Avokado-tonnikala-fetapasta
Avokado-tonnikala-fetapasta on suositun avokadopastan ruokaisampi versio. Makua tuovat niin tilli, kaprikset kuin chilikin.
Ainekset
Avokado-tonnikala-fetapasta
- 400 g spagettia
- 1 prk tonnikalaa vedessä
- 2 avokadoa
- 1 limetinmehu
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 punainen chilipalko hienonnettuna
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 dl tilliä hienonnettuna
- 3 rkl kapriksia
- 1/4 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
Viimeistelyyn
- 100 g fetajuustoa muruina
Valmistusohje
Avokado-tonnikala-fetapasta tehdään helposti näin:
1. Laita liedelle kiehumaan iso kattilallinen vettä ja mausta se suolalla.
2. Keitä pasta napakan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Valuta tonnikala.
4. Puolita avokadot ja poista kivet. Lusikoi hedelmäliha isoon kulhoon ja murskaa se haarukalla.
5. Lisää kulhoon kaikki muut ainekset, fetaa lukuun ottamatta, ja kääntele ne kevyesti sekaisin. Tarkista maku.
6. Valuta kuuma pasta lävikössä ja kaada pasta avokadoseoksen joukkoon. Kääntele maut sekaisin ja kaada pasta tarjoiluastiaan. Ripottele päälle fetamuru ja tarjoa avokado-tonnikala-fetapasta heti.
Katso myös: Grillifeta on superhelppo kesäherkku! Katso myös 7 muuta suosikkireseptiä fetasta
Katso myös Kotiliesi.fi: Uunifetapasta on uusi hittiresepti, joka leviää somessa – ”Täysin sekopäistä”, sanoo pastan kehittäjä sivuillaan
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous