Viihde

Annan tilaaja, tule ilmaiseksi leffaan ystäväsi kanssa! Jaamme lippuja Tie sydämeen -elokuvaan

Anna kutsuu tilaajansa katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Tie sydämeen.

Teksti:
Toimitus
Kuvat:
Cinemasense

Anna kutsuu tilaajansa katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Tie sydämeen.


Tule tiistaina 23.4. kello 17.00 katsomaan ennakkonäytöstä elokuvasta Tie sydämeen. Näytökset järjestetään Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Ilmoittautuminen maksuttomaan näytökseen alkaa keskiviikkona 17.4. klo 17.

Annan tilaajana näet elokuvan ennen muita, elokuva-teattereissa ensi-ilta on 26.4.

Tie sydämeen: ruokaa ja romantiikkaa ranskalaisittain

Tie sydämeen on 1800-luvun loppuun sijoittuva romanttinen draama, jossa Oscar-palkittu Juliette Binoche on Eugénie, varakkaan herkkusuun herra Dodinin maankuulu kokki. Eugénie ja Dodin jakavat intohimon hyviin raaka-aineisiin, huolellisiin valmistustapoihin ja toisiinsa.

Kuparipannuissa hautuu suhde kahden kulinaristin välillä. Voittaakseen Eugénien omakseen Dodin päättää tehdä jotain, mitä ei ole ennen tehnyt: hän tarttuu kauhaan ja valmistaa illallisen rakkaalleen.

Tran Ahn Hungin ohjaama elokuva perustuu kevyesti Marcel Rouffin klassikkoteokseen La vie et la passion de Dodin-Bouffant, joka puolestaan on saanut innoituksensa ranskalaisen gastronomian kehittäjän Brillat-Savarinin elämästä.

Dodinina nähdään Ranskassa kahtena perättäisenä vuonna César-palkittu Benoît Magimel. Elokuvan reseptiikan takana on 14 Michelin-tähden keittiömestari Pierre Gagnaire.

Ilmoittautumisohjeet Annan tilaajille – ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 17.4. klo 17

Ilmaiset elokuvaliput jaetaan Anna-klubin jäsenille ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet lehden tilaaja, kuulut automaattisesti myös Anna-klubiin. Liput ovat kahdelle, mutta riittää, että ilmoittautuja on lehden tilaaja. Kirjaudu klubiin ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautumisohjeet pääset lukemaan alta, kun olet kirjautunut sisään Otavamedia-tilillesi. Tarvitsetko apua tilille kirjautumiseen? Lue ohjeet Klubi-sivulta.

Näin saat käyttöösi kaikki upeat edut

Annan tilaaja pääsee käsiksi kaikkiin klubietuihin.

Tilaaja: Kirjaudu tai luo tili tästä.

Kirjaudu

Mikäli et ole vielä tilaaja, tilaa Anna tästä.

Tilaa

Pulmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.

X