Kuninkaalliset

Prinsessa Märtha Louise on rakastunut! Erityisherkkä prinsessa löysi rinnalleen amerikkalaisen shamaanin: ”Pyyteetöntä rakkautta on todella olemassa”

Prinsessa Märtha Louise on onnellinen nainen – erityisherkkä prinsessa esitteli uuden rakkaansa koko maailmalle Instagramissa. Märtha Louisen uusi miesystävä on shamaani.

Teksti:
Katri Koskinen
Kuvat:
Mirva Kakko

Prinsessa Märtha Louise seurustelee.

Prinsessa Märtha Louise on onnellinen nainen – erityisherkkä prinsessa esitteli uuden rakkaansa koko maailmalle Instagramissa. Märtha Louisen uusi miesystävä on shamaani.

Norjan prinsessa Märtha Louise, 47, seurustelee. Märtha Louise kirjoitti Instagram-tilillään pitkän ja kauniin kuvauksen uudesta rakkaastaan, jonka hän esittelee nyt ensimmäistä kertaa maailmalle.

”Kun tapaat kaksoisliekkisi, tiedät sen. Olen ollut tarpeeksi onnekas tapaamaan omani. Shaman Durek on muuttanut elämäni”, prinsessa kirjoittaa kolmen yhteiskuvan yhteyteen.

”Hän on saanut minut ymmärtämään, että pyyteetöntä rakkautta on todella olemassa tällä planeetalla.”

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Princess Märtha Louise (@princessmarthalouise) jakama julkaisu

Erityisherkäksi itseään kuvaileva prinsessa kertoo uuden miesystävänsä hyväksyvän hänet sellaisena kuin hän on, ilman pelkoa tai kyseenalaistamista. Ennen kaikkea uusi miesystävä saa hänet nauramaan.

”Tunnen olevani niin onnellinen ja siunattu siitä, että hän on poikaystäväni. Kiitos rakkaani, että olet ottanut minut osaksi perhettäsi. Rakastan sinua ikuisuudesta seuraavaan.”

Kritiikki ei pelota: ”Rakastamme toisiamme”

Märtha Louise on jo etukäteen ottanut kantaa suhdepaljastuksesta kumpuavaan mahdolliseen kritiikkiin. Hän muistuttaa tekstissään, ettei ole muiden asia tuomita häntä, eikä hän myöskään valitse rakkautta muiden mielipiteitä kuunnellen.

”Teen valintani rakkaudesta. Siinä se. Shaman Durek on mies, jonka kanssa rakastan viettää aikaani ja joka täydentää minua. Kiitos, että kunnioitatte tekojani ja kumppanivalintaani. Tiedän vain sen, että tällä hetkellä rakastamme toisiamme ja olen superonnellinen”, Märtha Louise kirjoittaa Instagramissa.

Märtha Louise erosi kirjailija- kuvataiteilijapuolisostaan Ari Behnistä vuonna 2016.

Lue myös: Näitä asioita Märtha Louise rakastaa ja vihaa – kysyimme Norjan prinsessalta 7 tunteisiin menevää kysymystä

Shaman Durek on shamaani

Märtha Louisen uusi miesystävä Shaman Durek on yhtä lailla hengellinen kuin prinsessakin. Shaman Durek on Los Angelesissa asuva shamaani, parantaja, naisten- ja ihmisoikeuksien puolustaja – tämä selviää miehen Instagram-tililtä. Hänellä on myös norjalaiset sukujuuret äitinsä puolelta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Shaman Durek (@shamandurek) jakama julkaisu

”Kun olin teini-ikäinen, äitini kertoi, että jonain päivänä joku hänen norjalaisjuuristaan löytäisi minut ja toisi sydämeeni suurta iloa. Kysyin häneltä ’Kuka, äiti?’. Hän vastasi: prinsessa. Nauroin, ja sanoin: ’Okei, prinsessa, miten vain äiti, olet hauska.’ Mutta hän oli oikeassa, sukulaissieluni löysi minut. Norjan prinsessa Märtha Louise. Leikkisä, oivaltava, hengellisesti innostava, voimakas nainen”, Shaman Durek kirjoitti omalla Instagram-tilillään jo helmikuussa 2019.

Ensimmäiset prinsessan ja Shaman Durekin yhteiskuvat ovat marraskuulta 2018. Tuolloin Shaman Durek kutsui prinsessa Märtha Louisea ystäväkseen ja sielunsiskokseen.

Lue myös: Prinsessa Märtha Louise: ”Nuorempana häpesin sitä, että olen prinsessa”

X