Mikko ja Beata Leppilammen lapsi on saanut nimen.
Mikko ja Beata Leppilammen lapsi on saanut nimen.
Julkkikset

Beata ja Mikko Leppilammen lapsi sai merellisen satunimen – hengelliset ristiäiskuvat herkistävät

Leppilampien syyskuussa syntynyt vauva on saanut nimekseen Kaspian Anttoni.
Teksti: Lotta Pellas

Beata Leppilammen, 26, ja Mikko Leppilammen, 43, poika on saanut nimen Kaspian Anttoni Leppilampi. Kummatkin vanhemmat julkaisivat Instagram-tileillään kuvan, jossa hymyilevä Beata pitää nimen saanutta lasta sylissään.

C.S. Lewisin Narnia-lastenkirjoista tuttu prinssi on myös nimeltään Kaspian, ja kartoilta löytyy myös Kaspianmeri, mutta muuta tunnettua alkuperää nimellä ei ole.

Nimi on aikamme suosikkeja. Sitä ei juurikaan esiintynyt Suomessa ennen viime vuosikymmentä, jolloin puolentuhatta poikaa sai nimekseen Kaspian. Viime vuodesta alkaen 2020-luvun Kaspianeja on pian jo parisataa.

Pariskunnan julkaisemista ristiäiskuvista on tunnistettavissa näyttelijä Antti Luusuaniemi otoksessa, jossa hän muiden kutsuvieraiden tavoin on nostanut kätensä vauvan siunaamiseksi.

”En nuku muutenkaan, niin se on ihan ok”

Pariskunta kertoi Annalle taannoin, että he molemmat ovat mukana vauva-arjessa.

– Kaiken teemme yhdessä, paitsi imettämisen! Siinä Mikko ei voi hirveästi auttaa, Beata nauroi.

Beata ja Mikko kertoivat Kaspianin jääneen Mikon äidin kanssa, kun tuoreet vanhemmat käväisivät elokuvissa.

Esikoisensa saanut Beata hehkutti vauva-aikaa.

– Hän on täydellisen terve ja tyytyväinen vauva. Vähän vaikeaa oli lähteä, mutta nyt kun Mikon äiti on siellä, maltoin pariksi tunniksi lähteä.

Mikko ei ollut moksiskaan öisistä heräämisistä.

– En nuku muutenkaan, niin se on ihan ok. Elämä on liian kivaa ja liian lyhyt, Mikko naurahti.

Häät raskausaikana

– Minulle on tärkeää pitää parisuhteeseeni liittyvät asiat yksityisinä, mutta sen verran voin sanoa, että Beatalla on ratkaisevan tärkeä vaikutus onnellisuuteeni”, Mikko kertoi Annalle vuonna 2020.

Tänä syksynä Beatan ja Mikon elämässä on tapahtunut paljon. Elokuussa he kertoivat menneensä naimisiin. Tällöin Beata vaihtoi sukunimensä Pappista Leppilammeksi. Syyskuussa syntyi Kaspian, joka on parin ensimmäinen yhteinen lapsi. Mikolla on 14-vuotias tytär aikaisemmasta liitostaan Emilia Vuorisalmen kanssa.

.

X