![](https://anna.fi/awpo/img/2018/05/mansikkapavlova.jpg?s=ae258fb56a8bdc35bc39420486251162&fit=crop)
10 minuutin mansikkapavlova
Mansikkapavlova on kiireisen leipurin unelma. Se tehdään valmiista marenkilevyistä. Niiden väliin ja päälle lusikoidaan lemon curdilla maustettua tuorejuustoa.
Ainekset
Mansikkapavlova
- 1 dl lemon curdia eli sitruunatahnaa
- 100 g tuorejuustoa
- 2 dl kuohukermaa
- 500 g tuoreita mansikoita
- 2 (à 90 g) valmista pavlova- tai marenkikakkupohjaa
- ananaskirsikoita
Valmistusohje
Mansikkapavlova valmistuu 10 minuutissa näin.
1. Sekoita lemon curd tuorejuustoon kulhossa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahto tuorejuustoseoksen joukkoon.
2. Poista mansikoista kannat ja viipaloi mansikat. Nosta marenkilevy tarjoiluvadille. Levitä päälle puolet täytteestä ja puolet mansikoista. Nosta päälle toinen marenkilevy. Levitä päälle loput täytteestä. Koristele mansikkapavlova lopuilla mansikoilla ja halutessasi ananaskirsikoilla.
Katso myös: Marjoja, vaniljajogurttia ja marenkia
Katso myös Kotiliesi.fi: Marenkinen mansikka-kääretorttu
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous