Antti Luusuaniemi
Antti Luusuaniemi ei ole lainkaan sitoutumiskammoinen, toisin kuin hänen Syke-roolihahmonsa Max Hansson.
Julkkikset

Antti Luusuaniemessä on ripaus Syke-roolihahmoaan Max Hanssonia: ”En varmaan hurmaa ihan kaikkia, mutta ainakin yritän”

Näyttelijä Antti Luusuaniemi esittää Syke-sarjassa arvonsa tuntevaa ja naiset hurmaavaa sydänkirurgi Max Hanssonia. Otimme selvää, onko Antti tosielämässä kuin Syke-sarjan roolihahmonsa.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: Nelonen Media, OM-arkisto | Video: Hilppa Alanko

Näyttelijä Antti Luusuaniemi, 39, tunnetaan todennäköisesti kaikista parhaiten roolistaan huippusuositun Syke-sarjan Max Hanssonina, arvonsa tuntevana sydänkirurgina ja naisissa ihastusta herättävänä hurmurina.

Antti Luusuaniemi näyttelee Syke-sarjassa sydänkirurgi Max Hanssonia.

Antti Luusuaniemi näyttelee Syke-sarjassa sydänkirurgi Max Hanssonia.

Mutta kuinka paljon Antissa itsessään on samaa kuin roolihahmossaan? Esitimme Antille väitteitä, jotka sopivat täydellisesti sydänkirurgi Max Hanssoniin. Antti vastasi kuhunkin väitteeseen kertomalla, sopiiko väite häneen itseensä.

Olen kunnianhimoinen ja kilpailuhenkinen.

– Totta. Tykkään tehdä asiat hyvin ja pyrkiä siihen, että kehityn ihmisenä. Kilpailuhenkisyyteni tulee varmaan urheilutaustastani. Pelasin pesäpalloa Tahkon A-pojissa ja voitimme suomenmestaruuden -97. Olen itse asiassa Tahkon tämänhetkisessä joukkueessa yksi omistajista, Antti kertoo.

Olen pelimies, jolla on silmää naiskauneudelle.

– No, minulla on maailman kaunein vaimo, että ihan hyvin on pullat uunissa. Jos vertaa itseäni Max Hanssoniin, niin hän ei ole kauhean sitoutuvaa tyyppiä. Eroamme siinä suhteessa aika paljon.

Olen sitoutumiskammoinen.

– Tarua. Mikään ei ole niin ihanaa kuin perhe.

Minut sytyttää nainen, jolla on ulkonäön lisäksi myös älyä.

– Totta, ihan ehdottomasti. Se, että on kaunis ja pitää itsestään huolta, on tietenkin ihan mahtavaa. Mutta kyllä seksikkyys kumpuaa korvien välistä.

Ihmissuhteiden sijaan olen sijoittanut enemmän hienoihin autoihin ja kalliisiin harrastuksiin.

– Olen kyllä sijoittanut ihmissuhteisiin, mutta kyllä minulla autokin on: johtotähti eli Mersu. Vapaa-ajallani käyn äijäsaleilla vähän vääntämässä. Se ei mene ehkä ihan kalliiden harrastusten kategoriaan.

Uskallan sanoa vastaan auktoriteeteille.

– Totta. Mielestäni ihmisten pitäisi pystyä dialogiin, olivatpa he ketä tahansa tai missä tahansa asemassa. Se kuuluu ihmisyyteen. Pitää pystyä sanomaan ei, jos siltä tuntuu. Suosittelen kaikkia harrastamaan sen sanomista. On tosi tärkeää, että työyhteisössäkin osaa sanoa ei, jos jokin asia ei tunnu omalta.

Hurmaan kaikki charmillani.

– En varmaan hurmaa ihan kaikkia, mutta ainakin yritän.

Poen neljänkympin kriisiä.

– Vähän. Täytän ensi vuonna 40. En aktiivisesti ajattele omaa tai muiden ikää, mutta esimerkiksi jokin aika sitten olin viikonloppuna Jyväskylässä pelaamassa pokeria ja työryhmästämme oli mukana muun muassa Janne Saarinen ja Mimosa Willamo. He ovat syntyneet 90-luvulla ja minä olen syntynyt 70-luvulla. Tuli sellainen olo, että niin, minähän voisin olla heidän faijansa.

Katso videolta Antin vastaus siihen, miksi hänet nähdään usein naistenmiehen roolissa.

Sykkeen 5. kausi 16.11. alkaen Ruutu+-palvelussa (kauden kaksi ensimmäistä jaksoa nähdään myös Nelosella 16.11. klo 22.00), Sykkeen kaudet 1-4 ja Luottomiehen ensimmäinen kausi ovat katsottavissa Yle Areenassa.
X