Julkkikset

Natalia Salmela sai esikoisensa – synnytys alkoi yllättävästi: ”En olisi parempaa starttia voinut toivoa”

Bloggaaja ja yrittäjä Natalia Salmelan esikoinen on syntynyt. Vauva on hänen ja hänen miesystävänsä ensimmäinen yhteinen lapsi. Yllätysraskauden etenemisestä avoimesti blogissaan kertonut Natalia kertoi ilouutisesta lisäämällä suloisen kuvan sosiaaliseen mediaan.
Teksti: Janna Nousiainen Kuvat: Janita Autio

Bloggaaja ja yrittäjä Natalia Salmela, 32, on saanut lapsen. Myöhään tiistai-iltana syntynyt vauva on Natalian ensimmäinen lapsi. Hän ilmoitti ilouutisesta lisäämällä kuvan sosiaaliseen mediaan.

Kuvassa silminnähden onnellinen Natalia pitelee vastasyntynyttä vauvaa samalla, kun hänen miesystävänsä antaa suudelman naisen otsalle.

”Kiitos ryhmään pääsystä. T: Benkku #wtdbaby”, Natalia on kirjoittanut kuvan yhteyteen.

Myöhemmin tuore äiti julkaisi vielä toisen kuvan, jossa näkyy suloisen vauvan kasvot. Kuvan yhteyteen hän on kirjoittanut synnytyksestään.

View this post on Instagram

Kiitos kaikille onnitteluista! 💕 Ollut hämmentävä päivä, vieläki epätodellinen olo että tää on meidän vauva ja viedään se noin vaa kasuaalisti ehkä jo huomenna kotiin 🤞 Benkku syntyi eilen 11.8. klo 23:52 aika nopsan synnytyksen päätteeksi. Klo 10 olin @mehilainenoy neuvolassa, klo 10:30 menikin lapsivedet tutkimuspöydälle lääkärin tsekatessa tilanteen (paras munkki ever, koska en olisi halunnut sitä määrää mihinkään lattioille ja oli 2 ammattilaista vieläpä ympärillä) 👌 Klo 14 alkoi säännölliset supistukset, 17:30 oltiin Jorvissa synnärillä ja 6h myöhemmin homma olikin ohi 🤙 Top 3 parhaat asiat viimeiseltä vuorokaudelta: 1) EPIDURAALI ❤ 2) Henkilökunta, joka antoi epiduraalin 3) Lapsi, joka syntyi epiduraalin vaikutuksen alaisena. Aini, muistinko mainita jo epiduraalin?? 😬 Nyt tää kavru vaa safkaa ja nukkuu, aika lungia. Meillä on käynyt kyl hyvä tsägä kaiken osalta! En olis parempaa starttia voinut toivoa, vaikka Benkku pisti hieman draamankaarta synttäripäivänsä loppumetreille. No, vartin huoli ei tunnu tässä kokonaisuudessa enää kovin relevantilta. 💕 #wtdbaby

A post shared by Natalia Salmela (@natasalmela) on

Natalian synnytys alkoi yllättäen lapsiveden mentyä neuvolan tutkimuspöydällä ja vauva syntyi vielä samana päivänä. Natalia kiitteli päivityksessään hyvin sujunutta synnytystä, sairaalan henkilökuntaa ja epiduraalipuudutusta.

”Meillä on käynyt kyl hyvä tsägä kaiken osalta! En olis parempaa starttia voinut toivoa, vaikka Benkku pisti hieman draamankaarta synttäripäivänsä loppumetreille”, Natalia ilakoi kuvatekstissä.

Raskaus tuli yllätyksenä

Raskaus oli Natalialle järkytys, sillä hän ei ollut koskaan mieltänyt itseään äidilliseksi ihmiseksi, eikä hän ollut suunnitellut lasten hankkimista. Positiivinen raskaustesti laittoikin kaikki suunnitelmat uusiksi.

– Lähdimme mieheni kanssa heti raskausuutisten jälkeen Riikaan hotellilomalle, jonka olimme varanneet kauan sitten. Siellä makasimme viisi päivää hotellihuoneessa miettien, että mitä hittoa me oikein teemme. Silti alusta saakka oli selvää, että katsomme, mitä tästä tulee ja koitamme rakentaa elämämme nykyisten korttiemme varaan, Natalia kertoi huhtikuussa Annan haastattelussa.

Natalian miesystävällä on jo entuudestaan yksi lapsi, ja Natalia kertoikin miesystävän tuen olleen hänelle kaikki kaikessa. Se auttoi alun epävarmuuksien ja huolien keskellä.

– Hänen iloisuutensa ja intonsa loi alussa minuun varmuutta siitä, että tämä on hyvä juttu. Vaikka emme suunnitelleet tätä, kaikki kääntyi parhain päin.

X