän niistä sinulle juurikaan edes halua puhua, voit alkaa epäillä hänen motiivejaan tapailla sinua.  Jos sattumalta tapaatte hänen ystävänsä kaupungilla, eikä hän esittele sinua, merkit ovat erittäin selvät.

5. Hänellä on jatkuvasti kiire

Jos miehellä on aina kalenteri täynnä harrastuksia, tapaamisia, töitä tai mitä tahansa ja sinun on välillä vaikea saada häntä kiinni, mies voi hyvinkin olla pelimies. Kannattaa ainakin hieman epäillä, jos hän jatkuvasti vetoaa kiireisiin, kun yrität ehdottaa romanttista viikonloppua spa-hotellissa tai jos mies ei ikinä kutsu sinua ystävilleen järjestämiin bileisiin.

6. Hän yrittää juottaa sinut humalaan

Jos olette syömässä ravintolassa ja mies on kaatamassa sinulle koko ajan hanakasti lisää viiniä, mutta juo itse vain vähän tai ei lainkaan, sinun kannattaa epäillä hänen motiivejaan. Kannattaa muutenkin varoa, ettet juo treffeillä liikaa, sillä tukevassa humalassa oleva nainen ei ole kaunis näky. Humalassa myös arviointikykysi usein heikkenee ja saatat tehdä asioita, joita et muuten tekisi.

Kuten hypätä pelimiehen kanssa sänkyyn.

7. Hän ei anna sinun jäädä luokseen yöksi

Olette päätyneet viettämään kiihkeän yön yhdessä ja oletat, että lemmenleikkienne jälkeen jäät romanttisesti hänen kainaloonsa nukkumaan. Mies kuitenkin palauttaa sinut nopeasti kuvitelmistasi maan pinnalle ja pamauttaa, että voisitkin oikeastaan jo lähteä, jotta hän pääsee nukkumaan. Auts.

8. Hän ei halua sitoutua

Jos mies antaa ymmärtää, että hänellä on sitoutumiskammo, jonka johdosta esimerkiksi hammasharjan jättäminen hänen luoksensa on mahdotonta, kannattaa olla varuillaan. Mikäli hän vastaa kysymykseesi seurustelusta kierrellen ja kaarrellen ja pyytää aikaa miettiä asiaa, mutta hänestä ei sitten kuulukaan enää pihahdustakaan, älä jää haikailemaan hänen peräänsä.

9. Hän jää kiinni valehtelusta  

Mies kertoo menevänsä poikaporukalla viikonlopuksi mökille, mutta törmäätkin häneen sattumalta kaupungilla – toisen naisen seurassa. Vaikka hän väittää naista siskokseen, älä usko sinisilmäisesti, vaan unohda kyseinen pelimies saman tien. 

10. Hän ei muista nimeäsi

Kaikkein räikein pelimiehen merkki on se, ettei mies muista nimeäsi: hän kutsuu sinua aivan jollain toisella nimellä tai vastaa tekstiviestiisi viitaten johonkin asiaan, josta et tajua mitään. Silloin viesti on todennäköisesti tarkoitettu jollekin toiselle naiselle.

Koska pelimies pyörittää useita naisia, hänen kaverinsakaan eivät aina pysy niissä perässä. Vaikka mies muistaisikin nimesi, kannattaa nostaa kytkintä, jos hänen kaverinsa kutsuvat sinua tavatessanne toistuvasti väärällä (ja aina eri) nimellä.

Lue myös:
Miehen kehonkieli – Opettele tulkitsemaan miestä
Totta vai tarua – 10 totuutta miehistä

X