Reino ja Maria Nordin ovat olleet yhdessä yli 10 vuotta.
Julkkikset

Maria ja Reino Nordin saavat vauvan! Haave kolmannesta yhteisestä lapsesta elänyt pitkään

Maria ja Reino Nordin saavat kolmannen lapsen loppukesästä, jos kaikki sujuu odotusten mukaisesti. Maria kertoi jo viime keväänä haaveilevansa vauvasta.
Teksti: Outi Pippuri & Johanna Jantunen Kuvat: Otavamedia

Maria Nordin, 34,  ja Reino Nordin, 34, odottavat vauvaa.  Muusikko Reino Nordin kertoi iloisen uutisen Facebook-päivityksessään sunnuntai-iltana:

”Tiedotusluontoinen asia. Olemme raskaana. Maria-vaimoni (12rv) fyysisesti minä lähinnä henkisesti! Toivomme ihanaa odotusaikaa ja lapsi on haluttu ja ahkerasti harjoiteltu!”, Reino kirjoitti.

Myös Maria ilmoitti raskaudestaan Kaksplus.fin blogissaan.

”Ilmeisesti joku alkoi kuvieni perusteella analysoida vatsanseutuani, sillä kuulin että Jodelissa käydään keskustelua siitä, olenko raskaana. Ja olenhan minä! Ja se on ihanaa!”

Plans for today: Beach. Coconut. #raskaana

Henkilön Maria Nordin (@marianordin.fi) jakama julkaisu

Marialla ja Reinolla entuudestaan kaksi yhteistä lasta, 8-vuotias Fidel ja 6-vuotias Luna. Lisäksi Reinolla on poika edellisestä parisuhteesta.

”Mitä jos meille tulisi vielä yksi vauva”

Maria kertoi jo viime keväänä Kaksplus-lehden kolumnissaan alkaneensa haaveilla uudesta vauvasta.

”Moni tuttavapiirissä on saanut kolmannen lapsen, ja pakko myöntää, että jotain outoa on tapahtunut ajatuksissani. Olen antanut ajatukselle iltatähdestä mahdollisuuden: mitä jos meille tulisi vielä yksi vauva”, Maria kirjoitti huhtikuussa 2017.

Maria kirjoittaa kolumnissaan, että hänellä oli ristiriitaisia tunteita toisen raskautensa aikana.

Vaikka toinen lapsi oli hyvin toivottu, muistan raskausajalta oudon tunteen. Tuntui, kuin pettäisin esikoista, koska tunsin rakkautta sisälläni kasvavaa vauvaa kohtaan. Ajatus kolmannesta lapsesta ei herätä tätä tunnetta. Olen varma, että rakkauteni riittäisi kaikille.”

Kolmas raskaus on rennompi

Nordinit ovat parhaillaan lomalla Thaimaassa, jossa he aikoivat oleilla koko tammikuun. Maria kertoo Raskaana ja lomalla -blogikirjoituksessaan, että lomalla on tarkoitus ottaa rennosti ja pitää puhelimet kiinni, minkä hän uskoo olevan hyväksi myös raskauden kannalta.

”Tuntuu, että tämä on aivan erilainen raskaus kuin kaksi aiempaa. Silloin mietin joka sekunti raskautta ja tarkkailin oloani. Miten hullua ja järjetöntä toimintaa hyvinvoinnin kannalta! Nyt olen suorastaan päiväkausiksi unohtanut raskauteni ja sitten taas yhtäkkiä muistan asian. Ja joka kerta kun muistan asian, tunnen lämpöisen onnen ja ilon sisälläni”, Maria kirjoittaa.

X