Julkkikset

Sara Sieppi puolisonsa Roope Salmisen kipeästä äitisuhteesta: En ole vielä päässyt tutustumaan anoppiini

Sara Siepin mielestä on tärkeää, että hänen avopuolisonsa Roope Salminen kirjoitti kappaleen vaikean äitisuhteen herättämistä tunteista. – Varmasti moni pystyy samaistumaan häneen, Sara sanoo.
Teksti: Virpi Valtonen Kuvat: Pia Jokela/Otavamedia

Roope Salminen ja koirat -yhtye julkaisi viime perjantaina uuden kappaleen nimeltä Sinulle mutsi. Kappale käsittelee kipeää aihetta: Roope Salmisen suhdetta äitiinsä Minna Turuseen. Roope laulaa kappaleessa muun muassa siitä, ettei hän ole nähnyt äitiään viiteen vuoteen ja toivoo tämän soittavan pojalleen kappaleen kuultuaan.

Myöskään Roopen avopuoliso, malli ja juontaja Sara Sieppi ei ole vielä päässyt tutustumaan anoppiinsa.

– On tärkeää että Roope teki kappaleen ja pystyi kertomaan tunteistaan siinä. Varmaan moni pystyy samastumaan häneen, Sara totesi Annalle Levillä.

Saran ja Roopen suhde alkoi vuosi sitten Levillä

Sara vietti viime viikonlopun Levillä talvikauden avajaisissa isosiskonsa kanssa. Roope ei ehtinyt mukaan, sillä hän esiintyi Rocky Horror Show -musikaalissa ja juonsi viimeistä Enbuske, Veitola & Salminen -televisio-ohjelman lähetystä.

– Roopella ei kyllä työtahti rauhoitu varmaan ikinä. Rocky Horror Show’n näytökset pyörivät edelleen, ja Roope kiertää keikoilla bändinsä kanssa. Haluan tuoda Roopen vielä joskus kanssani Leville, Sara totesi Annalle.

Syykin on ymmärrettävä. Sara paljastaa, että hänellä ja Roopella on Leviltä erityisen lämpimiä muistoja: he kohtasivat toisensa siellä tasan vuosi sitten.

– Näimme Roopen kanssa ekoja kertoja vuosi sitten Levin talvikauden avajaisissa. Emme olleet vielä silloin yhdessä, juttumme vasta alkoi silloin. Voi sanoa, että suhteemme alkoi Leviltä, Sara sanoo.

Jouluna kolmen viikon lomalle

Viime marraskuusta lähtien pari onkin ollut yhdessä niin tiiviisti kuin molempien työt ovat sallineet.

Tulevana jouluna Sara ja Roope aikovat karistaa Suomen lumet kengistään ja lähteä pidemmälle kolmen viikon kaukolomalle aurinkoon. Myös viime tammikuussa Sara ja Roope tekivät yhdessä Australian-matkan.

– Olemme joulun ja uuden vuoden poissa Suomesta, mutta ajattelin, että vietämme kotona joulua ennen kuin lähdemme reissuun, avoliitossa rakkaansa kanssa Helsingin Punavuoressa maaliskuusta lähtien asunut Sara kertoi.

– Elämässäni on nyt hyvä balanssi. Kaikki on ihanasti.

Lue myös:

Roope Salmisen kanssa onnellinen Sara Sieppi: ”Varatun miehen tapaileminen oli virhe”

X