Julkkikset

Samaa näköä? Mikko Leppilampi julkaisi liikuttavan yhteiskuvan muutaman päivän ikäisen poikansa kanssa

Mikko Leppilampi syleilee vastasyntynyttä poikaansa herkässä somekuvassa.

Teksti:
Viivi Aaltovesi
Kuvat:
Sampo Korhonen

Mikko Leppilampi on teini-ikäisen tytön ja vastasyntyneen pojan isä.

Mikko Leppilampi syleilee vastasyntynyttä poikaansa herkässä somekuvassa.

Onko juontaja, näyttelijä Mikko Leppilammen vastasyntyneessä kuopuksessa isänsä näköä? Sitä voi kukin nyt arvioida Mikon Instagram-kuvan perusteella. Tuoreessa kuvassa suoraan Helsingin Naistenklinikalta isä ja poika pötköttelevät sylikkäin.

– Poikani, Mikko kirjoittaa ytimekkäässä kuvateksissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) jakama julkaisu

Beata Leppilammen, 26, ja Mikko Leppilammen, 42,  vauva syntyi tiistaina aamuyöllä Naistenklinikalla, noin viikko lasketun ajan jälkeen. Vanhemmat ovat jakaneet toisistaan ja pikkuisesta muutamia rakkautta tihkuvia Instagram-storyja.

Rento ja luonteva isä

Mikolla on aiemmasta suhteesta myös tytär Lilia, joka on ehtinyt jo teini-ikään. Vuosi sitten Mikko kertoi Annan haastattelussa isyyden olevan hänelle luontevaa. Tosin runsas työnteko on Mikon mukaan reunustanut isyyttä.

– Hyväksyin sen, että kaikki toimintani ja ehtimiseni selittyi sillä, että työ oli ykkönen. Vaikka olen ollut kiireinen eikä elämäni ole ollut perinteistä lapsiperhearkea, isyys on minulle luontevaa. Olen aika rento ja kaverillinen isä, ja meille on Lilian kanssa kehittynyt omanlainen syvä luottamussuhde sekä omat rutiinit ja perinteet, jotka ovat molemmille äärimmäisen tärkeitä.

Samaisessa haastattelussa Mikko kertoi, että Beatalla on ”ratkaisevan tärkeä vaikutus” hänen onnellisuuteensa.

X