Ihmiset ja suhteet

Pelinaisen vinkit

Teksti:
Anna.fi

Tunnen erään Saaran. Käymme hänen kanssaan istumassa iltaa aika ajoin. Ilta muotoutuu kuitenkin minulle ikäväksi lähes aina. Jään seinäruusuksi. Seuraan vierestä kun tumma, hoikka ja kasvoiltaan klassisen kaunis Saara saa miehet sekaisin. Ulkonäkönsä lisäksi hän on akateeminen, hauska, reipas ja haastavaa keskusteluseuraa.

Viime tapaamisellamme kävin jo epätoivoiseksi. Uhkasin, etten lähde ”miestennielijä” Saaran kanssa ulos enää koskaan, ellei hän ala nyt heti tiputtelemaan joitakin miesteniskukikkoja. Minulla ei ole apunani upeaa ulkonäköä kuten Saaralla, joten eikö häneltä nyt riittäisi jotakin almua.

Sain kuulla, että Saara ei tykkää termistä ”miestennielijä”, vaan hän kutsuu itseään mieluummin ”pelinaiseksi”.  Koville vastustajille tai oikein herkille tapauksille hän kyllä kertoo, mikä on naisiaan. Ettei tulisi väärinkäsityksiä tai turhia loukkaantumisia.

Ja niin sain kuulla pelinaisen tarinan. Ja lopulta myös joitakin kikkoja.

Pelinainen tykkää pelata. Peli on voitettu kun mies ihastuu. Tähänkin peliin voi kuitenkin jäädä koukkuun. Saarakin myöntää, että on riippuvainen miesten ihastumisista. Hän on myös särkenyt sydämiä ympärillään. Kun mies ihastuu, voi olla että Saaran täytyy jatkaa taas matkaa. Mutta pelinainen tietää, että pelissä voi käydä köpelöstikin.

Kovin huonosti ei ole kuitenkaan Saaralle vielä käynyt. Eikä hän ole saanut kovinkaan monia pakkeja. Yksi mies ei ole ihastunut häneen niin kuin hän itse mieheen. Kaikki miehet eivät myöskään ole antautuneet seksiin. Ei siitä syystä, etteikö Saara olisi viehättävä, vaan siksi että miehet ovat olleet seurustelevia ja sitoutuneita muualle. Heitä Saara ei jää kaipaamaan, vaan hän kunnioittaa miesten päätöstä.

Pelimiehiä Saara karttaa, ainakin pääsääntöisesti. Pelimiehen kanssa on helppo säilyttää kuuma pelisuhde, mutta hommasta tulee helposti rumaa. Sen hän tietää kokemuksesta.

Saara on pelinainen piristääkseen elämäänsä. Saarasta miehet ja seksi on yksinkertaisesti kivaa. Nuorempana hän harrasti miehiä itsetunnon kohotukseksi, mutta ei enää. Saara uskoo Romanttiseen Rakkauteen kahdella isolla ärrällä ja hakee sitä, koska nykysuhde ei rakkautta siinä muodossa tarjoa.

Saara vannoo, ettei pelinainen hänessä kuole koskaan. Saarallakin on oma makunsa miesten suhteen. Kaikki ei käy.

Saaran miehen on oltava Mies isolla M:llä. Ulkoisesti karski ja sisäisesti lämmin. Saara jättää tietoisesti kajoamatta miehiin, joiden tietää pitävän ”isorintaisista blondeista”. Eikä Saara ole pokaillut montaakaan siistiä pukumiestä.

Saara kuitenkin uskoo, että tietyt jutut toimivat kaikkiin miehiin. Tai ainakin niitä voi kokeilla! Mitä voi hävitä?

Saaran mielestä seksiä siedettävän näköinen nainen saa aina. Mutta miten miehen saa ihastumaan? Sen Saara paljastaa meille nyt.

1. Ole aito.

Paitsi, jos et ole viaton ja reilu, esitä.

2. Tee miehelle selväksi, että viihdyt hänen seurassaan ilman vaatimusta naimisiinmenosta.

Älä sido miestä liian innokkaasti. Suuteleminen tai sänkyyn meneminen eivät tarkoita seurustelua. Tee asia selväksi myös miehelle, muuten tämä säikkyy.

3. Iske mies vaivihkaa. Ole reilu ja kiinnostunut, mutta niin, että mies ehdottomasti luulee iskevänsä sinut, et sinä häntä.

Pidä pallo IKÄÄN KUIN miehellä.

4. Älä ole tyrkky.

Älä ehdota suorasukaisesti ”meille vai teille” tai käy kiinni. Monet miehet karsastavat myös anteliasta kaula-aukkoa sekä tyhmäksi ja avuttomaksi tekeytymistä. Monikaan järkevä mies ei kiinnostu moisesta.

5. Ole yhtä aikaa välinpitämätön ja kiinnostunut.

Lähesty seurueessa ensin jotakuta muuta kuin itse kohdetta. Ole ystävällinen myös miehen kavereille äläkä suo kaikkea huomiota ”hänelle”. Illan kääntyessä loppupuolelle, tee kuitenkin selväksi, kuka sinua oikeasti kiinnostaa.

6. Saa mies tuntemaan itsensä kiinnostavaksi, ainutlaatuiseksi ja kivannäköiseksi kehumatta suoraan liikaa.

7. Ehdota pussailua.

Aika harva kieltäytyy.  

8. Seurustelemaan miehen saa olemalla reilu, kiltti, helppo, hauska ja antamalla seksiä.

Miehet menevät käsittämättömän helposti eteenpäin pelkän kemian turvin. Aivot ovat todellakin osittain jalkojen välissä.

Niina

X