Jore Marjaranta on uusi Elämäni Biisi -solisti.
Julkkikset

Jore Marjaranta palaa parrasvaloihin! Tässä ovat kaikki uuden Elämäni biisi -kauden tähtisolistit

Ylen rakastettu Elämäni biisi jatkuu uuden tuotantokauden sekä artistikattauksen voimin. Kaksi studiolavan konkaria jättäytyy tauolle.
Teksti: Christina Boman Kuvat: OM-arkisto

Elämäni Biisi on kahdella Kultaisella Venlalla palkittu musiikkiviihdeohjelma, jossa tunnetut artistit esittävät vaihtuvien vieraiden lempikappaleita. Esitykset kuultuaan vieraat koittavat arvata, kenen lempibiisi on kyseessä.

Ohjelman neljäs tuotantokausi nähdään 27. elokuuta alkaen tuttuun tapaan Yle TV1:n lauantai-illoissa suorina lähetyksinä Tampereen Mediapoliksesta.

Uusi kausi, uusi kattaus!

Tällä kaudella kappaleita esitetään jopa seitsemän solistin voimin. Aiemmilla kausilla vieraiden suosikkibiisejä ovat esittäneet muusikkokonkarit Irina, Diandra, Pepe Willberg, Kasmir, Arja Saijonmaa sekä Jarkko Ahola. Lisäksi ohjelmassa on nähty vierailevia artisteja, kuten Ismo Alanko.

Laulaja Kasmir on tuttu näky Elämäni biisi -ohjelmassa. Kasmir nähdään ohjelmassa myös neljännellä kaudella.

Uudella kaudella tauolle jäävät Pepe Willberg ja Jarkko Ahola. Heitä korvaamaan saapuu jopa kolme uutta artistia: JP LeppäluotoJore Marjaranta ja Tero Vesterinen.

Jore Marjaranta muistetaan Leningrad Cowboys -yhtyeen riveistä. Lisäksi laulajan tulkintoja on kuultu monen elokuvan tunnuskappaleissa. Suomen kansaa laulattanut Haaveet kaatuu -hitti kuultiin Pahat pojat -elokuvan tunnusmusiikkina vuonna 2003, jolloin Jore on ollut tähänastisen uransa suosion huipulla sooloartistina. Sittemmin Jore on kouluttautunut muusikon työn ja ahkeran keikkailun ohella joogaohjaajaksi.

– Se, että pääsee esiintymään näin taitavan bändin kanssa, on haaste, josta vain hullu kieltäytyisi. Tässä ohjelmassa on ylitettävä itsensä, ja otan sen haasteen vastaan innolla, Jore kertoo Ylen tiedotteessa.

JP Leppäluoto puolestaan tunnetaan heavymusiikin taiturina, mutta tulevalla kaudella laulaja heittäytyy myös muiden musiikkisuuntausten vietäväksi.

– Olen kieltäytynyt monesta ohjelmasta, joka ei ole mielestäni liittynyt tarpeeksi musiikkiin, mutta Elämäni Biisiä fanitin jo valmiiksi. Minua ei todellakaan tarvinnut houkutella, JP paljastaa.

Tero Vesterinen puolestaan luotsaa ahkerasti keikkailevaa, peräti kymmenenhenkistä Vesterinen Yhtyeineen -bändiä. Myös Elämäni Biisi -ohjelman taustalaulaja Jepa Lambert kuuluu Vesterisen bändin kokoonpanoon.

Bändiä johtaa aiemmilta kausilta tuttu Kalle Torniainen.

Lue myös: Rakeinen kuva nuoresta Jarkko Aholasta otettiin hetkenä, jolloin ilmassa oli paljon ahdistusta: ”Olin päättänyt lopettaa musiikin harrastelun”

Myös Diandra tulkitsee vieraiden suosikkikappaleita tulevalla kaudella.

Ainakin nämä tähtivieraat paljastavat lempikappaleensa

Neljännellä kaudella Katja Ståhlin vieraaksi saapuu Ylen mukaan ainakin Hector, Katri Helena, Millariikka Rytkönen, Jani Toivola, Juha Itkonen ja Kike Elomaa.

Ensimmäisen jakson vieraaksi saapuvat politiikan tutkija Mika Aaltola, jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola, näyttelijät Essi Hellen ja Kiti Kokkonen sekä keihäslegenda Antti Ruuskanen.

Elämäni biisi -ohjelman juontaja on aiemmilta kausilta tuttu Katja Ståhl.

Neljäs kausi koostuu yhteensä kymmenestä livelähetyksestä. Tämän lisäksi kaudella nähdään kaksi ennalta nauhoitettua erikoisjaksoa.

X