Julkkikset

Tältä näyttää rakastunut mies! Näyttelijä Samuli Vauramo naimisiin – kertoi asiasta herkällä yhteiskuvalla

Näyttelijä Samuli Vauramo, 37, on mennyt naimisiin muotialalla työskentelevän amerikkalaisrakkaansa Brittnie Jonesin kanssa. Samuli kertoi avioliittoon astumisesta Instagramissa parin herkän yhteiskuvan julkaisun yhteydessä.
9.11.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: OM-arkisto

Kääntöpiste, Tuntematon sotilas ja Lauri Mäntyvaaran tuuheat ripset -elokuvissa näytellyt Samuli Vauramo on nyt naimisissa muotialalla työskentelevän amerikkalaiskultansa Brittnie Jonesin kanssa.

Samuli ilmoitti ilouutisesta Instagram-kuvalla, jossa hän ja Brittnie poseeraavat rakastuneen näköisinä.

”Okei perhe, ystävät, kollegat ja täysin tuntemattomat – saanko esitellä, tässä on rouva Jones! Naimisiinmeno osa yksi on tehty, hääjuhlat seuraavat myöhemmin”, Samuli kirjoittaa julkaisemansa Instagram-kuvan yhteydessä englanniksi.

Myös Brittnie julkaisi saman kuvan omalla Instagram-tilillään. Kuvan ohessa oleva teksti on muuten täysin sama kuin Samulilla, mutta hän halusi luonnollisesti rouva Jonesin sijaan esitellä ihmisille aviomiehensä.

Häähumua todennäköisesti sekä Suomessa että Amerikassa

Samuli ja Brittnie kihlautuivat huhtikuussa 2017. He asuvat yhdessä Los Angelesissa, Kaliforniassa. Samuli kuitenkin vietti viime vuonna yli puolet vuodesta Suomessa töidensä takia. Todennäköisesti häähumua tulee olemaan sekä Suomessa että Amerikassa.

– Meillä molemmilla on sen verran sukua omissa kotimaissamme, että todennäköisesti juhlimme molemmissa maissa. Mutta mitään ei ole vielä päätetty, Samuli paljasti Anna.fi:lle helmikuussa.

Lue myös

Suosittelemme