Ihmiset ja suhteet

Onko hän kiinnostunut sinusta? 10 merkkiä miehen syvemmistä tunteista

Teksti:
Anna.fi

Mistä tietää, onko mies tosissaan kiinnostunut vai etsiikö hän vain uutta ruksia valloitusten listalleen? Tarkkailemalla kiinnostuksesi kohdetta voit selvittää, tuhlaatko aikaasi vai voisiko hän olla elämäsi rakkaus. Lue, mitä seikkoja kannattaa seurata!

Onko hän kiinnostunut sinusta?

1. Hän haluaa olla lähelläsi

Jos mies on kiinnostunut, huomaat hänen usein nojaavan sinua kohti. Se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut tekemään lähempää tuttavuutta. Lähes tahattomilta vaikuttavat hipaisut käsivarteen, jalkaa tai polveen ovat myös hyvä merkki.

Rakkaus on vastavuoroista sekä tunteiden että kehojen kohdalla. Jos hän siis siirtyy lähemmäs sinua, säilytä saavutettu etäisyys. Jos hän tarttuu käteesi, tee samoin hieman myöhemmin. Näin sekä kerrot tunteistasi että pidät yllä hänen kiintymystään.

2. Hän pitää usein yhteyttä

Jos miehestä ei koskaan kuulu mitään, ellet itse ota yhteyttä, pitäisi hälytyskellojen soida. Oikeasti kiinnostunut mies soittaa tai tekstailee sinulle säännöllisesti. Hän haluaa tavata mahdollisimman usein, eikä malttaisi erota edes työpäivän ajaksi.

Sattuma vai onnenkantamoinen? Jos kohtaatte yllättäen suosikkikahvilassasi, ei sattumalla välttämättä ole ollut sormiaan pelissä. Älä kuitenkaan tuomitse miestä heti vaanijaksi, vaan ota se merkkinä aidosta kiinnostuksesta.

3. Hän kuuntelee sinua

Milloin tiedät saavasi miehen jakamattoman huomion? Silloin kun hän ei puhu itsestään. Seuraapa baarissa miesjoukon keskustelua ja huomaat heidän kaikkien puhuvan suosikkiaiheestaan eli itsestään. Kun mies pitää suunsa kiinni ja oikeasi kuuntelee, mitä sanottavaa sinulla on, sen täytyy olla rakkautta, tai vähintään vahvaa vetovoimaa.

Kuunnellessaan hän ei myöskään voi päästää sinua silmistään. Kerro tunteistasi vastaamalla tuohon romanttiseen katseeseen vienolla hymyllä.

4. Hän on hermostunut seurassasi

Jos mies pitää sinusta, saat hänet hermostumaan. Miehet yrittävät pitää tunteensa kurissa tilanteessa kuin tilanteessa, joten jos huomaat, että ihastuksesi kädet hikoilevat, posket punastuvat tai sanat takeltelevat seurassasi, olet varsin lupaavilla vesillä. Auta häntä rentoutumaan ja voit saada palkinnoksesi luotettavan kumppanin.

5. Hän on avoin

Naiset ovat tunnetusti miehiä avoimempia kertomaan tunteistaan sanallisesti. Naisia johdattavat syvät tunteet, miehiä visuaaliset halut. Naiset oppivat näyttämään tunteensa esimerkiksi itkemällä, miehet käyttävät nyrkkejään.

Jos siis saat miehesi näyttämään tunteitaan, voit onnitella itseäsi erävoitosta. Tunteiden jakaminen on voimakas kokemus, joka vahvistaa suhdettanne tulevien myrskyjen varalle.

6. Hän uhrautuu vuoksesi

Anna rakkaallesi pisteitä, jos hän on valmis jättämään jääkiekkomatsin tai räiskintäelokuvan väliin katsoakseen kanssasi romanttisen komedian. Erityisen palkinnon ansaitsee se siippa, joka lähtee napisematta kanssasi shoppailemaan.

Oletko surkea vitsin kertoja? Nauraako hän jutuillesi kuitenkin? Miehet ovat harvoin turhannaurajia, joten jos hölmömmätkin tarinasi saavat vastakaikua, pitää hän sinua todennäköisesti lupaavana tapauksena.

7. Hän pitää sinusta juuri sellaisena kuin olet

Monet naiset pelkäävät näyttäytyä uudelle miesystävälle ilman meikkiä, tekoripsiä, kohottavia rintaliivejä ja litistäviä alushousuja. Etkö kuitenkin etsi sellaista miestä, joka pitää sinusta itsenäsi? Anna kultasi siis ihastua raukeiden aamujen hellyttävän pörröiseen olemukseesi!

8. Hän hemmottelee sinua

Hemmottelun ei tarvitse olla viiden tähden illallinen tai designer-käsilaukku. Se voi olla valmiiksi katettu aamiaispöytä, siistiksi pedattu sänky tai kylmänä syysiltana lainattu sinulle aivan liian suuri takki. Oikeastaan mikä vain ele, joka kertoo siitä, että mies haluaa ilahduttaa sinua ja pitää sinusta huolta.

9. Hän haluaa miellyttää sängyssä

Ihastunut mies haluaa tarjota naiselleen sängyssä unohtumattomia nautinnon kokemuksia. Jos mies siis on kiinnostuneempi omasta nautinnostaan kuin sinun tuntemuksistasi, kannattaa olla varuillaan.

Estyneempikin mies voi näyttää sängyssä tunteitaan vapaammin. Rakastelun aikana jaettu syvä katse voi kertoa enemmän kuin ne kuuluisat tuhat sanaa.

10. Hän haluaa jakaa elämänsä kanssasi

Saatko viedä hammasharjan murusi kylpyhuoneeseen? Olisiko tamponipaketti jo liikaa? Naisen päästäminen omaan elintilaan voi olla miehelle vaikeaa, ja saavutettuina etappeina tällaiset asiat ovat merkittäviä.

Onko sinut esitelty jo miehen perheelle? Pääsetkö mukaan kaveripiirin illanviettoihin? Nämä ovat aina hyviä merkkejä. Yhteisestä tulevaisuudesta puhuminen on jo niin selvä signaali syvemmistä tunteista, että nyt ei tarvitse enää jahkailla. Tämä uros kannattaa pitää itsellään!

Vaikka kultasi ei osoittaisikaan tunteitaan kaikilla yllä mainituilla tavoilla, ei häntä ehkä kannata aivan heti unohtaa. Varo kuitenkin heittäytymästä liian syvälle suhteeseen ennen kuin olet varma miehen aikeista. Muista, että ansaitset todellista rakkautta!

Tee testi:

Testaa, onko hän kiinnostunut sinusta!

X