Reseptit

10 minuutin mansikkapavlova

Mansikkapavlova on kiireisen leipurin unelma. Se tehdään valmiista marenkilevyistä. Niiden väliin ja päälle lusikoidaan lemon curdilla maustettua tuorejuustoa.

Teksti:
SUVI RÜSTER
Kuvat:
Paula Kukkonen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

8

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Mansikkapavlova

  • 1 dl lemon curdia eli sitruunatahnaa
  • 100 g tuorejuustoa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 500 g tuoreita mansikoita
  • 2 (à 90 g) valmista pavlova- tai marenkikakkupohjaa
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

Mansikkapavlova valmistuu 10 minuutissa näin.

1. Sekoita lemon curd tuorejuustoon kulhossa. Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahto tuorejuustoseoksen joukkoon.

2. Poista mansikoista kannat ja viipaloi mansikat. Nosta marenkilevy tarjoiluvadille. Levitä päälle puolet täytteestä ja puolet mansikoista. Nosta päälle toinen marenkilevy. Levitä päälle loput täytteestä. Koristele mansikkapavlova lopuilla mansikoilla ja halutessasi ananaskirsikoilla.

Katso myös: Marjoja, vaniljajogurttia ja marenkia

Katso myös Kotiliesi.fi: Marenkinen mansikka-kääretorttu

X