Julkkikset

Kiti Kokkonen julkaisi upeita kasarikuvia äidistään Titta Jokisesta – ”Wau!”

Näyttelijä Kiti Kokkonen löysi omista arkistoistaan vanhoja valokuvia äidistään näyttelijä-laulaja Titta Jokisesta. Kiti jakoi hurmaavat kuvat Instagram-tilillään seuraajiensa iloksi. ”Äitini on yksi maailman hauskimmista naisista”, Kiti hehkutti alkuvuodesta Annan haastattelussa.
17.7.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Paula Kukkonen/Otavamedia, Tiia Ahjotuuli

Tanhupallo-sketsihahmona hurmannut näyttelijä Kiti Kokkonen, 43, on julkaissut Instagram-tilillään nostalgisia kuvia äidistään Titta Jokisesta, 67.

”Löysin arkistojen aarteita äidistä, wau!”, Kokkonen kirjoitti kuvien yhteyteen. Olkatoppauksista ja meikkilookeista päätellen kuvat ovat kultaiselta 1980-luvulta. Monet Kitin Instagram-seuraajat innostuivatkin muistelemaan menneitä, ja hehkuttavat Titta Jokista kauniiksi ja upeaksi komedianäyttelijäksi.

Löysin arkistojen aarteita äidistä, wau! ♥️

Henkilön kitikokkonen (@kitikokkonen) jakama julkaisu

Kiti Kokkonen: ”Äitini on yksi maailman hauskimmista naisista”

Kitin äiti Leena-Maija ”Titta” Jokinen tunnetaan parhaiten komediarooleistaan televisiossa ja elokuvissa, Komediateatteri Arenan näyttelijänä sekä lukuisista äänirooleistaan piirretyissä elokuvissa ja televisiosarjoissa.

”Äitini on yksi maailman hauskimmista naisista. Ihailen hänen synnynnäistä rytmitajuaan ja sitä, miten hän käyttää kehoaan ja ilmeitään. En ole tietoisesti pyrkinyt matkimaan häntä tai tekemään täysin eri tavalla. Olen yrittänyt kehittää oman tavan tehdä komiikkaa”, Kiti Kokkonen kertoi aiemmin Annan Vartaloni tarina -haastattelussa.

Titta Jokinen, Kiti Kokkosen äiti.

Titta Jokinen ja tytär Kiti Kokkonen toukokuussa 2018.

Titta Jokinen ja Kitin isä, ohjaaja Ere Kokkonen olivat naimisissa vuosina 1974–1978. Kitin vanhemmat erosivat, kun Kiti oli kolmevuotias.

Kymmenen vuotta sitten menehtyneen isän poismeno oli Kitille erittäin kova paikka.

”Äiti ja bonusäiti ovat minulle supertärkeitä ja rakkaita, mutta isä oli tärkein tukipilarini. Hän keskusteli kanssani kaikesta ja osasi aina asettaa asiat perspektiiviin”, Kiti kertoi.

148,5-senttinen Kiti Kokkonen kertoo perineensä pienen kokonsa ja elekielensä isältään, äidiltään puolestaan piirteitä, jotka ovat nousseet iän myötä enemmän esiin.

”Isäkin oli lyhyt, mutta en muista sen aiheuttaneen hänelle komplekseja. Äitini puskee yhä enemmän esiin piirteistäni ja käytöksestäni”, Kiti pohti. Kitin Vartaloni tarina -haastattelun voit lukea tästä.

Mikä on tärkeintä elämässä? Katso myös Tanhupallon elämänohjeet:

Suosittelemme