Julkkikset

Anni Ihamäen upea muodonmuutos! Tunnistatko juontajaa otsatukan takaa?

Anni Ihamäen uusi hiustyyli kerää kehuja. Muutos on kuitenkin niin hätkähdyttävä, ettei osa hänen someseuraajistaan edes ollut ensin tunnistaa kuvista Annia.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Anni Ihamäki talvella 2023.

Anni Ihamäen uusi hiustyyli kerää kehuja. Muutos on kuitenkin niin hätkähdyttävä, ettei osa hänen someseuraajistaan edes ollut ensin tunnistaa kuvista Annia.

Radio- ja tv-juontaja Anni Ihamäki on luottanut pitkään keskijakaukseen ja vaaleisiin raitoihin, mutta nyt on tullut uuden hiustyylin aika. Anni julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan uudesta hiusmallistaan, joka on herättänyt ihastusta somessa. Julkaisusta on tykätty jo yli 6000 kertaa.

Anni on leikkauttanut hiuksiinsa otsatukan ja värjäyttänyt hiuksensa suklaanruskeiksi. Kommenteissa tyyliä hehkutetaan ihanaksi ja hyvännäköiseksi.

”Kuinkahan moni nyt leikkauttaa otsiksen? Upeet hiukset”, kuuluu yksi kommenteista.

Muutama kommentoi myös, ettei ollut aluksi edes tunnistaa Annia uudessa hiustyylissään, sillä muutos on melko suuri. Anni on totuttu näkemään päänmyötäisessä ja suorassa ponnarikampauksessa, joten kiharainen ja runsas kampaus otsahiuksineen on jotain täysin uutta.

Anni kertoo julkaisussaan, että otsatukasta on kiittäminen meikkaaja Piia Hiltusta, joka oli napsaissut kuvauksissa Annille uuden hiustyylin.

”Kuva on siltä ajalta kun otsis on vielä Piian laittama. Yritän ite opetella laittamaan sel kans. Onneks Piia teki tutorialin”, Anni kirjoittaa.

Kiinnostaisiko otsatukka sinuakin?

Annin otsatukka on pitkähköä mallia, jonka saa kasvatettua melko nopeasti pois, jos siihen sattuukin kyllästymään.

Pitkän otsatukan lisäksi myös verho-otsatukkaa kannattaa kokeilla, jos otsatukan leikkaaminen kiinnostaisi, mutta lopputulos jännittää.

– Verho-otsis sopii kaikenlaisille kasvonpiirteille ja hiusrakenteisiin. Ovat hiukset sitten suorat, luonnontaipuisat tai ihan kiharat, verho-otsatukka voidaan muotoilla omaan tukkaan sopivaksi, kertoo turkulaisen Elycia-kampaamon omistaja Outi Heikkilä Annan artikkelissa.

Usein neuvotaan, että isot hiusmuutokset tulisi aina tehdä ammattilaisen luona, mutta jos rohkeutta riittää, otsatukan voi myös kokeilla leikata itse.

Katso Anna.fi:n artikkelista, millainen Annan toimittajan itseleikkaamasta otsatukasta tuli sekä vinkit otsatukan leikkaamisen.

X