– Voi, että minä tykkään näistä hiuksista – suorastaan rakastan! Ihanaa, että minut puhuttiin ympäri.
Kilpailut

Kampaaja ylipuhui Tarjan leikkaamaan pitkän tukkansa – polkkatukan monipuolisuus yllätti Tarjan

Unelmaelämässä Tarja Rajala kävelisi korkokengillä – vielä niiden käyttäminen tuntuu vaikealta.
Teksti: Milla Muurimäki Kuvat: Niclas Mäkelä

Fiineissä vaatteissa olo tuntuu liian hienolta, ja siksi Tarja Rajala, 55, pitää skandinaavisen yksinkertaisesta tyylistä. Forssassa asiakkuusasiantuntijana työskentelevä Tarja sonnustautuu töihin farkkuihin ja puseroon – haaveissaan hän vetäisi jalkaansa myös korkokengät, mutta todellisuudessa hän ei osaa käyttää niitä. Juhliin Tarja valitsee ylleen klassisen kotelomekon, jakun ja huivin.

Lue lisää: Lyhyen polkkatukan ja pitkien otsahiusten yhdistelmä on huipputrendikäs – näin nutturakampaukseen tottuneen Anna-Riinan tyyli muuttui

Tarja pukeutuu arkisin mahdollisimman yksinkertaisesti eikä juuri meikkaa. – Voi, että minä tykkään näistä hiuksista – suorastaan rakastan! Ihanaa, että minut puhuttiin ympäri.

Tarja pukeutuu arkisin mahdollisimman yksinkertaisesti eikä juuri meikkaa.

Tasapitkä polkka

Tarja on kasvattanut hiuksia pitkään, mutta on huomannut sitovansa tukan aina kiinni. Ihan lyhyt tukka tuntui vieraalta, joten hiukset lyhennettiin tasapitkään polkkamittaan. Väriä kirkastettiin ja tukan kirjavuutta häivytettiin. Ohut tukka näyttää lyhyenä paksummalta, ja leukalinjaan leikattu pituus kohottaa kasvoja. Koska tukka on päältä pitkä, sen voi stailata monella tavalla.

Hae mukaan Annan Muuttumisleikkiin nettisivuillamme osoitteessa anna.fi/kilpailut. Tervetuloa mukaan elämäsi kauneimpaan päivään!

Nopea, näyttävä meikki

Voidemaisilla luomiväreillä saa näyttävän meikin nopeasti.

Voidemaisilla luomiväreillä saa näyttävän meikin nopeasti.

Tarja ei ole ikinä hoitanut ihoaan eikä juuri meikannutkaan. Koska iho on hyväkuntoinen, ihomeikki pidettiin kevyenä. Silmämeikillä korostettiin Tarjan kauniin mallisia silmiä. Voidemaiset luomivärit ovat helppoja käyttää, ja parilla sävyllä saa aikaan ammattitasoisen meikin. Luomille voi ensin levittää roosan sävyä antamaan raikkautta ja sen päälle hiekan sävyistä väriä, jota voi häivyttää kulmakarvoja kohti. Meikin voi tehdä vaikkapa sormin.

Paljettihousut ja -paita muodostavat tyylikkään ja näyttävän juhla-asun, mutta sopivat myös arkeen. Työpäivänä paljettihousut voi yhdistää muhkean neuleen kanssa ja paidan voi pukea esimerkiksi farkkujen pariksi. Noin viiden senttimetrin korkuinen korko saappaassa antaa nostetta, mutta ei rasita jalkoja.

Tarjan tyylin kulmakivet päästä varpaisiin

Tasapitkä polkka on muotoiltavissa monella tavalla. Matalat korot sopivat myös niille, jotka eivät ole tottuneet kävelemään korkokengillä.

Tasapitkä polkka on muotoiltavissa monella tavalla. Matalat korot sopivat myös niille, jotka eivät ole tottuneet kävelemään korkokengillä.

Saappaat

Käärmekuosisaappaat ovat todella trendikkäät ja antavat modernin ilmeen yksinkertaiselle mekolle, farkkuasulle sekä juhlapuvulle.

Tasapitkä polkka

Polkkatukka taipuu moneen tyyliin. Vaikka sitä ei saisi poninhännälle, sen voi kiinnittää taakse suurilla pinneillä.

Meikki

Tottumattoman meikkaajan paras meikkituote on voidemainen luomiväri. Sillä saa loihdittua upean silmämeikin nopeasti ja helposti.

Paljetit

Paljettiasu on todellinen katseenvangitsija, mutta sitä ei tarvitse säilöä kaapissa vain juhlia ajatellen.

Voita tähtituotteita!

Osallistu kisaan ja voita L’oréalin tuotteita. Arvomme yhden palkintopaketin, jonka arvo on 58,45 e.

1. L’Oréal Paris True Match Eye Cream in a Concealer -peitevoide häivyttää ihon virheet piiloon, 13,90 e.

2. L’Oréal Paris Age Perfect BB Cover -meikkivoide tasoittaa ihon sävyn kevyesti, sävy 04 Medium vanilla, 30 ml 17,90 e.

3. L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara -ripsiväri lupaa tehdä tuuheat ripset, sävy musta, 15,90 e.

4. Hajusteeton L’Oréal Paris Elnett -hiuskiinne viimeistelee kampauksen, 75 ml 2,85 e.

5. L’Oréal Paris Botanicals Fresh Care Argan & Safflower Nourishing Potion -hoitonaamio ravitsee hiuksia, 125 ml 7,90 e.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Tarjan meikki: 

L’Oréal Paris / Ilkka Ruotsalainen. Meikki L’oréal Paris Age Perfect -meikkisarja. Meikkivoide L’oréal Paris Age Perfect BB Cover, sävy 05 Medium sand. Peitevoide True Match Eye Cream in a Concealer, sävy Rose Porcelain. Poskipuna Satin Blush, sävy 101 Rosewood. Voidemainen luomiväri Fard à Paupières Crème, sävyt 02 Opal Pink ja 04 Timeless Taupe. Ripsiväri Air Volume Mega Mascara, sävy musta. Kulmakynä Age Perfect Brow Definition, sävy 04 Taupe Grey. Huultenrajauskynä Lip Liner Definition, sävy 639 Glowing Nude. Huulipuna Age Perfect, sävy 639 Glowing Nude.

Tarjan hiukset:

L’Oréal Paris / Heidi Kainamo / Pure Hairdressing. Pesu ja hoito L’Oréal Paris Elvital Color Vive Purple -hopeasampoolla ja -naamiolla. Muotoilu Studio Line Go Create Ultra-Precise Spray -muotoilusuihkeella. Viimeistely Elnett hajusteeton voimakas -hiuskiinne.

Tarjan asu: 

Paljettipusero 149,95 e ja housut 179,95 e, InWear. Saappaat 220 e, Unisa. Käsilaukku 434,95 e, See by Chloé. Korvakorut 24,95 e, Sweet Deluxe.

Tiedustelut: zalando.fi

X