Julkkikset

Näin hauskasti alkoi Elastisen ja Riina-vaimon rakkaustarina: ”Mä olen sun tuleva vaimosi” – nyt talvivauva tulossa!

Räppäri Elastinen ja hänen Riina-vaimonsa odottavat toista lastaan, jonka on määrä syntyä helmikuussa. Iloinen uutinen paljastettiin vastikään julkaistussa 7 veljestä – 20 vuotta Rähinää -kirjassa. Mikko Aaltosen kirjoittamassa kirjassa kerrotaan myös, miten Elastisen ja Riinan rakkaustarina sai alkunsa.
18.10.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Kimmo Laiho eli Elastinen, 37, odottaa Riina-rakkaansa kanssa talvivauvaa. Elastisen ja Riinan esikoispoika saa helmikuussa pikkusiskon.

”Kimmo ja hänen vaimonsa ovat juuri saaneet tietää, että heidän esikoispoikansa saa pikkusiskon helmikuussa”, 7 veljestä – 20 vuotta Rähinää -kirjassa kerrotaan.

Elastisen ja julkisuuden valokeilasta visusti poissa pysytelleen Riina-vaimon esikoispoika syntyi helmikuussa 2017. Sisarusten ikäero tulee siis olemaan melko tasan kaksi vuotta. Vuonna 2017, juuri ennen esikoisensa syntymää, Elastinen kertoi Anna.fi:lle, että hän on aina tiennyt haluavansa isäksi. Hän kertoi haastattelussa myös, että haluaa kasvattaa lapsestaan hyvän tyypin, jolla on vahva itsetunto ja joka kunnioittaa toisia ihmisiä.

Elastinen ja Riina menivät naimisiin syyskuussa 2017. Heidän yhteinen taipaleensa alkoi reilut kolme vuotta aiemmin.

Riina kertoi Elastiselle ensikohtaamisella olevansa tämän tuleva vaimo

Elastinen nousi koko kansan suosikiksi viimeistään vuonna 2014, kun hän oli mukana Vain elämää -ohjelman 3. tuotantokaudella. Kirjassa paljastetaan, että Elastinen ja Riina tapasivat pari viikkoa Vain elämää -kuvausten päättymisen jälkeen, kun Kimmo oli keikalla Summer Up -festivaalilla Lahdessa.

”Jatkobileissä yökerhon yläkerran vip-tilassa Kimmo pysäytti kauniin tummahiuksisen naisen, ja kysyi ’Kukas sä olet?’ Nainen vastasi: ’Mä olen sun tuleva vaimosi’. Ruskeaverikkö esittäytyi Riinaksi ja kertoi, että ’treffimatkoille tulee vähän pituutta’, koska hän asuu Maltalla”, kirjassa kerrotaan.

Elastinen, Riina ja Samuli Edelmann viettivät aikaa keskenään

Pari kuukautta ensikohtaamisesta Elastisen Vain elämää -kaveri Paula Vesala ja tämän silloinen mies, parhaillaan esitettävässä Vain elämää -ohjelmassa mukana oleva Lauri Ylönen, olivat muuttaneet Los Angelesiin asumaan. Paulan ja Laurin muuton myötä Elastinen oli muuttanut vuokralle heidän omakotitaloonsa Helsingin Karhusaareen. Hän ei kuitenkaan viettänyt vapaa-aikaansa asunnossaan.

”Aina kun Kimmolla koitti muutama päivä vapaa-aikaa, hän huomasi nousevansa Maltalle vievään lentokoneeseen. Jotta sattumien summa olisi ollut täydellinen, Maltalla asui myös Kimmon Vain elämää -kaveri Samuli Edelmann perheineen. Pian Kimmo, tämän tuleva vaimo ja Edelmann viettivät aikaa yhdessä”, kirjassa kuvaillaan.

Niin hyvä fiilis, että otsaa oli vaikea kurtistaa edes kuvissa

Kirjassa Elastinen kertoo mietteistään sinä hetkenä, kun hän, Riina ja Samuli katselivat Vain elämää -kauden ensimmäistä jaksoa Samulin asunnossa Maltalla.

”Muistan, kun katsoimme Vain elämää -kauden ensimmäistä jaksoa porukalla Samulin kämpillä Maltalla. Summer Upista oli vierähtänyt jo kolmisen kuukautta ja alkoi olla selvää, että Riinasta todellakin tulisi vaimoni. Samalla hetkellä, siellä Samulin sohvalla, oivalsin, että Vain elämästä oli ollut mulle pelkkää hyötyä. Tajusin, että elin järjettömän positiivisen kierteen keskiössä. Alkoi olla yhä vaikeampaa onnistua puristaa vanhoista Fintelligensin promokuvista tuttu vihainen kurtistus otsalle. Oli niin helvetin hyvä fiilis koko ajan”, Elastinen kertoo kirjassa.

Perhe on nyt aina tärkein

Elastinen kertoi Anna.fi:lle kesällä, että perhe on hänelle kaikki kaikessa. Hän oli silloin vastikään julkaissut Supervoimii-hittibiisin, jossa hän kertoo avoimesti tunteistaan Riina kohtaan.

– Nykyään perhe on aina tärkein, Elastinen kiteytti haastattelussa.

Elastinen on julkaissut esikoisestaan useita herkkiä kuvia Instagramissa. Yksi herkistä kuvista on julkaistu jo raskausaikana.

Lähde: Mikko Aaltonen: 7 veljestä – 20 vuotta Rähinää (Otava, 2018)

Lue myös

Suosittelemme