Prinsessa Märtha Louise.
Kuninkaalliset

Norjan prinsessa Märtha Louise ja rakas Durek-shamaani kihloihin!

Prinsessa Märtha Louise on kihlautunut shamaaniparantajana työskentelevän kumppaninsa Durek Verretin kanssa.
Teksti: Anna Ferrante Kuvat: Mirva Kakko

Norjan hovista kantautuu lämpimiä uutisia: prinsessa Märtha Louise on mennyt kihloihin kumppaninsa Durek Verretin kanssa.

Hovin julkaisemassa tiedotteessa kuningasperhe eli kuningas Harald, kuningatar Sonja, kruununprinssi Haakon ja kruununprinsessa Mette-Marit onnittelevat tuoretta kihlaparia.

”Sydämelliset onnittelut kihlaparille ja kaikkea hyvää tulevaan”, tiedotteessa toivotetaan.

Prinsessa itse julkaisi sosiaalisessa mediassa herkän kihlajaispotretin.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Märtha Louise (@iam_marthalouise) jakama julkaisu

”Durek on kaksoisliekkini”

Kihlaus on jatkumoa parin vuonna 2019 julkisuuteen tulleelle seurustelulle. Suhde on herättänyt Norjassa erityistä huomiota Durekin ammatin vuoksi.

Durek työskentelee shamaanina ja henkiparantajana kotimaassaan Yhdysvalloissa. Hän on myös aktiivinen naisten- ja ihmisoikeuksien puolustaja.

Märtha Louise ei ole kuitenkaan antanut osin ristiriitaisen huomion himmentää onneaan.

”Kun tapaat kaksoisliekkisi, tiedät sen. Olen ollut tarpeeksi onnekas tapaamaan omani. Shamaani Durek on muuttanut elämäni”, prinsessa kirjoitti Instagram-tilillään suhteen alkuaikoina.

”Teen valintani rakkaudesta. Siinä se. Durek on mies, jonka kanssa rakastan viettää aikaani ja joka täydentää minua. Kiitos, että kunnioitatte tekojani ja kumppanivalintaani. Tiedän vain sen, että tällä hetkellä rakastamme toisiamme ja olen superonnellinen”, Märtha Louise on niin ikään kirjoittanut miehestään aiemmin Instagramissa.

Märtha Louise Annan haastattelussa: ”Elämässä on tärkeää seurata sydäntään ja omaa sisäistä ääntään”

Hengellisyys yhdistää kihlaparia

Erityisherkäksi itseään kuvaileva Märtha Louise on kertonut Durekin hyväksyvän hänet sellaisena kuin hän on. Ennen kaikkea Durek saa hänet nauramaan.

Myös hengellisyys yhdistää onnellista kihlaparia. Durek on kutsunut enkelikoulun perustanutta ja erityisherkkyydestään kirjan kirjoittanutta Märtha Louisea sukulaissielukseen.

Märtha Louise oli aiemmin naimisissa kirjailija Ari Behnin kanssa. Avioliitosta syntyi kolme lasta ja se päättyi eroon vuonna 2016. Ari Behn kuoli vuonna 2019.

X