
Avokadolla ja kylmäsavulohella täytetyt kolmioleivät
Pienet avokadolla ja kylmäsavulohella täytetyt kolmioleivät maistuvat punaviinipohjaisen glögin kanssa.
Ainekset
- 4-6 viipaletta paahtoleipää
- voita
- 1 iso avokado
- 1 rkl majoneesia
- ripaus suolaa
- ripaus pippuria
- 4 viipaletta kylmäsavulohta tai -kinkkua
- paahdettua sipulia
Valmistusohje
1. Voitele leivät kevyesti voilla. Murskaa avokado haarukalla, lisää majoneesi ja mausteet. Silppua lohi tai kinkku. Jaa avokadoseos kahden tai kolmen leivän päälle, ripottele päälle liha- tai kalasilppu. Paina päälle päällystämättömät leipäviipaleet.
2. Poista leivistä halutessasi kuoret ja leikkaa leivät sahateräisellä veitsellä isoiksi tai pieniksi kolmioksi. Ripottele yhdelle leikkauspinnalle paahdettua sipulia.
Katso myös:
Kotiliesi.fi: Kylmäsavulohileivät
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous