– Oma kehonmuokkausprojektini oli tosi aggressiivinen ja rankka, sillä muutokset oli saatava aikaan niin nopealla tahdilla, Riku Nieminen kertoo.
– Oma kehonmuokkausprojektini oli tosi aggressiivinen ja rankka, sillä muutokset oli saatava aikaan niin nopealla tahdilla, Riku Nieminen kertoo.
Julkkikset

Riku Nieminen laihdutti 10 kiloa kuukaudessa – ja lihotti sen jälkeen itseään 30 kiloa: ”Enää en olisi valmis samaan”

Näyttelijä Riku Nieminen ei lähtisi enää kovin helposti muokkaamaan kroppaansa.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Tiia Ahjotuli

Näyttelijä Riku Nieminen juontaa syksyllä alkavan Suurin Pudottaja Suomi -kilpailun. Riku päätyi ohjelman puikkoihin siitä syystä, että muokkasi itsekin rajusti kehoaan Juice-elokuvan kuvauksia varten. Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa kiloja karistamassa ovat muun muassa Pertti ”Nipa” Neumann, Riitta Väisänen ja Juhani Tamminen.

–Tiedän jotain siitä elämäntyylistä, kun painoaan pitäisi muuttaa nopealla tahdilla: mitä itsekuria ja määrätietoisuutta se vaatii. Sympatiani ovat ehdottomasti kilpailijoiden puolella.

Lue myös: Tämän takia ei kannata olla liian hyvä laihduttaja – nälkävelka lisää ahmimishimoa

Rankka kehonmuokkausprojekti

– Oma kehonmuokkausprojektini oli tosi aggressiivinen ja rankka, sillä muutokset oli saatava aikaan niin nopealla tahdilla.

Riku kertoo laihduttaneensa kuukaudessa kymmenen kiloa ja lihottaneensa sen jälkeen itseään kolmen kuukauden aikana 30 kiloa.

– Molemmat olivat ympärivuorokautista hommaa. Enää en olisi valmis samaan, ellei vastaan tulisi jokin aivan poikkeuksellinen rooli tai tilanne, Riku sanoo.

Riku on palannut viimeisen vuoden aikana takaisin normaalimittoihinsa, joskaan keho ei tunnu vielä täysin omalta.

–Liikkuvuuteni ja notkeuteni ovat nykyään selvästi huonompia kuin ennen elokuvan kuvauksia, mutta muuten oloni on palautunut suhteellisen normaaliksi. Käyn seinäkiipeilemässä, uimassa ja kaverin kanssa silloin tällöin kuntosalilla. Hartiani saavat taas kasvaa, vaikken kehonrakennusmielessä urheilekaan, Riku sanoo.

Lue myös: Unohda laihdutus! 4 lempeää ohjetta, jotka auttavat näkemään oman vartalosi ainutlaatuisuuden

X