Ihmiset ja suhteet

Näin tunnistat varatun miehen deittimarkkinoilla

Teksti:
Anna.fi

Kun rengastettu mies viihtyy nimetön paljaana, jotain on varmasti vialla. Miten sinkkunainen tunnistaa vilpillisen tapauksen? 

Illanviettopaikat vilisevät kiinnostavia, juhlatuulella olevia ihmisiä. Myös mobiilisovellusten ja deittisivustojen kautta on helppo löytää mielenkiintoisia miehiä. Kun kemiat käyvät yksiin, tutustutaan lähemmin.

Tapailun alussa on erityisen tärkeää tietää, että toinen on liikkeellä vilpittömin mielin ja samansuuntaisin ajatuksin. Määrätietoinen sinkkunainen etsii sinkkumiestä – ei varattua lymyilijää. Kukapa haluaisi tietämättään osaksi kiihkeää kolmiodraamaa?

Ei paniikkia: suurin osa sinkuksi esittäytyvistä miehistä on ihan aitoja sinkkuja. Joskus kuitenkin käy niin ikävästi, että potentiaalinen puolisoehdokas osoittautuukin ajan kuluessa valesinkuksi.

Mistä nainen tietää heti tapailun alussa, kuka todella on vapaa ja kuka varattu? 

Näistä merkeistä tunnistat varatun miehen:

• Teille vai teille? Mies haluaa aina mennä sinun luoksesi eikä koskaan pyydä sinua vastavierailulle. Et välttämättä edes tiedä tarkalleen, missä hän asuu. Myös vierailuajat ovat outoja, eivätkä esimerkiksi juhlapyhät yleensä sovi hänelle.

• Poika varjoiselta kujalta. Ette todellakaan tapaa kaupungin suosituimmassa ravintolassa. Jos menette ulos syömään, mies haluaa viedä sinut ”intiimiin, tunnelmalliseen ja omaperäiseen paikkaan” – joka yleensä sijaitsee syrjässä katseilta.

• Suuret setelit. Mies ei koskaan maksa seurassasi kortilla vaan käyttää aina käteistä. Näin ravintolakäynnistä ei jää jälkiä, jotka saattaisivat ihmetyttää vaikkapa yhteistä tiliä seuraavaa vaimoa.

• Hyvät tavat komistavat. Yksin asuva mies unohtaa äkkiä, miten toimitaan, kun talossa on nainen. Jos mies tuntee pöntönreunussäännöt ja huolehtii tiskeistään, hän saattaa hyvinkin jo asua hameväen kanssa – toki mahdollisesti myös äitinsä helmoissa.

• Tylsät bokserit ja söpö paita. Miehen alushousut ovat perustavalliset. Vaikka hän haluaisi ilahduttaa sinua verhoamalla kalleimpansa hyvännäköiseen kuosiin, hän ei tahdo herättää epäilyjä kotona. Turhan suloiset ruutupuserot ja sarjakuvahahmoilla koristellut t-paidat saattavat olla naisen ostamia – tosin asialla on voinut olla pikkusiskokin.

• Ei sukua, ei ystäviä. Mies ei koskaan esittele sinua kenellekään. Okei, olet saattanut kätellä paria hänen kaveriaan baarissa, mutta sällit vaikuttavat aika löyhämoraalisilta tyypeiltä. Miehen sukua et ole koskaan tavannut. (Jos mies ei ole varattu, pitkäaikainen piilottelu voi kertoa myös siitä, ettei hän ole vakavasti kiinnostunut sinusta.)

• Herra Tavoittamaton. Mies ei vastaa soittoihin ja viesteihin välittömästi vaan pitkällä viiveellä. Häntä on hankala tavoittaa työajan jälkeen, ja hän soittelee sinulle kummallisista paikoista, kuten salilta ja lenkiltä. Mies ei myöskään koskaan vastaa omiin puheluihinsa sinun nähtesi. Selitykset saattavat olla mitä hulluimpia – ihastuneena uskoo monenlaista.

• Haamusormus. Vaikka nimettömässä ei kiiltelisi kultaa, siinä voi olla jälki renkaasta. Kesäaikaan kohtaan saattaa tulla rusketusraja.

• Välttelyn mestari. Vaikket näkisi merkkejä sormuksesta, voit vaistota jonkin kiristävän miestä. Seuraa miehen reaktioita, kun puhut perheestä ja parisuhteesta yleensä. Vaivaantuuko hän? Voit myös kysyä suoraan, onko mies varattu.

• Arvokas intuitio. Kuuntele vaistojasi. Jos sinusta tuntuu, että jokin on vialla, jokin todellakin saattaa olla vialla. Jos ihastuksesi paljastuu varatuksi, puhalla peli poikki tai ota ainakin aikalisä ja käske miehen selvittää asiansa. Älä tuhlaa aikaasi ja sydäntäsi. Vainoharhaiseksi ei kuitenkaan kannata alkaa: vapaaksi esittäytyvä mies voi ihan oikeasti olla vapaa – sinua varten.

Lähteet:

All women stalk. ”10 signs he´s married”
Huffington Post. ”Ten Signs he´s Married” Julk. 10.3.2011
Madame Noire. ”Could You Be His Side Piece? 9 Signs You Could Be Dating a Married Man” Julk.21.7.2013.

Teksti: Anna Antila
Kuva: Thinkstock

Lue myös: 

Miten tunnistaa pelimies? Katso 10 vinkkiä! 

Kierrä nämä 12 miestyyppiä kaukaa!

Testaa, lankeatko renttuihin!

X