Julkkikset

Aiemmassa suhteessaan petetty Arttu Wiskari: ”Pahinta oli, että minulle valehdeltiin”

Laulaja Arttu Wiskarin, 32, mielestä nainen on eroottisimmillaan silloin, kun lapset eivät ole kotona. Hän kertoo myös olevansa parisuhdeihminen, junttiromantikko ja ainakin yhdessä asiassa sovinisti.

Teksti:
Eveliina Lauhio
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

- Parisuhteeni ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Olen ollut aina enemmän pitkien suhteiden ihminen kuin monien tapailija, sanoo laulaja Arttu Wiskari

Laulaja Arttu Wiskarin, 32, mielestä nainen on eroottisimmillaan silloin, kun lapset eivät ole kotona. Hän kertoo myös olevansa parisuhdeihminen, junttiromantikko ja ainakin yhdessä asiassa sovinisti.

Miten hurmaat naisen?

Olen tällainen junttiromantikko, joka on katsonut liikaa amerikkalaisia elokuvia. Tykkään järjestää naiselle illallisia kynttilänvalossa. Rakastan myös yllätysten järjestämistä, vaikka vaimoni Pauliina ei pidäkään niistä. Yllätän hänet silti. Vaimoni saattaa vannottaa, että älä osta joululahjaksi mitään tavaraa. Ja minä teeskentelen aattoiltaan asti, ettei mitään pakettia olekaan – kunnes talutan olohuoneeseen joulupaperiin käärityn Jopon.

Oletko parisuhdeihminen?

Parisuhteeni ovat laskettavissa yhden käden sormilla. Olen ollut aina enemmän pitkien suhteiden ihminen kuin monien tapailija.

Onko vaimosi Pauliina ensirakkautesi?

Vaimoni on ensimmäinen nainen, jonka kanssa tulevaisuuden suunnitelmat menivät yhteen. Oli kiva tavata vihdoin ihminen, jonka kanssa pystyin jakamaan elämäni.

Milloin nainen on eroottisimmillaan?

Silloin kun lapset eivät ole kotona. Kahdenkeskeiset hetket vaimon kanssa, esimerkiksi kesäiltana mökillä, ovat tietenkin ihania. Mutta lapsiperheessä on vain vähän sellaista aikaa, jolloin kukaan ei ole häiritsemässä.

Onko olemassa naisten ja miesten töitä?

Olen sillä tavalla sovinisti, että minusta on ehdottomasti olemassa naisten ja miesten työt. Minä en laita pyykkejä kuivumaan, koska yritettyäni olen useimmiten ripustanut ne väärin. Parempi on keskittyä muihin askareisiin. Myöskään tiskaaminen ei kuulu miesten hommiin, ainakaan meidän huushollissamme. Sen sijaan imuroin, grillaan ja hoidan kodin pienet asennustyöt.

Pahimmat tuskasi, jotka olet kokenut naisen tähden?

Olin aikuisiällä suhteessa, jossa minua petettiin. Kyse oli pidempiaikaisesta suhteesta. Pahinta oli se, että asiasta valehdeltiin minulle. Kun valehtelu paljastui, muutin ystäväni luo asumaan.

Pakkasin tietokoneen ja television mukaani ja jätin kaikki muut tavarat ex-kumppanilleni. Pian ostin itselleni kämpän ja hain kierrätyskeskuksesta sängyn. Vietin poikamieselämää puolisen vuotta, kunnes löysin uuden naisystävän.

Arttu Wiskarin haastattelu on kokonaisuudessaan Annassa 49/2016. Ilmestymispäivä on 8.12.

Lue lisää:

Oletko ihan tavallinen? Onnittelut! On monta syytä, miksi kannattaa olla keskitasoa

Tiesitkö, että huuliherpes voi tarttua sukuelimiin? 5 tärkeää faktaa herpeksestä

Perhesalaisuus voi rikkoa elämän – ”Häpeä hallitsee ihmistä kuin alkoholi alkoholistia”

Alholiongelman selättänyt Ira Koivu: ”Yksin juominen oli oma salaisuuteni”

X