Ihmiset ja suhteet

Testaajat arvioivat Novelle Fruity Junior -janojuoman

Teksti:
Anna.fi
Novelle Fruity Junior

Elleissä haettiin äitejä testaamaan lastensa kanssa Novelle Fruity Junior -lähdevesipohjaista janojuomaa. Novelle Fruity Junior on lasten makumieltymyksiin suunniteltu virkistävä ja kevyempi metsämansikan makuinen janojuoma.

Juoma sai testiryhmäläisiltä erityistä kiitosta mausta sekä lisäaineiden ja sokerin vähäisestä määrästä. Lue, millaisia mielipiteitä lapsilla ja aikuisilla juomasta oli!

Testiryhmän lapset joivat janojuomanaan normaalisti mehua tai vettä. Maito oli monilla ruokajuomana. Pillimehut olivat suosittuja kokonsa puolesta. Pillimehuja pidettiin usein myös herkuttelujuomana.

Erityisesti sokerin määrä ja hinta olivat tärkeitä tekijöitä, kun äidit valitsivat lapsilleen janojuomaa. Myös juoman säilyvyyttä arvostettiin.  Lapsille erityisen tärkeää oli juoman maku.

Lasten suosikkijuomien maussa korostuivat perinteiset mansikka ja vadelma. Osa vastaajista nimesi suosikkijuomakseen myös maidon tai veden.

Testaajat listasivat Novelle Fruityn hyviksi puoliksi mm. pullon koon, terveellisyyden ja aidon maun. Pullon muoto ja koko sopi hyvin lapsenkin käteen.

Mansikka tuntuu olevan lasten suosikkimaku vuodesta toiseen. Novelle Fruityssakin lapset pitivät erityisesti sen mausta.

Juoman hapokkuus jakoi mielipiteitä. Perheen pienimmille juoman hiilihapokkuus voi tuntua aavistuksen korkealle, riippuen lapsen iästä ja tottumuksesta.

Kysyimme, missä tilanteessa voisit antaa lapsellesi Novelle Fruity Junioria. Juomaa ehdotettiin mm. matkalle mukaan otettavaksi, retkelle sekä urheilutreenien jälkeen juotavaksi.

Pyysimme testaajia valitsemaan eri tarpeita, joihin Novelle Fruity Junior heidän mielestään sopisi. Kaikki eri vaihtoehdot saivat kannatusta, mutta eniten juomaa tarjottaisiin janon sammuttamiseen. Tuotetta ehdotettiin myös saunajuomaksi.

Lasten vanhemmat arvioivat myös pakkauksen käytettävyyden ja koon. Joidenkin lasten mielestä pullo oli kuitenkin liian pieni ja juomaa olisi pitänyt saada enemmän.

X