Julkkikset

Sinkkuna viihtyvä koomikko Sami Hedberg: ”Naisilta ei ole tullut yhteydenottoja”

Uuteen elämänvaiheeseen totutteleva koomikko Sami Hedberg on opetellut hölläämään töissään ja ottanut enemmän aikaa itselleen.
Teksti: Johanna Yrjölä Kuvat: Matti Matikainen

Vuoden alussa Ilona-vaimostaan eronnut koomikko Sami Hedberg on totutellut viime kuukaudet uuteen elämänvaiheeseen sinkkuna. Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen Sami on nauttinut yksinolosta ja keskittynyt omaan hyvinvointiinsa.

– Elämässäni on nyt ihan uusi vaihe, mikä on aika jännää. Olen ollut aika rauhassa ja järjestellyt elämääni. Olen tosi iloinen, että ero meni niin hyvin ja olemme edelleen ystäviä Ilonan kanssa. Uutta daamia ei ole ilmestynyt vielä rinnalle, eli sinkkuna mennään, Sami kertoo tv-yhtiö Discoveryn syyspressissä elokuvateatteri Maximissa.

Samin mukaan erouutiset eivät ole kirvoittaneet viestitulvaa tai yhteydenottoja hänen naispuolisilta ihailijoiltaan.

– Tein stand up -jutunkin siitä, että kun Elastinen ilmoitti menevänsä naimisiin, häneltä lähti yli 15 000 Instagram-seuraajaa. Kun minä taas kerroin olevani sinkku, ei tapahtunut mitään. Naisilta ei ole tullut juurikaan yhteydenottoja, Sami nauraa.

Sami ei ole alkanut liioin käyttää Tinderiä tai muita sosiaalisia deittisovelluksia.

– Olen pysytellyt erossa Tinderistä, sillä en osaa oikein suhtautua siihen. Ihmisten tapaaminen livenä on enemmän minun juttuni.

Uusi koti Töölöstä

Lauttasaaressa aiemmin asunut Sami hankki kesällä itselleen uuden kodin Töölöstä.

– Töölö on kivaa aluetta ja olen kotiutunut hyvin. Toisin kuin julkisuudessa on väitetty, kotini ei ole 120- vaan 75-neliöinen.

– Viimein sain myös valmiiksi vaatehuoneeni, jonne tulevat kaikki pukuni ja kenkäni riviin. Vein muuton yhteydessä varmaan kymmenen jätesäkillistä vaatteita kierrätykseen, mutta etenkin kenkiä on edelleen aika paljon, Sami kertoo.

Ensimmäistä kertaa elämässään Sami on myös vähentänyt töiden tekemistä ja antanut itselleen luvan lomailla useamman viikon kerrallaan.

– Olen oppinut vähän hölläämään iän myötä. Ennen minun oli vaikeampi kieltäytyä työtarjouksista. Nyt, kun olen tehnyt niin paljon kaikenlaista, voin jo paremmin valita, mihin lähden mukaan. Pidin kesällä melkein viisi viikkoa lomaa, ja nyt syksylläkin aion ottaa aikaa itselleni, mökkeillä ja käydä Lapissa ruskaa ihailemassa.

X