Jonna Geagea on tunnettu Nylon Beat -yhtyeestä.
Jonna Geagea tuli tunnetuksi Nylon Beat -yhtyeestä.
Julkkikset

Nylon Beat -laulaja ja kahden pienen tytön äiti Jonna Geagea: ”Arkiset rakkaudenosoitukset ovat parhaita”

Laulaja Jonna Geagea mursi jalkansa liukastuttuaan kotipihalla.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Nylon Beatista tuttu laulaja Jonna Geagea, 41, nilkutti Tähdet, tähdet -ohjelman lehdistötilaisuuteen kyynärsauvojen kanssa. Hän kertoi murtaneensa pohjeluunsa liukastuttuaan omalla terassillaan. Jonna joutunee tukeutumaan keppeihin 3. helmikuuta alkavassa kisassakin.

– Kaatuminen teki tosi kipeää, mutten tajunnut heti, että jalkani on murtunut. Menin lääkäriinkin vasta päivä tapahtuneen jälkeen. Saa nähdä, ehtiikö jalka kuntoon suoriin lähetyksiin mennessä. Ilman muuta aion kuitenkin olla kisassa mukana!

Jonna Geagea: ”Mieheni ja neljä- ja kuusivuotiaat tyttäreni ovat huolehtineet minusta”

Jonna Geagea nähdään Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Jonna Geagea nähdään Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Jonnan mukaan hänen perheensä on hoivannut häntä aktiivisesti toipilasaikana.

– Mieheni ja neljä- ja kuusivuotiaat tyttäreni ovat huolehtineet minusta ihanasti. Tänään mieheni oli hiekoittanut koko pihan, jotten enää kaatuisi. Toisinaan meillä on tehty lumityöt tai sytytetty pihavalot, jos tulen myöhään kotiin. Arkiset rakkaudenosoitukset ovat parhaita, Jonna kiitteli.

Jonna haluaa osallistua haaverista huolimatta kilpailuun, jotta pääsee näyttämään kyntensä.

– Olen tehnyt Nylon Beatin jälkeen tosi paljon musiikkia ja haluan päästä näyttämään ihmisille, mitä kaikkea osaan. Olen vähän sitä mieltä, että tänä vuonna voiton vie nainen – ja vieläpä porukan vanhin nainen, Jonna nauroi.

Nylon Beat -laulaja Erin Anttila: ”Päädyin parrasvaloista kaupan kassalle”

Tähdet, tähdet -sarjan 5. kausi alkaa 3.2.2018 MTV:lla. Kilpailijoina nähdään Tiktakin Petra, Ressu Redford, Jon-Jon, Heidi Kyrö, Ilta, Samae Koskinen, Kyösti Mäkimattila, Aurora, Jussi Rainio ja Jonna Geagea.

X