Marco Bjurström ikävöi ystäväänsä Hanna-Riikka Siitosta.
Marco Bjurström ikävöi ystäväänsä Hanna-Riikka Siitosta.
Julkkikset

Marco Bjurström muistelee koskettavasti edesmennyttä Hanna-Riikka Siitosta: ”Olen niin kiitollinen pitkästä ystävyydestä ja ikävä on iso”

Pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyttä Hanna-Riikka Siitosta jäi kaipaamaan moni ystävä. Marco Bjurström julkaisi nuoruuskuvan hänestä ja edesmenneestä ystävästään. Mukana oli koskettava kuvateksti.
Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: Vessi Hämäläinen

Viime viikolla pitkäaikaiseen sairauteen menehtynyttä näyttelijä-laulaja Hanna-Riikka Siitosta on jäänyt kaipaamaan perheen lisäksi moni ystävä. Yrittäjä, juontaja Marco Bjurström, 52, on julkaissut Instagramissa nostalgisen yhteiskuvan hänestä ja Hanna-Riikasta. Kuvatekstissä hän kertoo isosta ikävästä.

Se, että elämänsä aikana löytää ihmisiä, joiden kanssa kokee katsovansa samaan suuntaan on perin harvinaista ja ihmeellistä”, Marco kirjoittaa.

Hanna-Riikka Siitonen sai kuulla 29-vuotiaana sairastavansa kilpirauhassyöpää. Siitä huolimatta hän pysyi vahvana ja päätti elää tässä hetkessä.

Ehkä Marco viittaa Hanna-Riikan elämänasenteeseen kuvatekstissään kirjoittamalla: ”Rakas Hakki – lupaan jatkossakin pitää potentiaalikakkulat silmilläni.”

Rakastettu laulaja-näyttelijä nukkui pois 47-vuotiaana 23. heinäkuuta 2018.

Olen niin kiitollinen pitkästä ystävyydestä ja ikävä on iso,” Marco kirjoittaa.

Nina Tapio muisteli ystäväänsä koskettavalla videolla

Myös Hanna-Riikan hyvä ystävä Nina Tapio on muistanut edesmennyttä ystäväänsä menneitä muistelemalla ja julkaisemalla koskettavan tribuuttivideon. Hanna-Riikka Siitonen nousi julkisuuteen yhdessä Nina Tapion kanssa 1990-luvulla menestyneestä Taikapeili-yhtyeestä.

Syöpään menehtynyttä Hanna-Riikka Siitosta kannatteli vahva elämänfilosofia: ”Kun törmää yhä uudestaan tulevaisuuden epävarmuuteen, oppii pakosta elämään tässä hetkessä”

X