Pari on seurustellut vuodesta 2015, mutta Edin ja Cherryn tarina sai alkunsa jo vuosia sitten, kun Cherry ja Ed olivat vasta teini-ikäisiä.
Cherry Seaborn ja Ed Sheeran ovat seurustelleet vuodesta 2015.
Julkkikset

Ed Sheeranin ja Cherry-vaimon ihana rakkaustarina – 4 romanttista faktaa

Vuonna 2018 Ed Sheeran avioitui julkisuudelta salassa lukioaikaisen ihastuksensa Cherry Seabournen kanssa. Listasimme 4 faktaa, jotka tiedämme Edin ja Cherryn rakkaustarinasta.
Teksti: Roosa Roivainen Kuvat: MVPhotos, Xposurephotos/OM-arkisto

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran, 28, on tämän hetken isoimpia tähtiä. Kuuluisuudestaan huolimatta Ed tunnetaan kuitenkin jalat-maassa-tyyppinä, joka ei pahemmin välitä julkisuuden tuomasta huomiosta.

Tämän osoittaa myös Edin rakkauselämä. Kun Ed ei viihdytä musisoinnillaan tuhatpäistä yleisöä, laulaja pyrkii hyvin arkipäiväiseen elämään. Ed avioitui julkisuudelta piilossa tyttöystävänsä Cherry Seabornin, 27, kanssa vuonna 2018. Pari on seurustellut vuodesta 2015. Edin ja Cherryn tarina sai kuitenkin alkunsa jo vuosia sitten, kun Cherry ja Ed olivat vasta teini-ikäisiä.

Huhutaan, että Edin tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat Shape of You ja Perfect kertoisivat laulajan sydämen valitusta.

Nämä 4 faktaa Edin ja Cherryn suloisesta rakkaustarinasta:

1. Cherry ja Ed tapasivat jo lukioikäisinä

Cherry ja Ed ovat kummatkin kotoisin pienestä kylästä, joka sijaitsee lähellä Framlinghamin kaupunkia.

Edin ja Cherryn rakkaustarina on kuin suoraan sadusta, sillä pari on tuntenut toisensa jo lukioikäisestä asti. Molemmat kävivät Thomas Mills High School -nimistä koulua ja olivat samalla luokalla.

Myöhemmin Ed on paljastanut, että hän oli ihastunut Cherryyn jo teini-ikäisenä. Muusikon harmiksi Cherry seurusteli tuolloin toisen pojan kanssa.

Cherryn kuvaillaan olleen teininä jalat-maassa-tyyppi, joka tuli toimeen kaikkien kanssa. Ed taas kertoo olleensa teininä hieman kömpelö punapää ja kärsineensä esimerkiksi änkytyksestä.

2. Edin ja Cherryn tiet erkanivat ennen rakkauden syttymistä

Ed jätti koulun kesken 16-vuotiaana edistääkseen laulajan uraansa. Cherry puolestaan päätti suunnata lukion jälkeen yliopistoon. Cherry onkin sittemmin opiskellut sekä Englannissa että Yhdysvalloissa. Hänellä on maisterin tutkinto kauppatieteistä, johtamisen opintolinjalta. Tällä hetkellä Cherry työskentelee riskikonsulttina johtavassa tilintarkastusorganisaatiossa Deloitessa.

Paitsi lukeminen myös urheilu kiinnostaa Cherryä. Hän on saavuttanut mainetta kiekkopiireissä. Hän johti yliopistonsa maakiekkojoukkueen liigasarjan voittajiksi kahtena vuotena peräkkäin. Tämän lisäksi Cherry on edustanut Englantia pelaamalla alle 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

Ed Sheeran ja Cherry Seaborn.

Ed ja Cherry alkoivat seurustella vuonna 2015.

3. Edin tauon aikana pari matkusteli ympäri maailmaa

Vuonna 2016 julkisuutta karttava Ed päätti pitää taukoa musiikkipiireistä ja sosiaalisesta mediasta keskittyäkseen yksityiselämäänsä ja Cherryyn.  Tauon aikana Cherry ja Ed matkustelivat viiden kuukauden ajan ympäri maailmaa.

Cherry on tukenut Ediä myös vaikeina aikoina. Ed on puhunut avoimesti alkoholiongelmastaan esimerkiksi The Jonathan Ross Show –ohjelmassa vuonna 2017 Laulaja on kertonut, ettei nuorena muusikkona huomannut alkoholiongelmaansa ennen kuin hänen lähipiirinsä huomautti häntä siitä.  Myöhemmin yhteiselo juuri Cherryn kanssa on Edin mukaan auttanut häntä pitämään jalat maassa tähteydestä huolimatta.

4. Ed ja Cherry sanoivat tahdon julkisuudelta salassa

Edin vuonna 2017 julkaistu Divide-albumi sisältää monta jättihittiä, kuten jo mainitut Perfect ja Shape of You.

Levyn julkaisun aikoihin Ed puhui haastatteluissa ujostelematta hänen ja Cherryn suhteesta. Laulaja esimerkiksi paljasti Radio.comin haastattelussa Cherryn olevan hänelle epäilemättä se oikea.

Ed ilmoitti vuoden 2018 alkupuolella kihlanneensa Cherryn julkaisemalla alla olevan kuvan Instagram-tilillään.

Pari avioitui julkisuudelta salassa myöhemmin vuonna 2018. Häätilaisuuteen osallistui vain Cherryn ja Edin lähipiiri.

Lähteet: Billboard, Daily Mail, People, The Sun, Variety 

X