Julkkikset

Antti Paavilainen rakkaudestaan Miia Nuutilaan: ”Voi vain ihmetellä, kuinka ihana ihminen toinen on”

Näyttelijä Miia Nuutilasta ja kapellimestari Antti Paavilaisesta näkee heti, että he ovat rakastunut pariskunta. Parin välillä vallitseva yhteisymmärrys ja läheisyys loistaa kauas. – On ihanaa, kun toisen kanssa saa olla oma itsensä, Miia sanoo.

Teksti:
Tarja Salo
Kuvat:
Pekka Holmström/Otavamedia

Vaikka Antti Paavilainen ja Miia Nuutila ovat läheisiä, heillä on myös omat elämät.

Näyttelijä Miia Nuutilasta ja kapellimestari Antti Paavilaisesta näkee heti, että he ovat rakastunut pariskunta. Parin välillä vallitseva yhteisymmärrys ja läheisyys loistaa kauas. – On ihanaa, kun toisen kanssa saa olla oma itsensä, Miia sanoo.

Kun näyttelijä Miia Nuutila ja Jean S. -orkesterin keulamies Antti Paavilainen rakastuivat toisiinsa kolme vuotta sitten, kummallakin oli takanaan pitkä, eroon päättynyt avioliitto. Pari päätti aloittaa alusta yhdessä, ja he avioituivat syyskuussa 2016.

Nelilapsisessa uusperheessä riittää säpinää, mutta tällä hetkellä Miia ja Antti nauttivat yhteiselosta täysillä ja toteavat elämän olevan nykyään yhtä juhlaa.

– Voin vain lähinnä ihmetellä, kuinka ihana ihminen toinen on, Antti sanoo Miiasta.

– On tärkeää, että toisen kanssa saa olla oma itsensä, eikä toisestakaan halua muuttaa mitään, Miia sanoo ja lisää, ettei toisen ihmisen muuttaminen edes olisi mahdollista.

Myös oma elämä on tärkeää

Miian ja Antin mukaan heillä kummallakin on aiempaa kokemusta siitä, ettei parisuhteessa homma aina toimi. Heistä onkin hyvä asia, että he kumpikin työskentelevät julkisella alalla. Sen myötä toisen töitä ja niistä aiheutuvia poissaoloja kotoa on helpompi ymmärtää.

– Olemme läheisiä, mutta meillä on myös omat elämät. Minä lähden yksin lenkille ja tapaan omia ystäviäni, Miia sanoo.

Miia ja Antti arvostavat erityisesti sitä, että heidän suhteessaan ei ole mustasukkaisuutta eikä kiusantekoa. Kotityötkin, kuten siivous, hoidetaan yhdessä. Siten jää enemmän yhteistä aikaa esimerkiksi golfin peluulle.

Edessä kiireinen työkesä

Kesällä sekä Miialla että Antilla pitää kiirettä. Miia näyttelee koko kesän Tuusulassa Krapin kesäteatterissa Pokka pitää -näytelmässä. Antti puolestaan keikkailee Jean S:n ja A.P. Bändin kanssa ja johtaa orkesteria Uuden Iloisen Teatterin näytöksissä Linnanmäellä Peacock-teatterissa. Syksyllä jatkuu pariskunnan yhteinen musiikillinen komedia Yhteinen sävel, jota esitetään muun muassa teatteriravintola Albergassa.

– Yhteinen sävel -näytelmässä meillä molemmilla on isot roolit ja sen lisäksi näytelmässä on Antin säveltämiä biisejä. Esityksen on kirjoittanut ja ohjannut Terhi Perälä.

X